Amber Heard berkata dia dan Johnny Depp dianggap sebagai ‘anak nakal Hollywood’ dalam perbicaraan – secara langsung

Amber Heard mengakui dia dan Depp mungkin kelihatan seperti ‘anak nakal Hollywood’

Amber Heard telah memberikan temu bual pertamanya sejak kalah dalam pertempuran fitnah berjuta-juta dolar terhadap bekas suaminya Johnny Depp.

Setelah duduk bersama Savannah Guthrie NBC minggu lepas, segmen telah dipratonton pada Hari ini tunjukkan dengan temu bual penuh yang dijadualkan pada 8 malam EST pada 17 Jun.

Heard berkata dia akan menyokong keterangannya dalam perbicaraan “hingga hari kematian saya”, tetapi dengan perbicaraan yang dimainkan di media sosial, dia percaya juri yang berniat terbaik pun akan mendapati sukar untuk mengelak.

Menyifatkan perbicaraan itu sebagai “memalukan” dan bahawa dia berasa “kurang daripada manusia”, Heard mengakui dia tidak berasa yakin sebelum keputusan itu tetapi mengekalkan dia “bercakap benar kepada kuasa” dan membayar harga. Dia mengakui bahawa dia dan Depp kelihatan seperti “brats Hollywood” yang manja bagi orang biasa, tetapi mengekalkan kesnya adalah mengenai kebebasan bersuara.

Guthrie mencabar Heard atas tindakannya sendiri dalam hubungan itu dan dia mengaku melakukan dan berkata “perkara yang mengerikan, dikesali” tetapi berkata dia “sentiasa memberitahu kebenaran”.

Depp menyaman Heard sebanyak $50 juta kerana menyiratkan dia menderanya dalam op-ed Washington Post. Dia meneruskan tuntutan balas $100 juta, menuduhnya melakukan “kempen fitnah” terhadapnya.

1655254842

Apakah kaitan Savannah Guthrie dengan Johnny Depp?

Pelakon Hollywood Amber Heard telah memberikan temu bual pertamanya sejak juri Virginia mendapati dia bersalah memfitnah bekas suaminya Johnny Deppduduk dengan NBC wartawan Savannah Guthrie untuk merenung sisi ceritanya.

Rangkaian itu merancang untuk menyiarkan petikan daripada temu bual blockbusternya secara ansuran pada 14 dan 15 Jun dan dalam masa satu jam Garis tarikh istimewa pada 17 Jun.

Apa yang menghairankan bukanlah bahawa Aquaman star bercakap tentang pengalamannya tetapi pilihan penyiarnya untuk diceritakan kebetulan mempunyai hubungan yang diketahui dengan bekas suaminya.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 02:00

1655251242

Heard menegaskan ‘Saya bercakap benar kepada kuasa’ dalam temu bual pertama selepas percubaan

Amber Heard menegaskan bahawa dia bercakap “kebenaran kepada kuasa” sepanjang perbicaraan fitnah berprofil tinggi terhadap bekas suaminya Johnny Depp dalam temu bual eksklusif baru-baru ini di NBC’s Rancangan Hari Ini.

“Pindaan Pertama melindungi ucapan … ia tidak melindungi pembohongan yang sama dengan fitnah,” hos NBC Savannah Guthrie berkata kepada pelakon itu dalam wawancara pertamanya sejak Encik Depp memenangi kes fitnah $50 juta terhadapnya. Juri juga menganugerahkan Cik Heard kemenangan separa dalam saman balasnya, yang diputuskan awal bulan ini.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 01:00

1655247642

Heard membuat Edward Scissorhands menggali dalam temu bual baharu

The Aquaman star membincangkan keputusan itu – yang memutuskan memihak kepada Depp – dalam temu bual baharu dengan NBC Hari ini.

Dalam hujah penutup, peguam Depp mendakwa bahawa Heard telah “bertindak” dan menyifatkan keterangannya sebagai “prestasi seumur hidup”.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 00:00

1655244042

Heard mengakui dia dan Depp mungkin kelihatan seperti ‘anak nakal Hollywood’

Amber Heard telah mengakui bahawa dia memahami bagaimana orang ramai boleh melihat dia dan bekas suaminya Johnny Depp sebagai “anak nakal Hollywood” susulan perbicaraan fitnah bekas pasangan itu, dalam temu bual dengan NBC Rancangan Hari Ini.

Cik Heard sedang duduk bersama Savannah Guthrie dari NBC News untuk temu bual eksklusif yang disiarkan sepenuhnya pada 8 malam ET pada hari Jumaat 17 Jun. Rangkaian telah melihat klip temu bual lebih awal daripada masa.

Oliver O’Connell14 Jun 2022 23:00

1655240442

Depp mencapai 10 juta pengikut di TikTok dalam masa 24 jam selepas menyiarkan video pertamanya

Johnny Depp telah mencapai 10 juta pengikut pada Tik tok dalam masa 24 jam selepas menyiarkan video pertamanya.

Pelakon itu menyertai aplikasi perkongsian video pada hari Isnin (6 Jun) selepas memenangi perbicaraan fitnah berjuta-juta dolar terhadap bekas isterinya Amber Heard.

Depp berjaya mencapai lebih daripada 3 juta pengikut tanpa menyiarkan satu kandungan pun. Biografinya di platform berbunyi: “Occasional Thespian.”

Oliver O’Connell14 Jun 2022 22:00

1655236842

Suara: Johnny Depp sedang menikmati kemenangan percubaannya dalam beberapa cara yang benar-benar tidak menyenangkan

Harriet Williamson menulis bahawa selepas memenangi perbicaraan fitnahnya di AS – saman sivil yang dibawanya terhadap bekas isterinya, Amber HeardJohnny Depp sedang sibuk menjalani kehidupan yang baik.

Oliver O’Connell14 Jun 2022 21:00

1655233242

Emma Thompson berkata percubaan Depp v Heard tidak akan ‘mengagalkan’ pergerakan MeToo

Pemenang Oscar itu membuka pandangannya tentang kes itu semasa penampilan baru-baru ini di BBC Radio 4 Jam Wanitamenangani ketakutan yang dinyatakan oleh sesetengah pihak bahawa kemenangan Depp boleh menyebabkan wanita berdiam diri mengenai dakwaan penderaan.

Thompson menggesa pendengar untuk mengambil perhatian bahawa kes itu bukan “wakil” MeToo.

Oliver O’Connell14 Jun 2022 20:00

1655230217

Penuduh Cuomo berkata wawancara Heard menunjukkan mengapa wanita memilih ‘tidak bercakap’ dengan Savannah Guthrie

Salah seorang wanita pertama yang menuduh bekas yang memalukan itu New York Gabenor Andrew Cuomo telah mengganggu mereka secara seksual mengatakan bahawa Amber Heardwawancara pertama dengan Savannah Guthrie membuktikan mengapa wanita “memilih untuk tidak bercakap” dengan Hari ini tuan rumah.

Johanna Chisholm melaporkan.

Oliver O’Connell14 Jun 2022 19:10

1655229642

Buku nota Depp v Heard dijual pada harga $15k di eBay

Buku nota yang kononnya mengandungi butiran yang tidak pernah dilihat sebelum ini daripada Johnny DeppAmber Heard perbicaraan fitnah telah dijual beribu-ribu dolar pada eBay.

Buku nota itu telah disenaraikan oleh Larry Foreman, seorang peguam bela dari Kentucky yang menghadiri perbicaraan fitnah di Fairfax, Virginia. Buku nota “rahsia besar” termasuk kira-kira 20 muka surat pemerhatian juri daripada Foreman, yang menghadiri perbicaraan pada 17 Mei, dan dari 23 Mei hingga 26 Mei. Setiap halaman mengandungi nota “tidak pernah dilihat” daripada reaksi juri terhadap Dr Hughes dan Amber Heard – yang tidak ditayangkan di televisyen – serta kira-kira “100+ tweet maklumat rahsia mengenai juri”.

Oliver O’Connell14 Jun 2022 19:00

1655226042

Johnny Depp mengeluarkan lagu baharu tentang perangkap kemasyhuran

Johnny Depp telah mengeluarkan lagu baru tentang perangkap kemasyhuran.

Lagu yang dipanggil “Ini adalah Lagu untuk Cik Hedy Lamarr”, dilakukan dengan Jeff Beck dan diambil dari album bersama duo yang akan datang, 18yang akan dikeluarkan pada 15 Julai.

Oliver O’Connell14 Jun 2022 18:00

We wish to say thanks to the writer of this write-up for this outstanding web content

Amber Heard berkata dia dan Johnny Depp dianggap sebagai ‘anak nakal Hollywood’ dalam perbicaraan – secara langsung


You can find our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/