Amber Heard Mengatakan Nota Ahli Terapinya, Dikecualikan Daripada Perbicaraan Johnny Depp, Akan Membuat Perbezaan Dalam Keputusan Juri

Amber Heard berkata bahawa dia percaya bahawa nota yang diambil oleh doktornya, di mana dia melaporkan dakwaan penderaan oleh Johnny Depp, akan membuat perubahan dalam keputusan juri dalam kes fitnah bekas suaminya. Nota itu, bagaimanapun, dikecualikan daripada percubaan selama enam minggu.

Dalam petikan terbaharu wawancaranya dengan Savannah Guthrie dari NBC News, yang disiarkan Garis tarikh pada hari Jumaat, Heard berkata bahawa nota doktornya ialah rekod tentang perkara yang dibincangkannya dalam masa nyata, kembali kepada permulaan hubungannya dengan Depp.

Guthrie berkata bahawa mereka menyemak nota dan mereka menunjukkan “bahawa setakat 2012, Amber bercakap tentang penderaan fizikal. Pada bulan Januari tahun itu, dia memberitahu ahli terapinya Depp memukulnya, melemparkannya ke lantai. Lapan bulan selepas itu, mengoyakkan baju tidurnya, melemparkannya ke atas katil, dan pada 2013, dia melemparkannya ke dinding dan mengancam untuk membunuhnya.”

Peguam Heard juga menunjukkan mesej teks NBC News yang dikecualikan daripada perbicaraan, termasuk mesej di mana dia menulis kepada bapanya, “Dia menendang saya di hadapan semua orang.” Mesej itu mempunyai kaitan dengan insiden yang dipertikaikan di mana Heard mendakwa Depp menendangnya dalam penerbangan pesawat peribadi.

Depp telah menafikan dakwaan Heard mengenai penderaan fizikal. Jurucakap Depp memberitahu rangkaian itu, “Adalah malang bahawa defendan dan pasukannya kembali mengulang dan membayangkan semula dan membicarakan semula perkara yang telah diputuskan oleh mahkamah.”

Juri menganugerahkan Depp $15 juta dalam saman fitnahnya terhadap Heard, mendapati dia bertanggungjawab atas fitnah selepas menerbitkan op ed 2018 dalam The Washington Post di mana dia berkata bahawa dia telah menjadi “tokoh awam yang mewakili penderaan domestik.” Hakim dengan cepat menurunkan jumlah itu kepada $10.35 juta, berdasarkan had negeri pada ganti rugi punitif. Didengar juga, memenangi penghakiman, kerana juri mendapati Depp bertanggungjawab atas fitnah berhubung kenyataan yang dibuat oleh peguamnya. Tetapi anugerah Heard hanya $2 juta.

Temu bual Heard dengan Guthrie ialah temu bual selepas percubaan pertamanya, dan NBC News telah memaksimumkan pendedahan untuk eksklusifnya, menyiarkannya dalam dua bahagian pada Hari ini awal minggu ini diikuti dengan jam Garis tarikh.

The Garis tarikh episod memaparkan sebahagian daripada temu bual Guthrie yang telah pun disiarkan, tetapi jam itu mungkin menjelaskan mengapa Heard bersetuju untuk melakukannya, kerana ia memberinya peluang sekali lagi untuk menceritakan sisinya. Tetapi ia adalah versi peristiwa yang juri mendapati tidak meyakinkan.

“Mereka fikir anda berbohong,” kata Guthrie kepada Heard.

Dia menjawab, “Saya akan menyatakannya begini: Bagaimana mereka boleh membuat pertimbangan, bagaimana mereka tidak boleh membuat kesimpulan itu? Mereka telah duduk di kerusi tersebut dan mendengar selama lebih tiga minggu kesaksian tanpa henti daripada pekerja bergaji dan menjelang akhir perbicaraan, randos, seperti yang saya katakan.”

“Saya tak salahkan [the jury]. … Saya sebenarnya faham dia adalah watak yang disayangi dan orang ramai merasakan mereka mengenalinya. Dia seorang pelakon yang hebat….Setelah mendengar tiga setengah minggu testimoni tentang bagaimana saya seorang yang tidak boleh dipercayai, tidak mempercayai perkataan yang keluar dari mulut saya. Saya seorang wanita yang histeria. Saya seorang yang gila. Saya tidak boleh dipercayai berulang kali.”

Heard mempertahankan op ed yang menjadi punca dakwaan fitnah, dengan alasan bahawa ia bukan mengenai hubungannya dengan Depp tetapi isu keganasan rumah tangga dan pembaharuan perundangan. Tetapi ditanya oleh Guthrie mengapa dia akan menulis sesuatu yang akan membangkitkan lagi hubungan pasangan itu, memandangkan penyelesaian perceraian mereka, Heard mengakui itu adalah satu perkara yang “Saya harap dianggap lebih serius.”

Seorang juri muncul pada Selamat Pagi Amerika awal minggu ini dan berkata bahawa Heard “tidak kelihatan sebagai dipercayai.” Dia mendakwa bahawa dia tidak mencetuskan pergaduhan fizikal, tetapi audio dimainkan semasa perbicaraan di mana dia mengakui memulakannya.

“Saya tahu banyak yang telah dibuat daripada pita audio ini,” Heard memberitahu Guthrie. “Dan seperti yang saya beri keterangan di tempat duduk, apa yang anda dengar dalam klip itu bukanlah bukti apa yang berlaku. Ia adalah bukti rundingan, tentang cara bercakap mengenainya dengan pendera anda.”

Guthrie bertanya kepada Heard, “Dia berkata dia tidak pernah memukul kamu. Adakah itu satu pembohongan?” “Ya,” kata Heard.

Guthrie menyatakan bahawa tiada wanita lain yang tampil dengan tuntutan terhadap Depp.

“Lihat apa yang berlaku kepada saya apabila saya tampil ke hadapan. sudikah?” Heard menjawab.

Guthrie juga menyerlahkan satu lagi aspek kes Depp: Foto yang menunjukkan Heard kelihatan “tidak bercacat” selepas dakwaan penderaan itu. Heard memberi keterangan bahawa beberapa gambar diambil beberapa hari malah beberapa minggu selepas kecederaan yang didakwa berlaku, kata Guthrie.

“Apa yang saya pelajari dalam percubaan itu ialah ia tidak akan cukup baik,” kata Heard. “Jika anda mempunyai bukti, maka ia adalah satu skim. Ia adalah satu penipuan. jika anda tidak mempunyai bukti, ia tidak berlaku. Jika anda mempunyai lebam, ia adalah palsu. Jika anda tidak mempunyai lebam, maka keganasan jelas tidak mencederakan anda. Jika anda memberitahu orang, maka anda histeria. Jika anda tidak memberitahu sesiapa, ia tidak berlaku.”

Dia memberitahu Guthrie bahawa dia berharap keputusan itu “tidak mempunyai kesan menyeramkan yang mungkin ada pada orang lain. Saya bimbang tentang itu. Tetapi jika saya boleh memandang mata anda, Savannah, dan berkata, ‘Saya masih di sini,’ dan mungkin itu dapat mengimbangi beberapa perkara. ketakutan yang sangat nyata yang mungkin ada pada orang lain untuk tampil ke hadapan atau bersuara.”

Heard berkata bahawa dia akan “berpegang pada setiap perkataan kesaksian saya” untuk “hari kematiannya.”

“Matlamat saya, satu-satunya perkara yang saya boleh harapkan pada ketika ini, saya hanya mahu orang melihat saya sebagai seorang manusia,” katanya.

We would love to thank the author of this post for this incredible content

Amber Heard Mengatakan Nota Ahli Terapinya, Dikecualikan Daripada Perbicaraan Johnny Depp, Akan Membuat Perbezaan Dalam Keputusan Juri


Our social media pages here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/