Adam Levine, Behati Prinsloo dikesan buat pertama kali selepas dakwaan hubungan sulit

Adam Levine dan isterinya, Behati Prinsloo, menunjukkan barisan bersatu apabila mereka dilihat bersama buat kali pertama di tengah-tengah tuduhan bahawa dia tidak setia.

Dalam foto diperolehi oleh Daily Mail pada hari Selasa, penyanyi itu dan isterinya yang sedang hamil dilihat mengambil dua anak mereka dari sekolah di Montecito, Calif.

Levine — yang tersenyum lebar — memakai tee jalur merah dan seluar pendek hitam, manakala Prinsloo, 34, memakai kemeja-T putih dengan rambut di sanggul.

Penyanyi Maroon 5, 43, baru-baru ini mendarat di air panas selepas tiga model menuduhnya mengejar mereka, dengan seorang mendakwa dia mempunyai hubungan sulit “fizikal” dengannya.

Sumner Stroh adalah orang pertama yang tampil ke hadapan, secara eksklusif memberitahu Halaman Enam itu dakwaan hubungan sulitnya dengan Levine – yang sepatutnya berlangsung “kira-kira setahun” – berlaku apabila dia “lulus kolej pada 2021.”

Sumner Stroh
Sumner Stroh didakwa mempunyai hubungan sulit dengan pemain depan Maroon 5 itu.
Instagram

Dalam video TikTok yang tular, Stroh mendedahkan tangkapan skrin mesejnya dengan penyanyi “She Will Be Loved”.

Salah satu mesej berbunyi, “Sungguh tidak nyata betapa panasnya anda. Seperti ia meniupkan fikiran saya.”

Adam Levine
Levine telah menafikan urusan itu, tetapi telah mengakui bahawa dia “melintasi batas.”
Imej Getty untuk Baby2Baby

Hos “The Voice” — yang pernah berkahwin dengan Prinsloo sejak 2014 – sejak itu menangani tuduhan itu, menafikan urusan itutetapi mengakui dia “melintasi garisan”.

“Saya menggunakan pertimbangan yang lemah dalam bercakap dengan sesiapa selain isteri saya dalam APA-APA jenis cara menggoda,” tulis Levine dalam satu kenyataan di Instagram pada hari Selasa.Pembaca Halaman Enam ingin tahu …


“Saya tidak menjalinkan hubungan sulit, namun, saya melintasi batas dalam tempoh yang dikesali dalam hidup saya. Dalam keadaan tertentu ia menjadi tidak sesuai. Saya telah menangani perkara itu dan mengambil langkah proaktif untuk membetulkan perkara ini bersama keluarga saya.”

Behati Prinsloo
Prinsloo masih belum mengulas mengenai dakwaan itu.
Jon Kopaloff/Getty Images untuk Calirosa

Levine – yang sebelum ini mengaku menipu sebelum perkahwinannya – terus berikrar dedikasinya kepada isteri dan keluarganya, dengan mengatakan bahawa mereka adalah “semua yang saya pedulikan di dunia ini.”

“Untuk menjadi naif dan cukup bodoh untuk mempertaruhkan satu-satunya perkara yang benar-benar penting bagi saya adalah kesilapan terbesar yang pernah saya lakukan. Saya tidak akan berjaya lagi. Saya bertanggungjawab sepenuhnya. Kita akan laluinya dan kita akan laluinya bersama-sama,” akhirinya.

Prinsloo — siapa kini sedang mengandung anak ketiga — masih belum mengulas mengenai dakwaan itu secara terbuka tetapi masih dilaporkan “sangat kecewa.”

Alyson Rosef
Alyson Rosef juga menyiarkan tangkapan skrin perbualannya yang dikatakan dengan pemuzik itu.
alyson_rose/Instagram

Tidak lama selepas kenyataan itu, dua lagi model berkongsi pengalaman mereka dengan penyanyi “Girls Like You”.

Yang pertama tampil ke hadapan daripada kedua-duanya ialah seorang wanita bernama Alyson Rosef, yang berkongsi dalam video TikTok yang kini dipadamkan lebih banyak mesej yang didakwa daripada Levine.

Salah satu skrin hijau TikToks mempunyai teks jelas daripada penyanyi yang berbunyi, “Saya tidak sepatutnya bercakap dengan awak, awak tahu. [that] betul 😤?”

Maryka
“Saya kini taksub dengan awak,” Levine dikatakan menulis kepada Maryka.
mvrykv/Instagram

Wanita kedua — pelawak Maryka — turut berkongsi beberapa DMnya yang didakwa dengan Levine, bermula dengan mesej yang dikatakannya kepadanya yang berbunyi, “Saya kini taksub dengan awak.”

“Kawan bukankah kamu seperti sudah berkahwin,” jawab Maryka, yang Levine dikatakan menjawab, “Ya tetapi ia agak rumit. Perkara menjadi sukar dan perkara vid tidak membantu. Saya mungkin melarikan diri.”

Walaupun tidak jelas video apa yang dirujuk, Maryka juga menyiarkan video gaya swafoto yang didakwa diterima daripada Levine menunjukkan kepadanya berkata, “Saya bodoh.”

Pelawak itu menulis di atas video, “Ya.”

adam levine
Levine masih belum mengulas mengenai tuduhan Rosef dan Maryka.
Imej Getty

Halaman Enam belum mengesahkan kesahihan mesej yang didakwa, dan telah menghubungi Rosef dan Maryka untuk mendapatkan komen.

Levine tidak menangani secara terbuka dakwaan kedua-dua pengaruh itu mahupun menjawab permintaan kami untuk mendapatkan komen.

We want to thank the author of this short article for this outstanding web content

Adam Levine, Behati Prinsloo dikesan buat pertama kali selepas dakwaan hubungan sulit


Take a look at our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/