3 Tanda Zodiak Dengan Horoskop Kasar Pada 21 Oktober 2022

Ramai di antara kita mungkin mendapati bahawa kita lebih sedap sedikit daripada yang kita rancangkan hari ini, dan itu disebabkan terutamanya oleh penempatan Bulan dalam Virgo yang stabil dalam trine dengan Uranus yang huru-hara.

Dengan persediaan ini, kami melihat keraguan, terutamanya jenis yang melibatkan keselamatan kami sendiri. Katakan, sebagai contoh, kita akan memasuki a hubungan yang komited.

Kedengaran seperti rancangan yang hebat, sehingga minda mula mencelah ribuan senario kegagalan yang dibayangkan. Kami sangat menginginkannya, dan kemudian syaitan kecil di bahu kami mencangkung dan tidak henti-henti mengomel pada kami, membuat kami melihat apa yang salah dengan hampir semua perkara.

BERKAITAN: 3 Tanda Zodiak Dengan Horoskop Terbaik Pada Jumaat, 21 Oktober 2022

Antara Virgo dan Uranus, kami melihat idea tentang apa yang membawa kita paling selamat: ia adalah orang. Adakah ia wang? Apa yang kita mahukan yang akan memberikan kita ketenangan yang kita ‘fikirkan’ kita inginkan?

Kami sememangnya mahukan cinta…tetapi sekarang, atas sebab tertentu, semasa transit ini, kami tidak pasti sama sekali bahawa ini adalah langkah yang tepat untuk kami. adakah ia Dan adakah kita bersedia untuk meniupnya, sekiranya ia adalah langkah yang betul dan kita memutuskan, dalam beberapa saat impulsif, bahawa ia tidak?

Hari ini membawa kita hari yang sukar di mana fikiran kita bimbang. Ia hanya kira-kira meragui kebaikan dan cuba bermati-matian untuk berpegang pada apa yang kita percayai.

Kami tidak mahu masalah, tetapi kami juga tahu bahawa jika kami terus meragui seperti ini, satu-satunya perkara yang kami akan tahu ialah masalah. Jadi, kita berada dalam kebingungan hari ini.

BERKAITAN: 3 Tanda Zodiak yang Kehidupan Cintanya Bertambah Baik Semasa Bulan Trine Uranus Pada 21 Oktober 2022We want to give thanks to the author of this article for this awesome web content

3 Tanda Zodiak Dengan Horoskop Kasar Pada 21 Oktober 2022


You can find our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/