3 Tanda Zodiak Yang Mempunyai Horoskop Kasar Pada 6 April 2022

Pernahkah anda bangun dan pada dasarnya sebaik sahaja anda mencecah tanah, anda sudah separas lutut dalam masalah? Selamat datang ke horoskop pada hari Rabu, 6 April 2022, di mana ujian akan menjadi banyak dan kekecewaan yang tidak terhitung banyaknya. Nah, itulah yang kita dapat apabila kita melintasi Moon sextile Mercury dengan Moon trine Mars.

Ia mungkin bermula dengan mimpi ngeri yang membangunkan anda terlalu awal, dan ia akan berkembang menjadi pembuat kopi anda sama ada tidak berfungsi, atau anda kehabisan kopi sama sekali. Hari ini terdiri daripada sedikit gangguan. Tidak perlu panik, tetapi tetap perhatikan amaran itu.

BERKAITAN: 3 Tanda Zodiak Yang Paling Bertuah Bercinta Semasa Musim Aries, Mulai Sekarang Hingga 19 April 2022

Moon sextile Mercury pada umumnya merupakan transit yang baik untuk kita, tetapi kerana ia jatuh pada 6 April, dan dengan Moon trine Mars pada ekornya, apa yang kita akan lihat ialah banyak kekacauan materialistik. Kita sendiri tidak terancam secara fizikal, tetapi itu tidak bermakna kita akan terlepas daripada miskomunikasi, ukuran rupa orang atau sikap bertahan yang kita rasa apabila kita salah mentafsir kata-kata seseorang.

Cabaran utama kita hari ini akan berkisar pada usaha untuk tidak mengatakan perkara yang salah. Kita akan rasa impulsif dan mungkin juga sedikit tidak sensitif; ini hanyalah perkara yang membawa seseorang untuk mengatakan perkara yang salah pada masa yang salah. Tanda-tanda tertentu, khususnya, diberi amaran untuk berfikir sebelum bercakap dan menggunakan budi bicara. Nasihat terbaik hari ini ialah “lebih baik selamat daripada menyesal.”

Tiga tanda zodiak yang mempunyai horoskop kasar pada hari Rabu, 6 April 2022:

1. Taurus

(20 April – 20 Mei)

Anda akan menghabiskan sebahagian besar hari ini cuba untuk mendamaikan bagaimana anda membawa diri anda dalam masalah sedemikian kerana apa yang anda rasakan seperti tiada apa-apa. Anda hanya bercakap fikiran anda, dan itulah yang — penceramah kebenaran, bukan? Itulah perkara dengan anda, Taurus — anda tidak tahu bila untuk berhenti, dan itu berlaku untuk bercakap benar, percaya atau tidak.We wish to say thanks to the writer of this post for this remarkable content

3 Tanda Zodiak Yang Mempunyai Horoskop Kasar Pada 6 April 2022


Visit our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/