Amber Heard bertindak balas terhadap laporan hebat yang dia telah dipotong daripada ‘Aquaman 2’ selepas kehilangan percubaan

Amber Heard telah menafikan laporan bahawa dia akan dipecat daripada “Aquaman and the Lost Kingdom” dan peranannya sebagai Mera sedang disusun semula.

“Warner Brothers memutuskan untuk menyusun semula Amber Peranan Heard selepas ujian skrin filem itu,” an orang dalam dilaporkan memberitahu JustJared.

Mereka didakwa akan melakukan penggambaran semula dengan bintang Jason Momoa dan Nicole Kidman, dakwa sumber itu.

Bagaimanapun, wakil untuk Heard menafikan khabar angin itu kepada The Post, berkata dalam satu kenyataan bahawa “kilang khabar angin itu berterusan seperti yang berlaku sejak hari pertama” dan bahawa ia “tidak tepat, tidak sensitif dan sedikit gila.”

The Post juga telah menghubungi untuk mendapatkan komen daripada wakil untuk Warner Bros.

Penyingkiran aktres bermasalah itu berlaku selepas perbicaraan fitnahnya yang sangat dipublikasikan bersama bekas suami Johnny Depp.

Semasa perbicaraan fitnahnya dengan bekas suami Johnny Depp, pelakon bermasalah berusia 36 tahun itu dituntut bahawa Warner Brothers “tidak mahu memasukkan saya” dalam sekuel DC Comics.

Heard juga menyatakan bahawa dia “secara aktif menjadualkan masa untuk penggambaran” filem adiwira itu sehingga pasukan undang-undang Depp dilaporkan melancarkan kempen terhadapnya. Dia berkata adegannya berkurangan secara drastik dalam filem itu.

Jason Momoa dan Amber Heard muncul dalam adegan dari “Aquaman.” Inset: Johnny Depp memberi keterangan semasa perbicaraan fitnahnya terhadap Heard.
©Warner Bros/Everett Collection; STEVE HELBER/POOL/AFP melalui Getty Images

“Saya diberi skrip dan kemudian diberikan versi baharu skrip yang telah menghilangkan adegan yang mempunyai aksi di dalamnya, yang menggambarkan watak saya dan watak lain, tanpa memberikan sebarang spoiler, dua watak bergaduh antara satu sama lain, dan mereka pada dasarnya mengambil sebilangan besar daripada peranan saya,” katanya kepada bilik mahkamah Fairfax, Virginia. “Mereka baru sahaja mengeluarkan sekumpulan.”

Heard mendakwa dalam keterangan bahawa studio “tidak mahu memasukkan” dia dalam projek baharu itu.

Ejen WME Heard, Jessica Kovacevic, memberi keterangan semasa perbicaraan yang Warner Bros. mendakwa ia adalah milik Heard “kekurangan kimia” dengan pelakon bersama “Aquaman” Jason Momoa yang hampir membuatnya ditindih. Walau bagaimanapun, Momoa dikatakan menyokong pelakon itu untuk mengekalkan peranan. Di samping itu, Kovacevic berkata dia percaya studio itu mahu Heard disingkirkan sebagai Puteri Mera kerana “akhbar buruk” yang berpunca daripada kes mahkamah.

“Tiada sesiapa yang mahu persatuan itu,” Kovacevic memberi keterangan.

Amber Heard dan Jason Momoa
Amber Heard muncul dalam “Aquaman” bersama bintangnya, Jason Momoa. Dia telah menafikan khabar angin bahawa dia telah dipotong daripada filem sekuel yang akan datang.
©Warner Bros/ihsan Everett Collection

Kovacevic turut membincangkan kerjaya Heard sebelum dan selepas hubungannya dengan Depp, 58, berkata dia sepatutnya menjadi bintang utama selepas tayangan perdana filem pertama pada akhir 2018, yang mencatatkan kutipan lebih $1 bilion.

Terdengar sebelum ini memberi keterangan mengenai impak yang didakwa mengenai kerjayanya selepas hubungannya dengan Depp.

“Saya kehilangan peluang. Saya dibuang kerja dan kempen. Saya berjuang untuk mengekalkan pekerjaan saya dan peluang filem terbesar yang perlu saya temui [with] ‘Liga Keadilan’ dengan pilihan untuk [star in] ‘Aquaman,’ ” katanya, sambil menambah bahawa dia terpaksa “berjuang sangat keras” menjadi sebahagian daripada “Liga Keadilan” kerana ia berlaku sekitar masa perceraian mereka. Depp dan Heard telah berkahwin dari 2015 hingga 2017.

Amber Heard bertindak balas di sebelah peguamnya Elaine Bredehoft selepas juri mengumumkan keputusan berpecah pada 1 Jun.
Amber Heard bertindak balas di sebelah peguamnya, Elaine Bredehoft, selepas juri mengumumkan keputusan berpecah pada 1 Jun.
POOL/AFP melalui Getty Images
Johnny Depp memberi isyarat kepada penonton di mahkamah selepas menutup hujah di Mahkamah Litar Daerah Fairfax di Fairfax, Virginia, pada 27 Mei 2022.
Johnny Depp memberi isyarat kepada penonton di mahkamah selepas menutup hujah di Mahkamah Litar Daerah Fairfax di Fairfax, Virginia, pada 27 Mei 2022.
POOL/AFP melalui Getty Images

Penonton telah petisyen Warner Bros. selama berbulan-bulan untuk mengeluarkan Heard daripada “Aquaman 2” di tengah-tengah pertempuran undang-undangnya dengan bintang “Pirates of the Caribbean”. Sehingga kini, petisyen itu telah mendahului lebih 4.6 juta tandatangan.

“Aquaman and the Lost Kingdom” dijangka ditayangkan di pawagam pada Mac 2023.

Khabar angin penyusunan semula datang pada hari yang sama a coretan temu bual Heard dengan hos rancangan “Hari ini” Savannah Guthrie disiarkan di NBC.

“Sehingga hari kematian saya, saya akan berdiri dengan setiap perkataan kesaksian saya,” dia memberitahu Guthrie.

Pada 1 Jun, sebuah Fairfax, Virginia, juri dianugerahkan Depp, 58, lebih daripada $10 juta selepas mendapati bekas isterinya mencemarkan reputasinya dan merosakkan kerjayanya dengan dakwaan penderaan rumah tangga dalam op-ed 2018 yang ditulisnya untuk Washington Post. Dia telah dianugerahkan tambahan $5 juta sebagai ganti rugi punitif; Sementara itu, Heard telah diberikan ganti rugi pampasan $2 juta dan tiada ganti rugi punitif.

We wish to give thanks to the author of this article for this awesome content

Amber Heard bertindak balas terhadap laporan hebat yang dia telah dipotong daripada ‘Aquaman 2’ selepas kehilangan percubaan


You can find our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/