Adik beradik tiri William dan Harry yang tersembunyi menyertai kerabat diraja di pengebumian Ratu

Pencerai pertama yang menjadi Permaisuri Permaisuri pastinya mempunyai kehidupan sebelum takhta.

Peminat keluarga diraja telah mengenali cucu mendiang Ratu Elizabeth II selama beberapa dekad.

Tetapi sekarang itu Raja Charles III adalah ketua negara, terdapat beberapa keturunan diraja lain yang menjadi tumpuan.

Dua anak isterinya Camilla hasil perkahwinan pertamanya, Laura Lopes dan Tom Parker Bowles, membuat kejutan apabila Pengebumian negara Elizabeth pada 19 September.

The keluarga diraja berkumpul di Westminster Abbey pada hari Isnin untuk upacara pengebumian raja, berikutan kematiannya pada usia 96 tahun pada 8 September.

Kakak tiri dan abang tiri Putera William dan Putera Harry adalah anak kepada Camilla, 75, dan bekas suaminya Andrew Parker Bowles.

Bekas Duchess of Cornwall itu telah berkahwin dengan pesara pegawai Tentera British, 82, dari 1973 hingga 1995.

Camilla dan Charles, 73, berkahwin pada 2005.

Tom, 45, mempunyai dua anak bersama isterinya, Sara. Dia dikenali di UK sebagai seorang penulis makanan dan pengkritik, setelah mengarang beberapa buku masakan dan karyanya telah dipaparkan dalam penerbitan seperti GQ, Esquire dan The Mail pada hari Ahad.

Laura Lopes dan Tom Parker-Bowles di pengebumian Ratu Elizabeth pada hari Isnin.
Imej Getty
Pengebumian Negeri Ratu Elizabeth II
Laura Lopes dan anak-anaknya tiba untuk pengebumian negeri Ratu Elizabeth II di Westminster Abbey pada 19 September di London, England.
Imej Getty

Sementara itu, Lopes, 44, adalah ibu kepada tiga anak dengan suami Harry Lopes, seorang akauntan. Kerjanya sebagai kurator seni Inggeris bermula di Galeri Angkasa London, dan dia mengasaskan bersama galeri Eleven pada tahun 2005.

Putera Wales, 40, dan pengasas Sukan Invictus, 38, adalah tetamu di majlis perkahwinannya pada 2006. Gaunnya direka oleh Anna Valentine, yang turut memakaikan Camilla semasa perkahwinan kontroversinya dengan putera Charles pada 2005.

Lopes kemudiannya menghadiri majlis perkahwinan Harry dan Williams dengan isteri masing-masing, Meghan Markle dan Kate Middleton. Anak perempuannya, Eliza, adalah pengiring pengantin di majlis perkahwinan William dan Kate pada 2011 ketika dia baru berusia empat tahun.

Gambar Kumpulan Perkahwinan Putera Charles dan Camilla
(Dari kiri) Putera Harry, Putera William, Raja Charles III, Camilla Parker Bowles, Laura Lopes dan Tom Parker Bowles di Bilik Lukisan Putih di Istana Windsor selepas perkahwinan Charles dan Camilla pada 2005.
Corbis melalui Getty Images
Tom Parker Bowles, Laura Parker Bowles, Putera Harry dan Putera William
Putera William (kanan sekali) dan Harry bergelak ketawa bersama adik-beradik tiri Laura Lopes dan Tom Parker Bowles selepas majlis perkahwinan Charles dan Camilla.
Imej Getty

Bagaimanapun, kedua-dua anak Camilla tidak akan menerima gelaran diraja kerana dia adalah Permaisuri Permaisuri.

“Tom dan Laura akan kekal seperti sedia ada, nama mereka tidak akan berubah,” Joe Little, editor pengurusan majalah Majesty, memberitahu Halaman Enam pada 9 Sept.

Tambahan pula, kedua-duanya tidak akan menerima keselamatan secara automatik daripada pegawai perlindungan diraja Scotland Yard, yang menjaga ahli kanan Firma itu.

Kata Little, “Jika mereka tidak memerlukan keselamatan sehingga sekarang, mereka tidak akan mendapatnya apabila pemerintahan berubah — melainkan ia diperlukan. Tetapi sudah tentu, mereka tidak akan mendapat keselamatan.”

“Kedua-duanya agak rendah, memandangkan hubungan mereka, dan itulah cara mereka menyukainya,” tambahnya. “Mereka menghargai privasi mereka. Mereka biasanya akan berada di latar belakang.”

We would love to say thanks to the author of this short article for this awesome content

Adik beradik tiri William dan Harry yang tersembunyi menyertai kerabat diraja di pengebumian Ratu


Check out our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/