Amber Heard mencetuskan perdebatan sama ada dia memetik filem sebagai keterangan

Penyokong Johnny Depp menuduh Amber Heard mendramatisasikan keterangannya perbicaraan fitnah bekas pasangan itu yang sedang berlangsung dengan meminjam baris daripada filem terkenal.

Walau bagaimanapun, yang lain menegaskan dalam talian bahawa perbandingan adalah capaian.

Wartawan Breitbart News Alana Mastrangelo tweet Khamis video sebelah menyebelah petikan Heard di tempat duduk minggu ini dan adegan dari filem 1999 “The Talented Mr. Ripley.”

Dia menulis, “Amber Heard: ‘Apabila saya berada di sekeliling Johnny, saya berasa seperti orang yang paling cantik di dunia – kemudian dia akan hilang.'”

Mastrangelo kemudian menarik “Mr. Ripley” baris: “Perkara dengan Dickie, ia seperti matahari menyinari anda dan ia sangat mulia – kemudian dia melupakan anda dan ia sangat sejuk.”

Seorang mengulas sebagai tindak balas kepada perbandingan itu, “Nampak seperti meregangkan… tetapi dia pasti membuat persembahan.”

Seorang lagi berhujah, “Ia bukan perkataan yang sama.. tetapi itulah yang anda lakukan apabila anda menjadikan watak itu sendiri.”

Seorang pengguna berasingan bersetuju dengan yang pertama, menulis, “Ini adalah dua petikan berbeza yang lengkap?”

Kemudian yang lain menimpali, “Anda sedar bahawa sesiapa yang pernah menjalin hubungan seperti dia berkemungkinan menggambarkan pasangan mereka dengan cara yang sama, bukan?”

Sementara itu, podcaster NotSkinnyButNotFat menunjukkan di Instagram bahawa Jennifer Garner pernah menggunakan petikan yang serupa untuk bercakap tentang bekas suami Ben Affleck.

Bintang “13 Going on 30”. memberitahu Vanity Fair pada 2016 daripada bapa anak-anaknya, “Saya selalu berkata, ‘Apabila mataharinya menyinari anda, anda merasakannya.’ Tetapi apabila matahari bersinar di tempat lain, ia sejuk. Dia boleh membuat bayang-bayang.”

Bagaimanapun, Mastrangelo yakin bahawa Heard, 36, telah mengambil inspirasi daripada beberapa filem, juga menyatakan bahawa pelakon itu menyebut tentang “permaidani kotor” selepas Depp, 58, didakwa memukulnya adalah “mengingatkan adegan dari ‘Pembantu Rumah’ Netflix.”

encik ripley yang berbakat
Heard sebenarnya tidak memetik “The Talented Mr. Ripley” dalam keterangannya, walaupun khabar angin media sosial.

dia turut ditonjolkan Dakwaan Heard bahawa Depp pernah memberitahunya “Saya lebih suka memotong tangan saya daripada meletakkannya pada awak” sebagai serupa dengan baris dari drama 1945 “Mildred Pierce,” di mana bintang itu berkata, “Saya lebih suka memotongnya. lepas tangan saya.”

Wakil untuk Heard enggan mengulas mengenai perbahasan petikan filem.

Walau bagaimanapun, pasukan undang-undang Depp nampaknya percaya bintang “Aquaman” itu melakukan sesuatu perbuatan di atas pendirian.

Amber Heard dan Johnny Depp duduk bersama dalam satu acara.
Heard telah mendakwa sepanjang keterangannya yang menangis bahawa Depp “mendera”.
Imej Getty untuk TV Spike

Mereka memberitahu Halaman Enam dalam satu kenyataan Khamis, “Seperti yang diramalkan dengan betul oleh peguam Encik Depp dalam kenyataan pembukaan mereka bulan lepas, Cik Heard sememangnya menyampaikan ‘prestasi hidupnya’ dalam peperiksaan langsungnya.”

Wakil Heard bertindak balas tidak lama selepas itu, berkata sebahagiannya, “Seperti yang dibuktikan oleh kenyataan yang baru dikeluarkan, tuntutan fitnah Encik Depp runtuh dengan begitu pantas sehingga peguamnya bertukar daripada pendakwa kepada penganiaya.”

Depp menyaman Heard kerana memfitnah op-ed 2018 Washington Post di mana dia menulis bahawa dia adalah mangsa keganasan seksual.

amber terdengar tangisan di mahkamah
Depp menggelar keterangan Heard sebagai “prestasi.”
POOL/AFP melalui Getty Images

Walaupun bintang “Pirates of the Caribbean” tidak dinamakan dalam artikel itu, ia ditulis selepas Heard memfailkan perintah sekatan terhadap bekas suaminya pada 2016 atas dakwaan penderaan.

Bekas pasangan itu mula berkencan pada 2012 dan berkahwin dari 2015 hingga 2017.

Depp menuntut ganti rugi $50 juta. Heard telah memfailkan saman balas $100 juta.We would love to say thanks to the writer of this article for this amazing content

Amber Heard mencetuskan perdebatan sama ada dia memetik filem sebagai keterangan


Explore our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/