18 Perkara Liar yang Kami Belajar Daripada “Cinta Itu Buta: Selepas Altar”

🚨 Amaran: Besar-besaran Cinta itu buta spoiler. 🚨

Saya tidak tahu tentang anda, tetapi saya (salah) menganggapnya Cinta Itu Buta: Selepas Altar akan menjadi pertemuan semula gaya Soal Jawab yang istimewa. Saya silap: Ini sebenarnya tiga episod yang mengikuti pelakon, kebanyakannya pada hujung minggu Hari lahir Natalie kembali pada bulan Mac.

Terdapat dua gajah yang agak besar di dalam bilik itu: Kedua-dua pasangan suami isteri (Nick dan Danielle dan Jarrette dan Iyanna) dari Musim 2 telah mengumumkan perceraian mereka sejak Selepas Altar telah difilemkan. Walau bagaimanapun, mereka semua masih bersama dalam episod.

Jadi, untuk kebaikan manusia, saya menonton Selepas Altar — dan inilah yang saya pelajari:

1.

Mari kita mulakan perkara dengan Shayne dan Natalie. Shayne menyifatkan hubungan selepas tayangan mereka sebagai “bertunangan semula, tidak bertunang, hidup dan mati.” Menurut Shayne, yang terakhir dia dengar tentang Natalie ialah teks yang mengatakan dia “tidak pernah mahu bercakap dengannya [him] sekali lagi.” Juga, dan saya tidak boleh menekankan ini cukup: Shayne kini memakai ikat kepala.

2.

Shaina menjalinkan hubungan dengan seorang lelaki bernama Christos. Kami tahu dia Yunani, dramatik, lebih tua daripada Shaina, dan seorang Kristian. Salah satu soalan “perkataan kecil” pertama yang dia tanyakan kepadanya ialah, “Adakah anda percaya kepada Yesus Kristus?” Mereka mengumumkan bahawa mereka terlibat dalam persembahan itu.

3.

Sekarang, kisah Natalie tentang perkara adalah tempat menjadi pedas. Dia mendakwa terdapat “mesej genit” antara Shayne dan Shaina — Natalie bersama Shayne dan Shaina bersama Christos — dan itulah sebabnya Natalie berpisah dengan Shayne.

4.

Menurut Natalie, mesej itu termasuk perkara seperti betapa liarnya kehidupan seks mereka – dan apa yang akan berlaku jika mereka akhirnya bersama.

5.

“Saya rasa dia menjalinkan hubungan rahsia dengan Shayne,” kata Natalie tanpa bersuara apabila Shaina tiba di pesta bertema ’80-an. “Di mata saya, dia adalah wanita lain.”

6.

Kedua-dua Shaina dan Shayne menafikan perkara ini. “Tidak pernah ada apa-apa yang tidak sesuai dengan Shayne,” tegas Shaina, memanggil akaun Natalie sebagai “drama sekolah menengah kecil.” Membingungkan, dia mengakui bahawa mesej yang paling tidak sesuai yang dia hantar kepada Shayne ialah memanggilnya “bayi yang manis.” Shaina memainkan ini seolah-olah ia adalah NBD.

7.

“Saya tidak begitu faham apa yang sangat memalukan tentang saya dan Shaina saling DM antara satu sama lain,” tambah Shayne. “Kalau bab Natalie, kalau saya kejap tengok Shaina, memang skandal.” HMMMM.

8.

Mari kita beralih kepada Jarrette dan Iyanna. Masalahnya jelas sejak awal: Iyanna sudah berpindah.

9.

Inti isu ialah parti Jarrette yang meluas. “Saya tidak mahu tinggal di sana kerana mengganggu saya untuk duduk di sana selama berjam-jam menunggu dia pulang,” jelas Iyanna. “Kita mesti bercakap tentang perbualan yang sama berulang kali. … Dia tidak matang.”

10.

Jarrette menyedari sepenuhnya perkara ini, tetapi bergelut sepanjang episod untuk memikirkan secara konkrit perkara yang perlu dilakukan. Perkara-perkara kelihatan penuh harapan pada akhirnya, dan dia juga berkata, “Saya komited dengan perkongsian sepanjang hayat ini dengan anda.” Malangnya, kami tahu ini tidak berjaya.

11.

Terdapat lebih sedikit pemahaman tentang sebab Nick dan Danielle berpisah. Perkara kelihatan agak lancar antara kedua-duanya sepanjang episod, dan kami berakhir dengan Danielle mengatakan dia menawarkan bantuan seksual kepada Nick sebagai pertukaran untuk mencuba makanan baru (jangan dapatkan saya memulakan senarai makanan yang Nick tidak makan). Rasanya kita perlu pergi ke tempat lain untuk penutupan itu!

12.

Sal menjalinkan hubungan dengan seorang wanita bernama Jessi, dan rancangan itu nampaknya bersungguh-sungguh untuk menunjukkan betapa “tidak selesanya” Mallory berada di sekeliling mereka. Kedua-dua Jessi dan Sal merasakan keperluan untuk membersihkan udara dengan Mallory, yang dengan janggalnya dia menjawab, “Kamu tidak perlu berkata apa-apa.”

13.

Sal juga melayangkan idea untuk bertunang dengan Jessi dalam perbualan dengan adik-adiknya dan menunjukkan cincin yang dibelinya kepada mereka. Dia juga mengambil masa ini untuk bercakap tentang insiden semasa penggambaran dengan Mallory. “Seminggu sebelum perkahwinan kami, kami mempunyai rancangan…Saya tidak mendengar khabar daripadanya selama dua jam,” dia mengimbas kembali, menggambarkan bagaimana dia berjalan pulang dan melihatnya dalam kereta yang aneh. “Mallory ada di dalam dengan seorang lelaki rawak, mabuk.”

14.

Atas sebab tertentu, dalam ADEGAN PASCA KREDIT Mallory menafikan pendirian Sal dan berkata dia bersama salah seorang kawan lamanya. Turut dalam adegan pasca kredit itu ialah Shayne mencabar Natalie untuk melepaskan mesej yang didakwa antara dia dan Shaina. Sejujurnya saya tidak akan perasan bahawa adegan itu ada di sana, sekiranya saya tidak perlu mendapatkan foto untuk siaran ini.

15.

Sebelum kita sampai ke kemas kini Deepti dan Kyle, saya ingin menyentuh beberapa perkara rawak. Pertama, Shake tiada di sana. Shake memberitahu TMZ bahawa rancangan itu “memohon” dia untuk muncul, tetapi dia tidak “memercayai” bagaimana dia digambarkan. Dia tidak terlepas.

16.

Kedua, terdapat banyak minuman keras dalam episod ini. Piala emas boleh dikatakan melimpah dengan cara yang kelihatan sangat jelas. Saya ingin tahu sama ada orang lain juga perasan.

17.

Akhirnya, Deepti dan Kyle memulakan episod dalam “situasi”, iaitu mereka bertemu satu sama lain beberapa kali seminggu, memanggil satu sama lain sebagai “kawan baik” mereka, tertarik antara satu sama lain, tetapi takut untuk bergerak supaya mereka tidak merosakkan mereka. persahabatan.

18.

Jangan takut, pada penghujung rancangan, mereka sedang menjalin hubungan. “Akhirnya, saya mahu dia menjadi suami saya,” tambah Deepti, sekiranya kita melupakan obsesi perkahwinan Cinta itu buta.

Di sana kami mempunyainya! Adakah terdapat apa-apa perkara yang mengejutkan anda? LMK dalam komen!

We would love to say thanks to the author of this write-up for this amazing content

18 Perkara Liar yang Kami Belajar Daripada “Cinta Itu Buta: Selepas Altar”


Discover our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/