17 Gadis Yang Saya Taksub Dengan Siapa, Ironinya, Mencetuskan Kebangkitan Saya Sebagai Lelaki Gay

Winx saluran paip peminat kepada lelaki gay harus dikaji.

1.

Sudah tentu, Mizz Sharpay Evans dari Muzikal Sekolah Menengah trilogi adalah ikonik, dan dialah yang membuat filem untuk saya. Jika gen gay itu benar, dia mengaktifkan gen saya.

2.

Adegan pertama Nikki Johnson dalam Percutian Keluarga Johnson serta-merta membuatkan saya OBSES. Pakaian, rambut, sikap. Dia adalah lambang keren kepada saya.

3.

Daphne Blake dalam aksi langsung Scooby doo filem menendang keldai dalam but pembunuh, dan dia adalah model peranan saya kerana itu. Ia menyalakan sesuatu dalam diri saya.

4.

Sebagai seorang kanak-kanak, saya akan menyelinap dan menonton Suri rumah terdesak apabila saya boleh, dan saya jatuh cinta (tiada hetero) dengan Gabrielle Solis. Dia benar-benar tidak ditapis dan kelakar, apatah lagi, hebat.

5.

Seterusnya ialah Sasha, Cloe, Jade, dan Yasmin, aka Bratz. GRIP mutlak yang dimiliki oleh empat orang ini pada saya 😵‍💫 (kedua-dua anak patung dan siri animasi). Setiap pagi Sabtu, saya diletakkan di hadapan TV menonton gadis-gadis dengan semangat untuk fesyen, dan mereka makan setiap pandangan.

6.

Dan sementara kita masih bercakap tentang siri animasi, girlies on Kelab Winx low-key dibuat saya mahu untuk dipanggil bidadari! (Saya nak, saya nak. Hanya saya yang boleh buat lawak itu.)

7.

Saya suka Raven Baxter secara umum, tetapi persembahannya yang mempesonakan “Shine” akan dicetak di otak saya selama-lamanya. Ini adalah MOMEN dia. Raven mempunyai satu pukulan, satu peluang untuk menjadi terkenal, dan dia pasti memberikannya SEMUA.

8.

Pada musim-musim kemudian Putera Baru Bel-Air, ramai budak lelaki yang saya kenali meminati Ashley; Sementara itu, saya jatuh cinta dengan pakaiannya.

9.

Saya memundurkan semula nombor muzik penutup LPDZ Filem Keluarga Bangga berulang kali. Kami tidak cukup bercakap mengenainya! Jom koreo!!! Ayuh harmoni!!! Ayuh perempuan power!!! Secara peribadi, saya rasa ini patut menjadi saluran klasik Disney seperti beberapa saluran Phineas dan Ferb lagu.

10.

Dionne Davenport daripada Tidak tahu bercakap dengan saya lebih daripada Cher. Dia adalah sebahagian daripada cara saya menyedari, saya seorang “menari disko, membaca Oscar Wilde, Streisand pemegang tiket rakan Dorothy” seperti yang dikatakan teman lelakinya.

11.

Olive Penderghast masuk Senang sungguh keterlaluan sehingga saya hampir terlupa tentang semua adegan Penn Badgley yang tidak berbaju itu. Hampir.

12.

Walaupun saya, seperti, 8 ketika Pengakuan Ratu Drama Remaja keluar, saya sangat dikenali dengan remaja Mary Elizabeth. Kami berdua melodramatik dan mengalami sindrom watak utama yang teruk. Inilah sebabnya mengapa perwakilan adalah sangat penting!!!

13.

Jackie Burkhart dari Rancangan ’70an itu adalah gadis itu di Point Place, dan dia menyuruh semua teman lelakinya melilit jarinya. Saya cemburu rendah.

14.

Selepas ubah suai Andy Sachs daripada Iblis Memakai Prada menjadikan bekerja dalam persekitaran kerja toksik kelihatan begitu glamor. Keseluruhan filem ini adalah seni sinematik gay.

15.

Barden Bellas dalam revolusioner mereka, muktamad Pitch Perfect prestasi membangkitkan sesuatu dalam diri saya. Selepas ini, saya mencapai titik pada skala Kinsey yang saya tidak boleh kembali.

16.

Jika Gembira bukanlah panggilan bangun yang cukup besar kepada saya, sepatutnya saya memuja Quinn Fabray. Kuasa yang dimilikinya di dalam dewan itu, keanggunan yang dimilikinya, kelembutan suara nyanyiannya…seorang permaisuri.

17.

Ini membawa saya kepada kebangkitan gay yang terakhir: Santana Lopez. Dia adalah salah satu watak TV kegemaran saya sepanjang masa atas banyak sebab, tetapi terutamanya kerana dia merupakan perwakilan yang hebat untuk remaja gay di mana-mana.

Mencari lebih banyak cara untuk terlibat? Lihat semua siaran BuzzFeed yang meraikan Kebanggaan 2022.

Teman Lelaki Palsu Sayarom-com LGBTQ baharu daripada BuzzFeed Studios yang dibintangi oleh Keiynan Lonsdale, Dylan Sprouse dan Sarah Hyland, akan dikeluarkan pada 17 Jun di AS — tepat pada masanya untuk Pride! Daftar untuk Prime Video sekarang jadi anda bersedia untuk menonton.

Amazone Prime

Bukan di AS? Teman Lelaki Palsu Saya akan datang ke Prime Video di UK, Kanada, Australia, New Zealand, LatAm dan Brazil pada 10 Jun dan semua wilayah lain pada 24 Jun.

We would love to say thanks to the author of this post for this remarkable web content

17 Gadis Yang Saya Taksub Dengan Siapa, Ironinya, Mencetuskan Kebangkitan Saya Sebagai Lelaki Gay


Check out our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/