Anak perempuan Kurt Cobain, Frances Bean mendedahkan bagaimana dia menghabiskan Hari Bapa

‘Hari ini boleh menjadi rumit’: Anak perempuan Kurt Cobain, Frances Bean merenung tentang perasaan ‘terluka’ dan ‘hilang’ pada Hari Bapa selepas kehilangan ayahnya semasa kecil

Anak perempuan Kurt Cobain, Frances Bean telah mendedahkan bagaimana dia menghabiskan Hari Bapa selepas kehilangan ayahnya ketika dia masih kecil.

Wanita berusia 29 tahun itu mendedahkan bagaimana dia menyalurkan emosi percutian ‘rumit’ ke arah projek kreatif dalam satu kiriman yang dikongsi di Instagram Storiesnya pada Ahad.

‘Hari ini boleh menjadi rumit untuk ramai orang. Jadi saya hanya fikir saya akan berkongsi tradisi tahunan saya untuk hari ini,’ tulisnya.

‘Hari ini boleh menjadi rumit’: Anak perempuan Kurt Cobain, Frances Bean telah mendedahkan bagaimana dia menghabiskan Hari Bapa selepas kehilangan ayahnya ketika dia masih kecil

‘Saya cuba menggunakan apa sahaja tenaga yang saya rasa (kadang-kadang sedih, kadang-kadang sangat terluka atau hilang, tetapi dalam beberapa tahun kebelakangan ini rasa ingin tahu & belas kasihan) untuk membawa ke dunia sesuatu yang belum pernah wujud sebelum ini, melalui beberapa jenis saluran kreatif.

‘Saya suka percaya bahawa jika sesuatu yang indah boleh wujud bersama dengan sesuatu yang menyedihkan atau rumit maka itu membolehkan ruang untuk emosi itu diedarkan dengan niat dan makna.

‘Menghantar apa sahaja yang perlu dihantar hari ini,’ dia mengakhiri mesej itu. Dia memasukkan tiga emoji hati dan rama-rama biru.

Frances ialah anak kepada penyanyi utama Nirvana Kurt dan penyanyi Hole Courtney Love.

Hubungan keluarga: Frances ialah anak perempuan kepada mendiang penyanyi hadapan Nirvana Kurt Cobain dan penyanyi Hole Courtney Love; gambar 1993

Hubungan keluarga: Frances ialah anak perempuan kepada mendiang penyanyi hadapan Nirvana Kurt Cobain dan penyanyi Hole Courtney Love; gambar 1993

Masalah dadah Kurt semakin memburuk pada tahun-tahun kemudiannya, dan selepas memasuki pemulihan beberapa kali, dia membunuh diri di rumahnya di Seattle pada usia 27 tahun pada April 1994. Frances hanya malu pada usia dua tahun pada masa itu.

Ibunya telah berkahwin dengan Kurt dari 1992 sehingga kematiannya.

Frances Bean mewarisi 37% harta peninggalan arwah bapanya pada Disember 2009.

Pada 2019, dia mendedahkan bahawa dia berasa ‘bersalah’ kerana mewarisi wang itu, yang dikatakan kira-kira $95,000 sebulan, kerana dia ‘tidak memperolehnya,’ seperti yang dilaporkan oleh Orang ramai.

Mengatasi: Lelaki berusia 29 tahun itu mendedahkan bagaimana dia menyalurkan emosi percutian 'rumit' ke arah projek kreatif dalam kiriman yang dikongsi di Instagram Storiesnya pada hari Ahad

Mengatasi: Lelaki berusia 29 tahun itu mendedahkan bagaimana dia menyalurkan emosi percutian ‘rumit’ ke arah projek kreatif dalam kiriman yang dikongsi di Instagram Storiesnya pada hari Ahad

‘Ia hampir seperti pinjaman besar dan gergasi ini yang saya tidak akan pernah singkirkan,’ dedahnya semasa episod RuPaul: What’s The Tee? podcast.

‘Saya mempunyai hubungan yang hampir asing dengannya atau rasa bersalah kerana rasanya seperti wang daripada seseorang yang tidak pernah saya temui, apatah lagi yang saya perolehi sendiri.’

Nirvana meletus dari bawah tanah dan masuk ke kancah muzik arus perdana dengan keluaran album mani mereka Nevermind pada tahun 1991, dengan bantuan single utamanya yang berkuasa Smells Like Teen Spirit.

Untuk tiga tahun akan datang, kumpulan rock yang berpangkalan di Seattle itu terus menjadi antara kumpulan terbesar di dunia, menjual lebih 75 juta rekod di seluruh dunia.

Akhirnya, Nirvana telah dilantik ke dalam Rock And Roll Hall Of Fame pada tahun pertama kelayakan mereka pada 2014.

Ikon muzik: Nirvana telah dilantik ke dalam Rock And Roll Hall Of Fame pada tahun pertama kelayakan mereka pada 2014

Ikon muzik: Nirvana telah dilantik ke dalam Rock And Roll Hall Of Fame pada tahun pertama kelayakan mereka pada 2014

Iklan

We would like to say thanks to the writer of this short article for this amazing web content

Anak perempuan Kurt Cobain, Frances Bean mendedahkan bagaimana dia menghabiskan Hari Bapa


You can find our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/