Adakah Uncle Howdy [redacted]dan soalan lain dari minggu kedua Bray Wyatt kembali di SmackDown

Pada 14 Okt SmackDown, Promo pertama Bray Wyatt selepas kembali ke WWE pada hujung minggu sebelum itu telah dipotong oleh… seseorang yang memakai topeng yang pertama kali kami lihat semasa pendedahan “Arnab Putih” pada penghujung Peraturan Melampau.

Wyatt perlu menyelesaikan pemikirannya kali ini. Dalam ucapan yang disampaikan dari belakang pentas, dan mengikut alunan muzik masuk baharunya, “Shatter” Code Orange, Bray mula bercakap dengan suara “sebenar” yang sama yang digunakannya minggu lalu. Tetapi sebelum dia selesai dengan pengakuannya, Wyatt kembali kepada jenis mesej orakular yang selalu kami kaitkan dengannya.

“Saya minta maaf untuk minggu lepas. Saya tidak sempat menghabiskan apa yang saya katakan. Tetapi tidak mengapa. Saya akan sekarang.

“Saya selalu mengatakan bahawa membalas dendam adalah pengakuan kesakitan. Dan ia adalah – saya masih percaya itu. Saya rasa ingin mengaku beberapa perkara kepada anda hari ini. Saya rasa seperti itu boleh membantu, bukan? Jadi begini.

“Saya mengaku saya ada masalah. Saya tahu saya mempunyai masalah. Saya sentiasa mempunyai masalah. Tak susah orang nak nampak. Tetapi ada beberapa daripada mereka, seperti kemarahan, kadang-kadang ia boleh membawa saya ke tempat yang saya tidak mahu. Kali terakhir, saya mengambil tempat yang saya tidak sepatutnya pulang. Saya benar-benar tidak sepatutnya. Tetapi atas sebab apa pun, saya mendapat peluang. Peluang yang kebanyakan orang tidak akan dapat.

“Tetapi saya mengaku kali ini, saya gembira, saya redha dengan hanya ditinggalkan sendirian. Saya okey kerana ia sudah berakhir. Saya mahu anda berhenti menyebut nama saya, saya mahu anda meninggalkan saya sendirian. Tetapi saya mengaku, saya sangat gembira anda tidak melakukannya.

“Sebab saya perlukan awak. Saya perlukan kamu semua. Anda menarik lembing daripada rusuk saya, dan menarik saya. Anda memberitahu saya apa yang saya patut lakukan tanpa perlu memberitahu saya, dan saya berterima kasih untuk itu.

“Sebab sekarang, saya boleh nampak. Saya tahu siapa awak. Saya tahu apa yang awak mahu, saya tahu apa yang awak cuba lakukan. Tetapi ia tidak akan berfungsi. Saya mengaku bahawa sepanjang perjalanan ini saya akan melakukan perkara yang mengerikan dan ngeri, tetapi saya tidak akan pernah merasa kasihan kepada mereka. Saya hanya seorang hamba sekarang. Saya pergi ke mana bulatan membawa saya.”

Seperti yang ditunjukkan oleh lelaki utama Geno Mrosko miliknya SmackDown semakan, semuanya kedengaran sangat keren walaupun (atau kerana) kita tidak tahu apa yang dia cakapkan. saya? Saya hanya teruja dia mengikat perniagaan bulatan kembali ke dalam ini.

Misteri terbesar kekal, hanya dengan siapa Wyatt bercakap? Saya rasa pada mulanya itu kita. Tetapi dari titik di mana dia mengaku dia gembira kami tidak meninggalkannya sendirian, dia boleh bercakap kepada peminat, syaitan batinnyaatau kedua-duanya.

Ia adalah soalan yang menjadi lebih relevan apabila… seseorang menjawab Bray kemudian dalam rancangan itu.

“Kenapa awak nak tipu saya? Anda tidak sepatutnya berbohong kepada orang yang anda sayangi… Howdy.”

Sosok bertopeng yang mengatakan “Howdy” nampaknya topeng yang berbeza daripada yang dilihat sebelum ini dalam video, yang juga merupakan orang yang mengganggu Bray pada Jumaat lalu dan yang kami lihat di tempat lain semasa pemburuan “Arnab Putih”. Spekulasi yang jelas ialah topeng baharu ini dalam “Uncle Howdy”, yang kami pelajari tentang masanya WWE memfailkan tanda dagangan pada nama itu dan “Uncle Harper”.

Adakah itu bermakna topeng pertama ialah “Uncle Harper”? Adakah salah satu daripada angka ini sebenarnya Wyatt? Manifestasi sebahagian daripada keperibadiannya? Detektif Internet telah mengikat “Uncle Howdy” dengan yang lain khabar angin, bekas ahli gusti Ring of Honor & Impact Vinny Marseglia menandatangani dengan WWE sebagai sebahagian daripada jalan cerita ini. Saya juga pernah mendengar beberapa orang mengatakan itu suara Marseglia, tetapi saya tidak mempunyai telinga yang cukup baik untuk menilai. Sebagai perbandingan, berikut ialah promosi Vinny:

Saya boleh memberitahu anda Marseglia — dan rakan kongsinya dalam The Righteous, Dutch (Bill Carr) — adalah berkawan dengan Wyatt. Dan terdapat banyak perkara di media sosial mereka yang nampaknya mengikat mereka dengan jalan cerita ini, termasuk imej yang mempunyai nombor 6 di dalamnya (seperti dalam Wyatt 6) dan apa yang kelihatan seperti a versi sebelah kanan atas logo rama-rama Bray.

Kami mendapat kod QR lain dalam video ini, yang membawa kepada pautan inidan penilaian psikologi Bray ini:

Yang, seperti promo Bray, adalah perincian yang kemas tetapi tidak memberitahu kami banyak tentang cara maklumat baharu. ID pelanggan ialah nombor telefon, bagaimanapun, dan itu memberi anda mel suara seseorang yang membisikkan lirik daripada “The Man Who Sold The World” karya David Bowie: “Oh tidak, bukan saya. Saya tidak pernah hilang kawalan. Oh tidak, bukan saya. Kami tidak pernah hilang kawalan.”

Masih bersama kami? Mari lihat ke mana bulatan membawa kita…

gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAUEBAAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADsWe would love to give thanks to the author of this write-up for this amazing web content

Adakah Uncle Howdy [redacted]dan soalan lain dari minggu kedua Bray Wyatt kembali di SmackDown


Find here our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/