5 perubahan penting pada ‘Quest for an Iron Legend’ Netflix

Selepas “Iron Chef America” ​​memerintah Rangkaian Makanan selama lebih daripada sedozen musim, pertandingan memasak yang terkenal kembali di Netflix.

“Iron Chef: Quest for an Iron Legend” kini menyiarkan 8 episod musim pertama, yang dirakam di Stadium Dapur Los Angeles baharu dengan asas yang biasa – Chef Besi elit rancangan itu menghadapi cabaran memasak pada tarikh akhir menentang chef saingan dengan hidangan yang melibatkan rahsia ramuan yang diumumkan oleh The Chairman (dengan pelakon Mark Dacascos mengulangi peranan itu).

Tetapi terdapat perubahan ketara “Iron Legend” yang “agak penting dan penting,” kata hos yang kembali, Alton Brown. “Tetapi DNA rancangan itu kekal utuh. Ini adalah evolusi, bukan mutasi.”

Berikut ialah lima perbezaan teratas:

Temui Chef Besi baharu: Siapa yang akan menentang pencabar di Stadium Dapur

Alton Brown akan kembali menjadi hos "Tukang Masak Besi" di Netflix bersama pendatang baharu Kristen Kish, yang mungkin anda ingat sebagai pemenang

Pendatang baru Kristen Kish membawa silsilah persaingan

Pemenang “Top Chef” Musim 10 Kristen Kish menyertai Brown sebagai hos bersama “Iron Legend”, menunjukkan pengalaman pertempuran pertandingan dan menemu bual chef di depan kamera semasa persiapan yang penuh kegilaan. “Kristen boleh turun ke lantai dan bertanya soalan yang hebat dan benar-benar masuk ke dalam kepala orang,” kata Brown. “Kemudian dia datang semula dan kita boleh bercakap mengenainya.”

We want to thank the writer of this write-up for this remarkable web content

5 perubahan penting pada ‘Quest for an Iron Legend’ Netflix


Take a look at our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/