Anak lelaki Anne Heche, Homer mencari peranan utama dalam rancangan harta pusakanya selepas mendiang aktres dilaporkan meninggal dunia tanpa wasiat

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Anne Heche meninggal dunia pada bulan Ogos dan dilaporkan tidak mewujudkan wasiat dan wasiat muktamad sebelum dia meninggal dunia, kerana anak sulungnya, Homer Laffoon, berusaha untuk mewujudkan penjagaan ke atas harta pusaka ibunya.

Laffoon, 20, memfailkan kertas kerja itu Los Angeles Mahkamah Tinggi Rabu, menurut Halaman Enam, dan memohon untuk dinamakan pentadbir harta pusakanya, yang mempunyai nilai “tidak diketahui” dan perlu menjalani perakaunan forensik untuk menentukan nilainya.

Di samping itu, Homer, yang dikongsi Heche dengan bekas suami Coley Laffoon, meminta untuk dilantik sebagai “penjaga ad litem” ke atas abangnya yang berusia 13 tahun, Atlas Tupper, daripada perkongsian selama sedekad Heche dengan James Tupper, dan “menepikan bon yang akan terhutang.”

Perbicaraan seterusnya dijadualkan pada 11 Okt.

ANNE HECHE DIBAKAMKAN, AKAN DIKEMBANGKAN DI MAUSOLEUM DI PERKUBURAN HOLLYWOOD FOREVER

Anne Heche (gambar pada bulan Mac) dilaporkan tidak mempunyai wasiat apabila dia meninggal dunia pada bulan Ogos.
(Jesse Grant)

Peter Walzer, rakan pengasas Walzer Melcher & Yodasecara eksklusif memberitahu Fox News Digital bahawa walaupun sukar untuk diproses, ia bukanlah sesuatu yang luar biasa bagi orang ramai untuk lulus “tidak berwasiat” atau tanpa wasiat yang sah, dan Homer “kemungkinan besar” akan mewarisi separuh daripada harta pusaka Heche kerana dia telah dewasa secara sah.

“Kerana Cik Heche meninggal dunia di Los Angeles tanpa wasiat atau amanah, undang-undang California pewarisan tidak berwasiat akan mengawal pelupusan harta pusakanya. Aset dalam akaun dengan penerima dinamakan akan diagihkan kepada penerima termasuk akaun persaraan,” katanya.

Kematian Heche telah ditetapkan sebagai kemalangan bulan lalu, menurut laporan yang dikeluarkan oleh Pemeriksa Perubatan-Koroner Daerah Los Angeles. Yang lewat pelakon meninggal dunia daripada “kecederaan terhidu dan haba” dengan “patah tulang belakang akibat trauma tumpul” di bawah “keadaan penting lain” menyebabkan kematiannya pada Khamis, 11 Ogos.

ANAK ANNE HECHE MEMBAYAR UJIAN SELEPAS KEMATIAN IBU: ‘SEMOGA IBU SAYA BEBAS DARI SAKIT’

Hanya satu daripada lima adab kematian boleh disenaraikan pada laporan koroner: pembunuhan, bunuh diri, semula jadi, kemalangan atau tidak ditentukan.

Walzer menjelaskan bahawa kerana Atlas masih di bawah umur, abangnya “meminta supaya dia dilantik sebagai penjaga harta pusaka ibunya.”

Homer Laffoon (dilihat pada 2021) memberi penghormatan kepada ibunya, Anne Heche, selepas kematiannya.

Homer Laffoon (dilihat pada 2021) memberi penghormatan kepada ibunya, Anne Heche, selepas kematiannya.
(Rachel Murray)

“Homer perlu memohon kepada mahkamah probet, tetapi Homer mungkin akan mewarisi separuh daripada harta pusaka ibunya,” kata Walzer. Tetapi persoalan yang masih belum terjawab ialah jika dia benar-benar akan dilantik sebagai penjaga harta pusaka.

“Dia baru berusia 20 tahun dan mungkin tidak mempunyai pengalaman kewangan untuk menguruskan harta pusaka abangnya,” katanya.

Pengarang laris New York Times “ditanggalkan secara aman daripada sokongan hidup” pada Ahad, 14 Ogos, selepas diisytiharkan mati otak. Dia terlibat dalam perlanggaran kereta api di Mar Vista pada 5 Ogos, dan mengalami “kecederaan otak anoksik yang teruk” sebelum menerima rawatan perubatan di Pusat Pembakaran Grossman di West Hills sambil menunggu peluang untuk menderma organnya melalui Yayasan OneLegacy.

ANNE HECHE, 53, ‘MENANGGALKAN SOKONGAN NYAWA DENGAN AMAN’

“Saya dan abang saya Atlas kehilangan Ibu. Selepas enam hari perubahan emosi yang hampir sukar dipercayai, saya ditinggalkan dengan kesedihan yang mendalam tanpa kata-kata. Semoga ibu saya bebas daripada kesakitan dan mula meneroka apa yang saya suka bayangkan sebagai kebebasan abadinya, ” Homer mengesahkan dalam satu kenyataan kepada Fox News Digital selepas kematian Heche.

“Sepanjang enam hari itu, beribu-ribu rakan, keluarga dan peminat menyatakan hati mereka kepada saya. Saya berterima kasih atas kasih sayang mereka, kerana saya atas sokongan Ayah saya, Coley, dan ibu tiri saya Alexi yang terus menjadi batu saya. selama ini. Rest In Peace Ibu, saya sayang kamu, Homer.”

James Tupper dan Anne Heche berpacaran selama 11 tahun selepas bertemu pada "Lelaki dalam Pokok." Mereka mempunyai seorang anak lelaki, Atlas.

James Tupper dan Anne Heche berpacaran selama 11 tahun selepas bertemu di “Men in Trees.” Mereka mempunyai seorang anak lelaki, Atlas.
(Todd Williamson)

Tidak jelas mengapa Heche tidak membuat wasiat akhir sebelum kematiannya.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

Walzer menyatakan bahawa adalah “biasa bagi orang yang menangani masalah kesihatan mental atau penyalahgunaan bahan untuk tidak merancang untuk kematian mereka.” Dia menambah: “Jimi Hendrix, Bob Marley, Putera, Kurt Cobain, Tupac Shakur, Pablo Picasso dan lain-lain mati tanpa wasiat atau amanah.”

Putera, yang meninggal dunia kerana a berlebihan fentanyl pada usia 57 tahun pada April 2016, tidak mempunyai waris sah untuk namanya apabila dia meninggal dunia, dan enam adik-beradik tirinya telah dikurung dalam pertempuran mahkamah untuk hartanya yang bernilai $156 juta sehingga baru-baru ini.

Pada bulan Ogos, enam tahun selepas kematiannya, seorang hakim Minnesota menandatangani perjanjian mengagihkan aset, hak muzik dan apa-apa barang tidak ketara tambahan kepada enam adik beradik, tiga daripadanya menjual saham mereka kepada Primary Wave, sebuah syarikat penerbitan bebas.

Putera meninggal dunia pada usia 57 tahun pada 2016 dan gagal meninggalkan wasiat.

Putera meninggal dunia pada usia 57 tahun pada 2016 dan gagal meninggalkan wasiat.
(Richard E. Aaron/Redferns)

Aretha Franklin (dilihat pada 2012) meninggal dunia pada 2018, dan keluarganya baru-baru ini menyelesaikan hutang $7 juta dengan IRS. Empat anak lelakinya kini boleh terus menentukan siapa yang mempunyai hak ke atas harta pusakanya.

Aretha Franklin (dilihat pada 2012) meninggal dunia pada 2018, dan keluarganya baru-baru ini menyelesaikan hutang $7 juta dengan IRS. Empat anak lelakinya kini boleh terus menentukan siapa yang mempunyai hak ke atas harta pusakanya.
(Jose Luis Magana)

Aretha Franklin meninggal dunia pada 2018 dan juga tidak membuat wasiat selain daripada beberapa nota tulisan tangan yang ditemui di sekitar rumahnya selepas kematiannya. Harta pusaka mendiang Ratu Jiwa dicemari oleh hutang cukai yang besar, yang baru-baru ini dilunaskan.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

The Detroit Free Press melaporkan pada bulan Julai bahawa hutang $7.8 juta yang terhutang kepada Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri telah dibayar sepenuhnya selepas lapan tahun cukai tidak dibayar. Empat anak lelakinya diandaikan menerima pembahagian harta pusaka yang sama rata selepas hutangnya diselesaikan, tetapi kes itu masih terbuka.

Amy Winehouse juga meninggal dunia tanpa wasiat yang sah. Forbes menganggarkan nilai bersihnya hanya di bawah $5 juta apabila dia meninggal dunia pada 2011, dan ibu bapanya, Janis dan Mitch Winehouse, mewarisi asetnya.

“Selebriti tanpa rancangan harta pusaka adalah orang yang kreatif, ” kata Walzer. “Mereka menjalani gaya hidup alternatif di mana perancangan kewangan bukanlah keutamaan mereka.”

We would like to give thanks to the author of this article for this outstanding web content

Anak lelaki Anne Heche, Homer mencari peranan utama dalam rancangan harta pusakanya selepas mendiang aktres dilaporkan meninggal dunia tanpa wasiat


Our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/