Anak lelaki Britney Spears memecah kesunyian mengenai hubungan mereka: ‘Saya hanya mahu dia menjadi lebih baik’

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Britney Spears’ anak lelaki memecah kesunyian di tempat mereka berdiri bersama ibu mereka.

Sean, 16 dan Jayden, 15, duduk bersama pembuat filem Daphne Barak untuk membincangkan Spears dalam temu bual yang disiarkan pada hari Jumaat. Jayden berkongsi bahawa dia “tidak membenci” ibunya, walaupun tidak menghadirinya perkahwinan dengan Sam Asghari.

“Saya 100% berpendapat perkara ini boleh diperbaiki,” katanya, mengikut Surat Harian. “Ia hanya akan mengambil banyak masa dan usaha. Saya hanya mahu dia menjadi lebih baik dari segi mental. Apabila dia bertambah baik saya benar-benar mahu berjumpa dengannya lagi.”

Britney Spears bergambar bersama anak lelaki Jayden James Federline (L) dan Sean Preston Federline (R) semasa permainan Dodger pada 2013.
(Foto oleh Jon SooHoo/LA Dodgers)

Bercakap dengan Spears semasa temu bual, dia menambah, “Saya sangat sayangkan awak, saya harapkan yang terbaik untuk awak. Mungkin suatu hari nanti kita boleh duduk begini dan bercakap lagi.”

PEGUAM BRITNEY SPEARS TEBAT KEMBALI KEVIN FEDERLINE: ‘TIDAK BERTOLAK TOLERAN DENGAN BULI’

Jayden membicarakan ketidakhadirannya dalam majlis perkahwinan ibunya pada bulan Jun. “Pada masa itu ia bukan masa yang baik untuk pergi. Saya tidak mengatakan bahawa saya tidak gembira untuknya,” katanya. “Saya sangat gembira untuk mereka, tetapi dia tidak menjemput seluruh keluarga dan kemudian jika ia hanya untuk saya dan Preston, saya tidak nampak bagaimana keadaan itu akan berakhir dengan baik.”

Menurut Jayden, adik-beradik itu “sangat bersatu” dan merupakan sistem sokongan antara satu sama lain.

Anak lelaki Britney Spears tidak menghadiri majlis perkahwinannya dengan Sam Asghari pada bulan Jun. Penyanyi itu bergambar bersama anak-anaknya pada tahun 2013.

Anak lelaki Britney Spears tidak menghadiri majlis perkahwinannya dengan Sam Asghari pada bulan Jun. Penyanyi itu bergambar bersama anak-anaknya pada tahun 2013.
(Gregg DeGuire)

“Saya dan Preston sangat bersatu. Dia sentiasa memerhatikan saya dan saya memerhatikannya. Kami memastikan kami berdua sihat dari segi mental,” katanya.

BRITNEY SPEARS SAHKAN DIA MENULIS BUKU, MENYARANKAN DRAMA KELUARGA

Bercakap tentang membesar dengan seorang ibu yang terkenal seperti Spears dan berurusan dengan media yang mengelilingi konservatornya, Jayden berkata, “Ada TV ini dan ia hanya menunjukkan semua orang ini, dan ia menunjukkan dia menyanyi dan menari di atas pentas, dan apabila saya melihat bahawa saya seperti ‘Wah, ramai orang’ dan saya menyedari betapa terkenalnya dia dan betapa berjayanya dia sebagai seorang manusia dan itu memberi inspirasi kepada saya.”

Spears 13 tahun konservator datang ke berakhir pada bulan November. Jayden berkongsi bahawa datuknya, Jamie Spears, “tidak layak menerima semua kebencian yang dia terima di media. Saya sayang dia, dengan sepenuh hati saya. Dia hanya cuba menjadi seorang bapa.”

Britney Spears 13 tahun konservator dengan bapanya, Jamie Spears, berakhir pada bulan November.

Britney Spears 13 tahun konservator dengan bapanya, Jamie Spears, berakhir pada bulan November.
(Foto/Fail AP)

Dia menambah: “Pada mulanya dia hanya cuba menjadi seperti bapa mana-mana yang membiarkan dia mengejar impian anak perempuannya untuk menjadi seorang superstar tetapi saya fikir mungkin konservator itu berlarutan terlalu lama, mungkin mengapa ibu saya sangat marah tentang keseluruhan situasi yang dia alami. bekerja terlalu lama dan saya secara peribadi rasa dia bekerja. Dia sepatutnya berehat dan berehat.”

BRITNEY SPEARS, SAM ASGHARI SLAM EX KEVIN FEDERLINE TERHADAP DAKWAAN ANAK MEREKA MENGELAKKANNYA

Jayden berkongsi bahawa abangnya, Sean, bukan peminat kamera dan meminta Spears untuk tidak menyiarkan gambarnya dalam talian yang dia lakukan dan “ia tidak berjalan lancar.”

Dia berkata bahawa siaran di Instagram “membantu” ibunya. “Media sosial membantunya,” dia memulakan. “Jadi, jika itu yang dia mahu lakukan itulah yang dia mahu lakukan, saya tidak akan membencinya kerana itu. Pada masa yang sama, dia harus sedar apa sahaja perkara yang menghalang dia menyayangi keluarganya.”

Britney Spears dan Sam Asghari berkahwin di rumahnya di Los Angeles pada bulan Jun.

Britney Spears dan Sam Asghari berkahwin di rumahnya di Los Angeles pada bulan Jun.
(AP)

Jayden meneruskan: “Ia hampir seperti dia perlu menyiarkan sesuatu di Instagram untuk mendapatkan perhatian. Ini telah berlaku selama bertahun-tahun dan bertahun-tahun dan ada kemungkinan besar bahawa ini tidak akan berhenti tetapi saya berharap untuk saya bahawa dia akan berhenti .”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

Semasa zaman kanak-kanak dua lelaki itu, Jayden berkongsi bahawa Spears telah “melayan saya lebih baik” daripada Preston.

“Saya fikir Ibu telah bergelut untuk memberi perhatian dan menunjukkan kasih sayang yang sama kepada kami & saya tidak fikir dia menunjukkan cukup kepada Preston dan saya berasa sangat sedih untuk itu,” katanya. “Kami berdua telah melalui begitu banyak tekanan pada masa lalu bahawa ini adalah tempat selamat kami sekarang, untuk memproses semua trauma emosi yang telah kami lalui untuk menyembuhkan, memulihkan keadaan mental kami.”

Britney Spears dan Kevin Federline berkongsi Sean, 16 dan Jayden, 15.

Britney Spears dan Kevin Federline berkongsi Sean, 16 dan Jayden, 15.
(Foto oleh J. Merritt)

Spears dan Federline berkahwin pada Oktober 2004 selepas berpacaran selama hampir 10 bulan. Perceraian mereka telah dimuktamadkan pada Julai 2007. Kedua-dua bekas itu telah bertengkar di media sosial selepas Federline berkongsi tiga video di mana dia menuduh bintang itu memarahi anak lelaki mereka.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

Catatannya sejak dipadamkan dan wawancaranya dengan Daily Mail menerima komen daripada Mathew Rosengart, peguam Spears, yang berkata mereka “tidak akan bertolak ansur dengan buli di mana-mana kawasan.”

We want to say thanks to the writer of this write-up for this incredible content

Anak lelaki Britney Spears memecah kesunyian mengenai hubungan mereka: ‘Saya hanya mahu dia menjadi lebih baik’


Explore our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/