Amy Schumer Memanggil Will Smith “Ali” dan Insiden Tampar “Just a F***ing Bummer” di Las Vegas Stand-Up Show

Amy Schumer dan rakan-rakan membuat persembahan untuk rumah yang penuh sesak di Teater Mirage Las Vegas sebagai sebahagian daripada siri Aces of Comedy pada hari Sabtu. Dalam penampilan awam pertamanya sejak mengacarakan Anugerah Akademi ke-94, pelawak itu bercakap mengenainya Will Smithkeibuan dan pembedahannya pada musim luruh lepas untuk membuang kedua-dua rahim dan apendiksnya.

Rancangan Mirage, yang pada asalnya diumumkan pada Oktober untuk 4 November 2021, telah dipindahkan kerana konflik penjadualan dan ditangguhkan sehingga hujung minggu ini.

“Ini kali pertama saya membuat persembahan tajuk utama sejak saya mengandung. Saya sangat teruja, rasanya sangat baik untuk kembali ke Vegas,” the Kehidupan & Beth star memberitahu penonton. “Kami akan bercakap tentang segala-galanya dan Oscar tetapi saya hanya mahu bercakap tentang minum kerana saya telah minum terlalu banyak dan saya sangat mabuk.”

Schumer berkongsi dia masih membisu mengenai apa yang berlaku pada siaran anugerah itu: “Saya tidak tahu apa yang perlu saya katakan tentang Oscar, seperti saya benar-benar tidak tahu apa yang perlu saya katakan, saya tidak ada jenaka mengenainya. Apa yang boleh saya katakan ialah saya tidak tahu sama ada anda melihat ini tetapi Will Smith menampar Chris Rock. Adakah anda membacanya dalam suapan berita anda?”

Mengenai detik-detiknya sebelum kejadian itu, “Saya berasa seperti diri saya sendiri … dan kemudian tiba-tiba Ali naik ke atas,” katanya, merujuk kepada Smith telah memainkan petinju terkenal dalam filem 2001 Tetapi. “Dan ia hanya mengecewakan. Apa yang boleh saya katakan ialah ia benar-benar menyedihkan dan saya fikir ia mengatakan banyak tentang maskuliniti toksik. Ia benar-benar menjengkelkan tetapi saya fikir cara terbaik untuk menghiburkan diri adalah dengan saya mengatakan jenaka Oscar yang saya tidak dibenarkan untuk mengatakannya di TV.”

Dia memberi amaran kepada penonton, “Ini tidak meninggalkan kasino ini, saya hanya akan mengatakan ia adalah fatamorgana, ia tidak berlaku. Saya ingin mendahului jenaka Oscar ini dengan mengatakan bahawa peguam saya berkata untuk tidak mengatakan ini. Jangan beritahu sesiapa dan jangan marah saya.”

Tindakan itu termasuk jelingan di Hollywood dan bintang lain. “Hollywood telah pulih dengan sangat indah daripada tidak dibenarkan merogol lagi, anda tahu?” dia berkata.

Dia kemudian menambah, “Ini adalah apa yang saya akan katakan tentang filem asing tetapi peguam saya berkata tidak,” sebelum membuat jenaka mengenai dakwaan terhadap James Franco kerana tingkah laku seksual yang tidak sesuai.

Dan dia meneruskan, “Saya ingin menjerit kepada pekerja penjagaan kesihatan dan yang saya maksudkan ialah Joe Rogan. Jangan Pandang Atas adalah nama sebuah filem, lebih seperti jangan melihat ke bawah laras senapang patah Alec Baldwin.”

“Saya tidak dibenarkan untuk menyatakan perkara itu tetapi anda boleh datang dan [clock] seseorang,” keluh Schumer, mengekori seluruh setnya.

Mengenai pembedahan yang dia alami pada musim gugur yang lalu, dia mendedahkan, “mereka mengeluarkan rahim saya dan ia telah dirosakkan oleh endometriosis, sista dalam ovari saya. Saya mempunyai tumor di apendiks saya. Mereka mengeluarkan semuanya. Dan perkara yang paling gila ialah mereka berkata hati saya baik — ia kelihatan seperti hati remaja, saya telah meraikannya sejak itu.”

Pertunjukan itu termasuk stand-up daripada pembuka Julian McCullough, Jaye McBride dan Mia Jackson.

Awal minggu ini, Schumer berkongsi di Instagram bahawa dia sedang pergi OOO selepas insiden Will Smith yang meninggalkannya “tercetus dan trauma.” dia pertunjukan Hulu baharu, Kehidupan & Beth, memulakan kerjaya pada Mac. Dia akan menganjurkan pesta komedi secara langsung Netflix Is A Joke: The Festival di Hollywood pada 6 Mei dan kemudian memulakan “Whore Tour”nya pada 4 Ogos, menjelajah negara itu dengan berpuluh-puluh tarikh sehingga akhir November. Ramai pelawak menggunakan Mirage’s Aces of Comedy untuk menguji bahan baharu sebelum melakukan lawatan. Tetamu mengunci telefon bimbit dan jam tangan pintar mereka dalam kantung Yondr semasa ketibaan semasa pertunjukan tanpa peranti.

Persembahan Schumer di Strip bertepatan dengan salah satu hujung minggu terbesar di Las Vegas dalam beberapa tahun kebelakangan ini: Anugerah Grammy ke-64, yang berlangsung buat kali pertama di Strip di MGM Grand pada hari Ahad.

Penghibur yang dijadualkan muncul termasuk Lady Gaga, John Legend, Billie Eilish dan Silk Sonic, antara ramai lagi. Malam Jumaat 1 April, Gala MusiCares Akademi memberi penghormatan kepada Joni Mitchell, dengan artis ikonik yang hadir dan Cyndi Lauper, Beck, Legend dan Herbie Hancock memberi penghormatan kepadanya dalam lagu. Pantai Tao di The Venetian mempamerkan pengubahsuaian bernilai $50 juta dengan tetamu selebriti termasuk Bryan Cranston, Aaron Paul, Kendall Jenner, EuforiaAngus Cloud dan model Winnie Harlow, dengan DJ Afrojack, Fisher, Illenium dan Kaskade memainkan set belakang ke belakang. Dan versi dalam kehidupan sebenar Kelab Peppermint Hippo Gentleman yang diabadikan Taman Selatan memulakan kerjaya di ruang Taman Olimpik yang bersejarah di Las Vegas Boulevard.We wish to give thanks to the writer of this short article for this awesome web content

Amy Schumer Memanggil Will Smith “Ali” dan Insiden Tampar “Just a F***ing Bummer” di Las Vegas Stand-Up Show


Find here our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/