Akhir ‘The Bachelorette’: Tino Franco menipu Rachel Recchia selepas pertunangan

“The Bachelorette” memenuhi janjinya untuk final musim paling dramatik yang pernah ada.

Beberapa saat selepas penonton menonton Tino Franco mencadangkan kepada Rachel Recchia dan bersumpah untuk menghabiskan sisa hidupnya bersamanya, dia mengaku curang dengan tunang barunya dalam kesimpulan tegang malam Selasa.

“Saya membuat kekacauan, dan saya mencium gadis lain,” kata kontraktor am, 28, kepada pengajar penerbangan, 26, semasa konfrontasi emosi.

“Ketika saya melakukannya, saya tahu saya milik awak, dan ini adalah perkara terkecil yang pernah saya lakukan, jadi saya hanya cuba … melepasinya,” jelasnya.

Semasa Recchia mendesak Franco untuk mendapatkan butiran lanjut, dia berkongsi bahawa dia mencium seorang wanita yang ditemuinya sebelum meneruskan siri realiti ABC tetapi menegaskan mereka “tidak pernah pergi temu janji.”

Jesse Palmer dan Rachel Recchia sedang bercakap "The Bachelorette: Selepas Mawar Terakhir."
“Saya benar-benar merasakan saya telah menemui orang saya,” kata Recchia kepada hos Jesse Palmer.
ABC

Franco kemudian mengeluarkan jurnal di mana dia mendokumentasikan perbualan selepas rancangannya dengan Recchia tentang dia mahu memulangkan cincin pertunangannya, seolah-olah cuba meletakkan kesalahan pada ketua bersama “Sarjana Muda” kerana hubungan mereka dengan cepat runtuh.

Recchia terus merayu tunangnya untuk “memberitahu kebenaran,” dengan mengatakan dia “sangat” meragui dia hanya mencium wanita lain.

Ketika Franco menangis, Recchia mengisytiharkan bahawa dia “selesai” dengan dia dan menanggalkan cincinnya.

Rachel Recchia dan Gabby Windey duduk bersama "The Bachelorette: Selepas Mawar Terakhir."
Recchia membahagikan tugas “Sarjana Muda” dengan ketua bersama Gabby Windey.
ABC

Selepas rehat komersial, bekas pasangan itu bersemuka buat kali pertama sejak perpisahan dalam kamera mereka.

Franco sekali lagi meminta maaf atas tindakannya, memberitahu Recchia dia tidak dapat “membayangkan apa [she was] melalui” dan memujinya kerana “sentiasa” bersikap “sangat manis” kepadanya.

“Anda hebat, dan anda tidak layak menerima apa yang saya lakukan,” dia mengaku, mengakui bahawa “kesilapannya bukan [her] kesalahan.”

Dengan keluarganya menonton daripada penonton, Recchia memberitahu Franco “sama sekali tidak ada alasan” untuk apa yang dia lakukan.

“Anda telah mematahkan hati saya,” tambah bekas peserta “Sarjana Muda” itu sambil menggelar pelanggaran warga California itu sebagai “tidak boleh dimaafkan”.

Dalam satu lagi kelainan yang mengejutkan, segmen itu berakhir dengan Hos “Sarjana Muda” Jesse Palmer membawa keluar naib juara Recchia, Aven Jones, yang meminta warga Chicago itu pergi bersamanya. Dia dengan penuh semangat bersetuju apabila Franco berdiri dengan wajah yang terkejut.

Recchia berbual tegang dengan Franco sebelum pergi bersama naib juaranya, Aven Jones.

ABC

AVEN, JESSE PALMER, RACHEL RECCHIA

Recchia berbual tegang dengan Franco sebelum pergi bersama naib juaranya, Aven Jones.

ABC

Seterusnya

Pasangan itu kelihatan bersemangat tinggi kerana Levine dan…

Franco telah menjadi pelari terdepan sejak awal Musim 19 dan juga menerima kesan pertama yang diidamkan semasa tayangan perdana pada bulan Julai.

Tetapi Recchia dan Franco terlanggar jalan apabila ibu bapanya gagal memberikan restu mereka kepada percintaan bintang realiti semasa tarikh kampung halaman rancangan itu pada Ogos.

Namun, pasangan itu meneruskan pertunangan lebih awal pada perlawanan akhir Selasa, dengan Franco memberitahu Recchia dengan lutut bengkok di Mexico bahawa dia akan “suka [her] sehingga ke hujung waktu.”

Jelas sekali tidak.

We want to thank the author of this post for this remarkable material

Akhir ‘The Bachelorette’: Tino Franco menipu Rachel Recchia selepas pertunangan


You can view our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/