Amber Heard berkata dia ‘masih sayang’ Johnny Depp tetapi takut dia akan menyamannya lagi – secara langsung

Amber Mendengar Ketakutan Terus Mendiamkan Selepas Percubaan Johnny Depp- 1

Amber Heard telah memberikan temu bual pertamanya sejak kalah dalam pertempuran fitnah berjuta-juta dolar terhadap bekas suaminya Johnny Depp.

Setelah duduk bersama Savannah Guthrie NBC minggu lepas, segmen telah dipratonton pada Hari ini tunjukkan dengan temu bual penuh yang dijadualkan pada 8 malam EST pada 17 Jun.

Heard berkata dia akan menyokong keterangannya dalam perbicaraan “hingga hari kematian saya”, tetapi dengan perbicaraan yang dimainkan di media sosial, dia percaya juri yang berniat terbaik pun akan mendapati sukar untuk mengelak.

Menyifatkan perbicaraan itu sebagai “memalukan” dan bahawa dia berasa “kurang daripada manusia”, Heard mengakui dia tidak berasa yakin sebelum keputusan itu tetapi mengekalkan dia “bercakap benar kepada kuasa” dan membayar harga.

Ditanya sama ada Depp telah menunaikan janjinya tentang “penghinaan global sepenuhnya”, Heard berkata ia seolah-olah dia telah melakukannya, tetapi juga berkata dia masih mencintainya.

Depp menyaman Heard sebanyak $50 juta kerana menyiratkan dia menderanya dalam op-ed Washington Post. Dia meneruskan tuntutan balas $100 juta, menuduhnya melakukan “kempen fitnah” terhadapnya.

1655297442

Apakah kaitan Savannah Guthrie dengan Johnny Depp?

Pelakon Hollywood Amber Heard telah memberikan temu bual pertamanya sejak juri Virginia mendapati dia bersalah memfitnah bekas suaminya Johnny Deppduduk dengan NBC wartawan Savannah Guthrie untuk merenung sisi ceritanya.

Apa yang menghairankan bukanlah bahawa Aquaman star bercakap tentang pengalamannya tetapi pilihan penyiarnya untuk diceritakan kebetulan mempunyai hubungan yang diketahui dengan bekas suaminya.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 13:50

1655296542

Heard berkata dia akan memberitahu anak perempuannya yang berusia satu tahun ‘segala-galanya’ tentang pertempuran undang-undang

“Saya boleh menjadi seorang ibu,” kata Cik Heard. “Seperti sepenuh masa, di mana saya tidak perlu berurusan dengan peguam.”

Oliver O’Connell15 Jun 2022 13:35

1655295642

Heard berkata dia ‘masih sayang’ Johnny Depp ketika Today Show menyiarkan rakaman lama pertunangan

Amber Heard telah mendedahkan dia masih “mencintai” bekas suami Johnny Depp walaupun selepas perbicaraan fitnah pahit mereka ketika penonton ditunjukkan rakaman lama pertunangan bekas pasangan itu mendedahkan dalam wawancara pertamanya sejak kes itu.

“Sama sekali. Saya sayang dia. Saya menyayanginya sepenuh hati,” katanya kepada Savannah Guthrie dalam klip wawancara yang disiarkan di NBC Hari ini persembahan pada pagi Rabu.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 13:20

1655295042

Heard bertanya sama ada dia merasakan teks ancaman ‘total global humiliation’ menjadi kenyataan

Cik Guthrie bertanya sama ada Cik Heard merasakan bahawa janji daripada Johnny Depp dalam teks menjadi kenyataan, bahawa dia akan mengalami “penghinaan global sepenuhnya”.

“Saya tahu dia berjanji… dan saya memberi keterangan mengenai perkara ini… saya bukan mangsa yang baik, saya faham, saya bukan mangsa yang disenangi, saya bukan mangsa yang sempurna, tetapi apabila saya memberi keterangan saya meminta juri hanya melihat saya sebagai manusia dan melihat kata-katanya sendiri, yang merupakan janji untuk melakukan ini. Rasanya dia ada.”

Oliver O’Connell15 Jun 2022 13:10

1655294400

Mengapa Heard bersuara sekarang

Jurucakap Heard yang ditawarkan menjawab berita wawancara TV pertamanya dalam satu kenyataan kepada Yang Merdeka:

“Pasukan undang-undang Johnny Depp menyelubungi media selama beberapa hari selepas keputusan itu dengan banyak kenyataan dan wawancara di televisyen, dan Depp sendiri melakukan perkara yang sama di media sosial.

“Cik. Heard hanya berniat untuk bertindak balas terhadap apa yang mereka lakukan secara agresif minggu lepas; dia berbuat demikian dengan meluahkan fikiran dan perasaannya, yang kebanyakannya tidak dibenarkan untuk dilakukan di kandang saksi.”

Oliver O’Connell15 Jun 2022 13:00

1655294326

Melihat masa depan, Cik Heard berkata dia tidak sabar untuk menjadi ibu sepenuh masa tanpa perlu berbincang dengan peguam.

Ditanya tentang bagaimana suatu hari nanti dia mungkin mahu atau terpaksa memberitahu anak perempuannya tentang apa yang telah dia lalui dan apa yang akan dia katakan, Cik Heard menjawab: “Saya fikir, tidak kira apa yang akan membawa maksud sesuatu. Saya melakukan perkara yang betul untuk membela diri saya dan kebenaran.”

Oliver O’Connell15 Jun 2022 12:58

1655294070

Heard berkata dia takut Johnny Depp akan menyamannya lagi

Amber Heard bimbang Johnny Depp boleh melancarkan lebih banyak tindakan undang-undang terhadapnya, katanya kepada Savannah Guthrie NBC.

“Saya takut tidak kira apa yang saya lakukan, tidak kira apa yang saya katakan atau bagaimana saya katakan, ia akan memberikan satu lagi peluang untuk membungkam,” katanya.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 12:54

1655293863

Dalam keadaan canggung berulang-alik, Cik Guthrie mencabar Cik Heard tentang ikrar untuk menderma $7 juta kepada badan amal daripada penyelesaian perceraiannya yang tidak berlaku dan sama ada ia menjejaskan kredibilitinya dengan juri.

Cik Heard berkata ia adalah salah satu contoh pasukan Depp yang melemparkan fitnah tentang siapa dia sebagai manusia dan kredibilitinya dan memanggilnya seorang peguam.

Cik Guthrie menegaskan bahawa itu adalah percubaan dan ia adalah pertandingan kredibiliti.

Menggandakan pelakon itu berkata dia tidak sepatutnya mengatakan dia akan menderma wang itu dalam usaha untuk dipercayai, yang Cik Guthrie menjawab bahawa dia tidak sepatutnya melakukannya tetapi dia melakukannya.

Cik Heard berkata dia masih berhasrat untuk menunaikan ikrar kepada ACLU dan Hospital Kanak-Kanak LA.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 12:51

1655293446

Amber Heard memberitahu Savannah Guthrie bahawa enam tahun selepas perceraian mereka dan selepas semua pergolakan undang-undang dia masih mencintai Johnny Depp.

“Saya sayang dia. Saya mencintai dia sepenuh hati saya. Saya cuba yang terbaik untuk membuat hubungan yang terputus, tetapi saya tidak dapat.”

“Saya tidak mempunyai perasaan buruk atau niat buruk terhadapnya sama sekali,” tambahnya. “Saya tahu itu mungkin sukar untuk difahami, atau mungkin sangat mudah untuk difahami jika anda pernah menyayangi sesiapa, ia sepatutnya mudah.”

Oliver O’Connell15 Jun 2022 12:44

1655293379

Amber Heard menafikan memberitahu TMZ tentang bila dia akan pergi ke mahkamah untuk mendapatkan perintah sekatan sementara.

Cik Guthrie juga bertanya kepadanya tentang bilangan insiden penderaan khusus yang dia beri keterangan dan maklum balas pasukan Depp yang meletakkan gambarnya selepas insiden yang didakwa tanpa lebam atau tanda di khalayak ramai.

Cik Heard berkata jika dia mengalami lebam ia dikatakan palsu, jika tidak ia dikatakan tidak berlaku.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 12:42

We would love to say thanks to the author of this article for this amazing web content

Amber Heard berkata dia ‘masih sayang’ Johnny Depp tetapi takut dia akan menyamannya lagi – secara langsung


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/