3 Tanda Zodiak Dengan Horoskop Kasar Pada 17 Januari 2023

Jika kita mendapati bahawa kita tidak boleh menumpukan perhatian hari ini atau entah bagaimana salah faham maklumat yang diberikan kepada kita, maka ia juga masuk akal bahawa persegi Bulan Zuhal menjulang di atas kepala…dan memang begitu.

17 Januari membawa kita Moon square Saturn, dan dengannya timbul kekecewaan, kekurangan penerimaan, dan idea tentang perkara yang boleh kita lakukan apabila kita dibentangkan dengan tanda berhenti. Ini bermakna kita akan dihalang daripada melakukan sesuatu pada masa hadapan pada hari ini.
Bagaimana kita akan bertindak semasa ‘larangan’ ini?

BERKAITAN: 3 Tanda Zodiak Yang Paling Bertuah Bercinta Pada 17 Januari 2023

Untuk tiga tanda zodiak, hari ini digambarkan sebagai keras, sukar dikawal dan tidak teratur. Kami mempunyai rancangan, dan kini rancangan itu nampaknya tidak wujud. Kami mungkin mempunyai rancangan besar, seperti dalam rancangan untuk masa depan, dan dengan Moon square Saturn di tengah-tengah kami, apa yang kami tahu ialah semua yang kami ingin lakukan perlu ditangguhkan…atas sebab kami masih tidak melakukannya faham sepenuhnya.

Zuhal, planet yang mengatakan TIDAK kepada hampir semua perkara, akan membuat dirinya dikenali dengan cara yang kita tidak dapat memahami apa yang berlaku hari ini. Kami benar-benar fikir kami tahu cara mengemudi hari ini, kerana semuanya telah dirancang.

Kini, transit yang menjengkelkan ini nampaknya telah menghalang kemajuan kami yang lancar, dan apa yang kami dapat daripadanya ialah idea bahawa kami mesti menyesuaikan jangkaan kita.’

Oh budak lelaki, terima kasih untuk itu, Moon square Saturn. Bagi sesetengah tanda zodiak, hari ini bukanlah keadaan huru-hara yang tragis, tetapi ia adalah satu hambatan.We want to say thanks to the author of this write-up for this awesome content

3 Tanda Zodiak Dengan Horoskop Kasar Pada 17 Januari 2023


You can find our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/