3 Tanda Zodiak Yang Akan Mempunyai Horoskop Kasar Pada 7 April 2022

Dengan Zuhal sekstil Mercury, ia akan menjadi sukar untuk bersaing, terutamanya apabila ia datang untuk menerima sesuatu tertentu. Apa yang nampaknya berlaku hari ini, bagi kebanyakan orang, ialah perasaan penindasan sedang membuak-buak: kita tidak boleh bergerak ke hadapan hari ini, walaupun betapa kita mahu dan betapa bersedianya kita untuk melakukan perkara itu. Zuhal mengawal naratif hari ini, yang membayangkan bahawa kita tidak.

Dan bagi kita yang suka bekerja ‘di luar kotak’ kita akan mengetahui beberapa perkara kekecewaan yang serius. Ini bukan hari di mana visi hebat kita membawa kita ke tahap yang baharu; sebaliknya, ini adalah hari di mana kami telah membentangkan a situasi terhad yang kita boleh lakukan sangat sedikit. Pada hari ini, kita akan mahu pergi jauh, dan sebagai balasan, kita akan berhadapan dengan peraturan, peraturan dan sekatan. Tiada apa yang membenarkan kita bergerak ke hadapan hari ini.

BERKAITAN: Horoskop Mingguan & Hari Paling Bertuah Dalam Minggu Untuk Semua Tanda Zodiak, 3 – 9 April 2022

Ramai di antara kita berasa seperti tahun 2020 telah merosakkan segala-galanya, terutamanya perkara seperti perkhidmatan pelanggan, kualiti barangan atau perasaan kita terhadap satu sama lain — di jalanan, dalam tetapan awam. Mercury sextile Zuhal mengukuhkan pemikiran seperti ini hari ini dan membuatkan kita berasa seolah-olah tiada apa yang akan sama seperti dahulu. Kita mungkin sama ada membenci pengetahuan ini atau bekerja dengannya, tetapi seperti yang berlaku hari ini, walaupun kita mencuba dan memanfaatkannya dengan sebaik mungkin, kita akan tertekan oleh batasan yang dikenakan kepada kita oleh orang lain.

3 Tanda Zodiak Yang Akan Mengalami Hari Sukar Pada 7 April 2022:

1. Kanser

(21 Jun – 22 Julai)We want to thank the author of this post for this outstanding web content

3 Tanda Zodiak Yang Akan Mempunyai Horoskop Kasar Pada 7 April 2022


Explore our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/