Amber Heard mendedahkan ‘tahun’ nota terapi, mendakwa ia membuktikan penyalahgunaan Johnny Depp

Amber Heard tidak berhenti mencuba untuk membuktikan dia tidak bersalah terhadap bekas suami Johnny Depp.

Menjelang temu bual meledak dengan Savannah Guthrie yang disiarkan pada hari Jumaat di “Dateline,” a Klip pratonton 20 minit pada burung merak mendedahkan bahawa Heard memberi NBC menunjukkan banyak dokumen daripada doktor yang “mewakili bertahun-tahun, tahun penjelasan masa nyata tentang apa yang sedang berlaku,” katanya.

“Terdapat pengikat nota bertahun-tahun sejak 2011 dari awal perhubungan saya yang diambil oleh doktor saya, yang saya laporkan penderaan itu,” tambah Heard dalam klip itu.

Dokumen itu, yang ditunjukkan pada skrin, memperincikan satu contoh 2012 di mana Depp didakwa “memukulnya, melemparkannya ke dinding dan mengancam untuk membunuhnya,” menurut “Dateline.”

Amber Heard memberikan “Dateline” dan Savannah Guthrie satu penjilid nota yang dilaporkan diambil oleh doktornya yang didakwa mencatat penderaan oleh Johnny Depp..
burung merak; Cliff Owen/Gambar Berita Disatukan/Getty Images

Lapan bulan selepas itu, Depp didakwa “menoyak baju tidurnya, melemparkannya ke atas katil,” menurut program itu, dan pada 2013, dia dilaporkan “melemparkannya ke dinding dan mengancam untuk membunuhnya.”

Pasukan undang-undang Heard tidak dapat menerima dokumen sebagai bukti dalam perbicaraan yang sangat dipublikasikan kerana “hearsay”.

Sementara itu, sebagai tindak balas kepada temu bual Heard dengan NBC, jurucakap Depp menyatakan kepada “Dateline” bahawa pelakon itu hanya mahu “bergerak ke hadapan” selepas dia memenangi kesnya.

Nota ahli terapi Amber Heard
Peguam Amber Heard tidak dapat menggunakan pengikat nota dalam kes fitnah kerana mereka dianggap khabar angin.
burung merak

“Adalah malang bahawa sementara Johnny ingin meneruskan hidupnya, defendan dan pasukannya kembali mengulang, membayangkan semula dan membicarakan semula perkara yang telah diputuskan oleh Mahkamah dan keputusan yang telah diputuskan secara sebulat suara dan tidak berbelah bahagi oleh mahkamah. juri memihak kepada Johnny,” kata mereka dalam satu kenyataan.

Depp, 59, menyaman Heard, 36, kerana memfitnah selepas penerbitan a 2018 Washington Post op-ed di mana dia menggelar dirinya mangsa penderaan rumah tangga. Pada 1 Jun, juri mendapati bahawa editorial itu adalah mengenai pelakon “Pirates of the Caribbean” dan menganugerahkannya $10 juta sebagai pampasan dan $5 juta sebagai ganti rugi punitif. Heard menerima ganti rugi pampasan $2 juta untuk saman balasnya sendiri.

Bukti yang dipanggil Heard daripada doktornya ialah tajuk terbaharu daripada perbualan Heard dan Guthrie. Dalam klip penggoda hari Rabu yang dimainkan di “Today Show,” Heard memberitahu penyiar bahawa dia “benar-benar” masih mencintai penderanya yang didakwa.

“Saya mencintainya dengan sepenuh hati saya,” pelakon “Aquaman”. berkata tentang Depp. “Saya cuba yang terbaik untuk memastikan hubungan yang terputus dan tidak berjaya. Saya tidak mempunyai perasaan buruk atau niat buruk terhadapnya sama sekali.”

Dalam pratonton Selasa, dia berkata bahawa dia “berpegang pada setiap perkataan” dia berkata dalam keterangan perbicaraan fitnahnya yang kalah.

Cermin mata hitam Johnny Depp
Johnny Depp dan Amber Heard telah berkahwin selama 15 bulan apabila dia memfailkan perceraian pada Mei 2016.
AFP melalui Getty Images

We want to say thanks to the author of this article for this remarkable material

Amber Heard mendedahkan ‘tahun’ nota terapi, mendakwa ia membuktikan penyalahgunaan Johnny Depp


You can find our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/