Amber Heard berkata ‘dia melakukan perkara yang betul’ dan membincangkan perasaan untuk Johnny Depp – secara langsung

Amber Heard mengakui dia dan Depp mungkin kelihatan seperti ‘anak nakal Hollywood’

Amber Heard telah memberikan temu bual pertamanya sejak kalah dalam pertempuran fitnah berjuta-juta dolar terhadap bekas suaminya Johnny Depp.

Setelah duduk bersama Savannah Guthrie NBC minggu lepas, segmen telah dipratonton pada Hari ini tunjukkan dengan temu bual penuh yang dijadualkan pada 8 malam EST pada 17 Jun.

Heard berkata dia akan menyokong keterangannya dalam perbicaraan “hingga hari kematian saya”, tetapi dengan perbicaraan yang dimainkan di media sosial, dia percaya juri yang berniat terbaik pun akan mendapati sukar untuk mengelak.

Menyifatkan perbicaraan itu sebagai “memalukan” dan bahawa dia berasa “kurang daripada manusia”, Heard mengakui dia tidak berasa yakin sebelum keputusan itu tetapi mengekalkan dia “bercakap benar kepada kuasa” dan membayar harga. Dia mengakui bahawa dia dan Depp kelihatan seperti “brats Hollywood” yang manja bagi orang biasa, tetapi mengekalkan kesnya adalah mengenai kebebasan bersuara.

Guthrie mencabar Heard atas tindakannya sendiri dalam hubungan itu dan dia mengaku melakukan dan berkata “perkara yang mengerikan, dikesali” tetapi berkata dia “sentiasa memberitahu kebenaran”.

Depp menyaman Heard sebanyak $50 juta kerana menyiratkan dia menderanya dalam op-ed Washington Post. Dia meneruskan tuntutan balas $100 juta, menuduhnya melakukan “kempen fitnah” terhadapnya.

1655292930

Amber Heard berkata dia takut tindakan fitnah selanjutnya daripada Johnny Depp dan gementar tentang apa yang boleh dikatakannya selepas perbicaraan.

“Tidak kira apa yang saya katakan, atau bagaimana saya mengatakannya – setiap langkah yang saya ambil akan memberikan satu lagi peluang untuk pembungkaman seperti ini, yang saya rasa, tindakan undang-undang fitnah bertujuan untuk dilakukan.”

Savannah Guthrie bertanya mengapa dia menulis op-ed.

Cik Heard berkata dia tidak menulis tentang hubungannya tetapi meminjamkan suaranya kepada isu yang lebih luas dan meminta pasukan peguam membaca artikel itu untuk memastikan dia tidak memfitnahnya.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 12:35

1655291688

Rancangan NBC’s Today menyiarkan lebih banyak wawancara Amber Heard

NBC’s Hari ini rancangan menyiarkan lebih banyak wawancara Savannah Guthrie dengan Amber Heard pagi ini.

Dalam usikan di bahagian atas rancangan itu, Cik Heard menegaskan dia “melakukan perkara yang betul” dengan kes mahkamah dan akan bercakap tentang rancangannya untuk masa depan.

Cik Guthrie juga bertanya kepadanya tentang perasaannya terhadap Johnny Depp selepas perbicaraan itu.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 12:14

1655290800

Heard menegaskan ‘Saya bercakap benar kepada kuasa’

Amber Heard menegaskan bahawa dia bercakap “kebenaran kepada kuasa” sepanjang perbicaraan fitnah berprofil tinggi terhadap bekas suaminya Johnny Depp dalam temu bual eksklusif baru-baru ini di NBC’s Rancangan Hari Ini.

“Pindaan Pertama melindungi ucapan … ia tidak melindungi pembohongan yang sama dengan fitnah,” hos NBC Savannah Guthrie berkata kepada pelakon itu dalam wawancara pertamanya sejak Encik Depp memenangi kes fitnah $50 juta terhadapnya. Juri juga menganugerahkan Cik Heard kemenangan separa dalam saman balasnya, yang diputuskan awal bulan ini.

“Percakapan bebas tidak melindungi anda jika anda pergi ke teater yang sesak dan anda menjerit ‘api’,” jelas Cik Heard dalam klip temu bual, yang dijadualkan disiarkan sepenuhnya pada 8 malam ET pada hari Jumaat 17 Jun.

“Pemahaman saya tentang maksudnya bukan sekadar kebebasan untuk bercakap, ia adalah kebebasan untuk bercakap benar kepada kuasa,” tambahnya.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 12:00

1655287200

Tonton: Heard mengakui dia dan Depp mungkin kelihatan seperti ‘anak nakal Hollywood’

Amber Heard mengakui dia dan Depp mungkin kelihatan seperti ‘anak nakal Hollywood’

Oliver O’Connell15 Jun 2022 11:00

1655280000

Heard berasa ‘kurang daripada manusia’ semasa percubaan tentang hubungan ‘cantik hodoh’

“Setiap hari saya lalu, untuk tiga, empat, kadang-kadang enam blok, blok bandar dengan orang memegang papan tanda bertulis ‘bakar ahli sihir’, ‘mati kepada Amber’. Selepas tiga setengah minggu, saya mengambil pendirian dan melihat hanya bilik mahkamah yang penuh dengan Kapten Jack Sparrow peminat, yang lantang, bertenaga,” kata Cik Heard.

“Bolehkah anda menyatakan dengan kata-kata bagaimana perasaan itu?” Tanya Cikgu Guthrie.

“Ini adalah perkara yang paling memalukan dan mengerikan yang pernah saya lalui. Saya tidak pernah merasa lebih jauh daripada kemanusiaan saya sendiri,” kata Cik Heard. “Saya berasa kurang daripada manusia.”

Oliver O’Connell15 Jun 2022 09:00

1655276400

Tonton: Heard membuat Edward Scissorhands menggali dalam temu bual selepas percubaan

Amber Heard membuat Edward Scissorhands menggali dalam temu bual selepas percubaan

Oliver O’Connell15 Jun 2022 08:00

1655272800

Apakah yang peguam katakan tentang pilihan Amber Heard untuk merayu?

Selepas Johnny Depp sebahagian besarnya diguna pakai dalam tuntutan mahkamah fitnahnya terhadap Amber Heardpeguamnya Elaine Bredehoft mengumumkan anak guamnya “benar-benar” berhasrat untuk merayu.

Juri lima lelaki dan dua wanita mengumumkan pada hari Rabu (1 Jun) telah mendapati Cik Heard memfitnah Encik Depp dalam tiga kenyataan. Juri juga mendapati bahawa Cik Heard telah difitnah oleh salah satu daripada tiga kenyataan dalam saman balasnya.

Yang Merdeka bercakap dengan tiga peguam tentang kemungkinan alasan Cik Heard untuk rayuan, atau perbicaraan baharu: Lisa Bloom The Bloom Firm, yang pelanggannya termasuk Janice Dickinson, Mischa Barton, dan beberapa mangsa Jeffrey Epstein; Jesse Weber, hos dan peguam di rangkaian Undang-undang & Jenayah, yang membuat liputan perbicaraan dari mahkamah di Fairfax, Virginia; dan Mitra Ahouraian, seorang pengacara hiburan di Beverly Hills yang mewakili pelakon, pengarah, penerbit dan pemuzik.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 07:00

1655269200

Tonton: Kedengaran dibakar kerana ‘mengejek’ Depp

Savannah Guthrie memanggang Amber Heard kerana ‘mengejek’ audio Johnny Depp

Oliver O’Connell15 Jun 2022 06:00

1655265660

Setiap kiraan juri Depp-Heard dipertimbangkan

Sebagai seorang tokoh masyarakat, Johnny Depp berdepan hukuman berat untuk memenangi saman fitnahnya terhadap bekas isterinya Amber Heard. Menurut tujuh juri sebulat suara, dia menjelaskannya.

Depp berkata bekas isterinya memfitnahnya dalam op-ed akhbar 2018 di mana dia menyinggung dakwaan menyalahgunakan Depp. Namanya tidak pernah disebut.

The Virginia juri sivil memutuskan memihak kepada Depp dalam ketiga-tiga pertuduhannya pada hari Rabu, mendapati Heard bukan sahaja membuat kenyataan palsu dan memfitnah, tetapi dia melakukannya dengan “niat jahat sebenar” – ambang yang lebih tinggi untuk kes yang melibatkan tokoh awam. Juri membuat kesimpulan Depp harus menerima lebih daripada $10 juta.

Kemenangan Depp bukanlah mutlak. Juri juga membuat kesimpulan bahawa sebahagian daripada tuntutan balas Heard mempunyai merit. Mereka menolak dua daripada tiga pertuduhan Heard, tetapi mendapati dia telah difitnah oleh peguam Depp yang menuduhnya mengasari apartmen mereka untuk kelihatan lebih teruk untuk polis. Juri memberikannya $2 juta.

Tinjauan pada setiap kiraan juri yang dipertimbangkan:

Oliver O’Connell15 Jun 2022 05:01

1655262042

Peminat Kapten Jack Sparrow di luar mahkamah membuat Heard berasa ‘kurang daripada manusia’

Prosiding mahkamah disiarkan secara langsung di TV sepanjang pertempuran undang-undang selama enam minggu, dengan perbicaraan itu turut menarik ramai peminat secara peribadi, kebanyakannya berdiri di luar mahkamah untuk menyuarakan sokongan mereka kepada Depp.

Oliver O’Connell15 Jun 2022 04:00

We would love to say thanks to the author of this article for this awesome web content

Amber Heard berkata ‘dia melakukan perkara yang betul’ dan membincangkan perasaan untuk Johnny Depp – secara langsung


Find here our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/