Adik Chris Rock Mengatakan Dia Tidak Menerima Permohonan Maaf Will Smith: “Saya Tidak Fikir Itu Tulen”

Kenny Rock sedang mempertimbangkan kejadian antara abangnya Chris Rock dan Will Smith pada Anugerah Akademi ke-94 Ahad lalu.

Dalam temu bual dengan The Los Angeles Times diterbitkan IsninKenny, 42, memberitahu outlet bagaimana acara itu — di mana Raja Richard bintang berhadapan dengan Chris Rock di atas pentas selepas pelawak itu memberitahu a GI Jane jenaka tentang isteri Smith, Jada Pinkett Smith (yang diketahui menghidap alopecia), dan menamparnya – terus memberi kesan kepadanya sejak itu.

“Ia memakan saya menontonnya berulang kali kerana anda pernah melihat orang yang disayangi diserang dan tiada apa yang boleh anda lakukan mengenainya,” kata pelakon dan usahawan itu kepada outlet itu. Dia mengulas bahawa abangnya “bukan ancaman” kepada Smith, yang “tidak menghormati” Rock pada saat itu dan “memperkecilkannya” di hadapan berjuta-juta orang. Oscar penonton (siaran ABC Oscars menarik lebih 16 juta penontonlebih daripada tahun lepas — tetapi masih jauh di bawah tahun lalu).

Semasa Smith membincangkan kejadian itu pada petang itu ketika dia menerima Oscar untuknya Raja Richarddan kemudian oleh memohon maaf terus kepada Rock dalam siaran media sosial, Kenny berkongsi pandangannya bahawa permohonan maaf di atas pentas — di mana dia tidak merujuk kepada Rock, sebaliknya memberitahu Akademi dan rakan penamanya bahawa dia memohon maaf — tidak mencukupi, dan menjejaskan cara dia melihat keseluruhan acara. “Saya mungkin melihatnya secara berbeza sekiranya dia pada mulanya meminta maaf apabila dia naik ke atas pentas dan menangis dan menerima anugerah itu, tetapi dia tidak, jadi, di sana yang memberitahu saya bahawa ia adalah sesuatu yang lain,” katanya.

Sogokan budaya telah menyaksikan Akademi Seni & Sains Filem, memulakan a semakan rasmi sama ada tingkah lakunya memerlukan tindakan di pihak mereka, yang mungkin termasuk penggantungan keahlian Akademi pelakon itu — kecuali dia sudah meletak jawatan. Smith menyatakan dalam satu kenyataan kepada organisasi bahawa tindakannya di Oscar adalah “mengejutkan, menyakitkan dan tidak boleh dimaafkan” dan bahawa dia “mengkhianati” kepercayaan Akademi. Dia juga meminta maaf kepada keluarga Rock, menulis: “Senarai mereka yang saya sakiti adalah panjang dan termasuk Chris, keluarganya, ramai rakan dan orang tersayang saya, semua yang hadir, dan penonton global di rumah.”

Tetapi Kenny, yang merupakan salah seorang daripada enam beradik kepada Chris Rock, berkata dia tidak menerima permohonan maaf ini. “Saya tidak fikir ia adalah tulen,” katanya The LA Times. “Saya fikir publisitinya dan orang yang bekerja di bawahnya mungkin menasihatinya untuk berbuat demikian.”

Kenny juga berkata dia ingin melihat Akademi membatalkan Oscar yang dia terima pada petang itu Raja Richard, dan menghalangnya daripada menghadiri majlis Oscar pada masa hadapan. Dia berkata dia juga percaya bahawa abangnya tidak tahu tentang alopecia Pinkett Smith. “Lawak itu lucu,” kata Kenny. “Ia bukan kelakar yang kelakar, tetapi saya tahu bahawa jika dia tahu bahawa dia menghidap alopecia… dia tidak akan membuat jenaka tentang itu. Tetapi dia tidak tahu.”

Kenny seterusnya mengatakan bahawa Smith “sepatutnya telah diiringi keluar dari sana” dan bahawa dia mempertanggungjawabkan Akademi.

Ibu Smith, Carolyn juga secara ringkas berkongsi pandangannya tentang apa yang berlaku dengan anaknya, memberitahu sekutu CNN WPVI-TV bahawa tamparan itu mengejutkan: “Dia seorang yang sangat sekata, orang ramai. Itulah kali pertama saya melihat dia pergi. Kali pertama dalam hidupnya… Saya tidak pernah melihat dia berbuat demikian.”

Apabila kesannya berterusan, Netflix telah menarik diri projek yang telah disediakan dengan Smith dipanggil Cepat dan Longgar, meletakkan filem secara senyap pada penunu belakang. Tidak diketahui, pada ketika ini, sama ada sebarang projek tambahan akan terjejas.

We wish to give thanks to the author of this post for this awesome web content

Adik Chris Rock Mengatakan Dia Tidak Menerima Permohonan Maaf Will Smith: “Saya Tidak Fikir Itu Tulen”


You can find our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/