Andi Dorfman sudah bertunang dengan Blaine Hart

Andi Dorfman telah bertunang dengan teman lelakinya di bawah satu tahun, Blaine Hart yang berasal dari South Carolina, 35 tahun.

Veteran Sarjana Muda berkongsi berita gembira dengan Orang ramai pada hari Rabu ketika dia berkongsi pandangan pada cincin pertunangan berliannya yang sangat besar.

Bintang realiti berusia 34 tahun itu hanya menjadi rasmi Instagram dengan Hart pada Januari selepas mereka mula berkencan tahun lalu.

Mereka akan berkahwin: Andi Dorfman bertunang dengan teman lelakinya di bawah satu tahun, Blaine Hart. Veteran Sarjana Muda berkongsi berita gembira dengan People pada hari Rabu ketika dia berkongsi pandangan pada cincin pertunangan berliannya yang sangat besar

Laman web itu menambah bahawa Hart mencadangkan pada waktu matahari terbenam di pantai. ‘Blaine memberitahu saya dia membuat tempahan makan malam dan bertanya sama ada saya mahu membuat koktel matahari terbenam di pantai, yang merupakan sesuatu yang kami lakukan sepanjang masa di sini di LA,’ kata Andi kepada People.

‘Kami turun ke tempat kami, tuangkan sedikit wain, berjalan ke arah air dan apabila saya berpusing, dia berada di sebelah lutut,’ tambahnya.

‘Saya tidak ingat apa yang dia katakan, saya hanya ingat memeluknya dan menangis. Saya tidak ingat melihat cincin itu pada mulanya. Dan selepas itu, bahagian yang terbaik ialah, dia memberitahu saya daripada makan malam kami akan bermalam di Hotel Bel-Air.

‘Jadi kami memandu pulang untuk mengemas beg dan apabila saya membuka pintu ke rumah kami, kedua-dua keluarga kami dan rakan-rakan terdekat saya berada di sana untuk mengejutkan saya. Ketika itulah saya benar-benar mula meraung.’

Dia juga berkongsi bahawa anak saudara dan anak saudaranya ada di sana.

Cadangan matahari terbenam: Tapak itu menambah bahawa Hart mencadangkan pada waktu matahari terbenam di pantai. 'Blaine memberitahu saya dia membuat tempahan makan malam dan bertanya sama ada saya mahu membuat koktel matahari terbenam di pantai, yang merupakan sesuatu yang kami lakukan sepanjang masa di sini di LA,' kata Andi kepada People

Cadangan matahari terbenam: Tapak itu menambah bahawa Hart mencadangkan pada waktu matahari terbenam di pantai. ‘Blaine memberitahu saya dia membuat tempahan makan malam dan bertanya sama ada saya mahu membuat koktel matahari terbenam di pantai, yang merupakan sesuatu yang kami lakukan sepanjang masa di sini di LA,’ kata Andi kepada People

‘Ternyata, Blaine telah merancang dengan keluarga kami dan rakan-rakan saya selama sebulan untuk mengatur semuanya dan saya langsung tidak tahu!’ dia mencatat.

Mereka memilih cincin itu bersama-sama, bekerja dengan ‘tukang emas yang sama yang membuat cincin pertunangan untuk ibu Dorfman hampir 40 tahun lalu,’ kata People.

‘Saya suka bahawa ia lebih tradisional dengan halo dan shank belah tetapi kebanyakannya, saya suka saya melihatnya – dan walaupun kedengaran murahan – ia melambangkan begitu banyak cinta dan kebahagiaan,’ katanya.

‘Saya juga suka bahawa Blaine melawat ibu bapa saya di Atlanta untuk meminta restu mereka dan juga menelefon kakak saya untuk memintanya juga. Itu hanya melambangkan jenis lelaki Blaine.’

Pada bulan November dia membayangkan dia mempunyai hubungan dengan Hart. Blaine telah dikenal pasti pada November oleh DAN! Beritayang memetik orang dalam yang mengatakan Andi dan Blaine pergi jauh ke belakang.

Mereka bertemu ‘tahun lalu semasa kolej melalui rakan bersama, yang pergi ke sekolah dengan Blaine di South Carolina,’ kata orang dalam.

Terbaik lagi: Andi dalam kapsyen menulis bahawa 2022 'mungkin menjadi yang terbaik!'

Terbaik lagi: Andi dalam kapsyen menulis bahawa 2022 ‘mungkin menjadi yang terbaik!’

Andi dan Blaine secara kebetulan berada di Itali pada musim panas dan berhubung semula selepas 15 tahun, kata sumber itu.

‘Mereka telah bersama sejak itu!,’ tambah orang dalam itu.

Andi berkongsi kemas kini status perhubungan secara halus pada 10 November di Instagram dengan swafoto menunjukkan dia bermesra dengan teman lelaki baharunya.

Wajah Blaine tidak ditunjukkan, tetapi Andi pada Malam Tahun Baru berkongsi fotonya di Instagram untuk kira-kira 1 juta pengikutnya.

Dia menyiarkan gambar mereka bercium dan menulis dalam kapsyen: ‘Setakat ini perkara kegemaran saya dari 2021.’

Andi muncul di The Bachelor pada tahun 2014 dan kemudiannya adalah bintang musim 10 The Bachelorette.

Memandang jauh: Bintang Bachelorette pada bulan November berkongsi kemas kini status perhubungan di Instagram dengan swafoto menunjukkan dia bermesra dengan teman lelaki baharunya tanpa menunjukkan wajahnya

Memandang jauh: Bintang Bachelorette pada bulan November berkongsi kemas kini status perhubungan di Instagram dengan swafoto menunjukkan dia bermesra dengan teman lelaki baharunya tanpa menunjukkan wajahnya

Momen lembut: Orang asli Atlanta itu berkongsi foto lembut Blaine dan dia di Instagram

Momen lembut: Orang asli Atlanta itu berkongsi foto lembut Blaine dan dia di Instagram

Dia bertunang dengan Josh Murray, 37, pada final musim yang disiarkan pada Julai 2014, dan mereka mengumumkan perpisahan mereka pada Januari 2015.

Andi menulis buku bertajuk It’s Not Okay yang mengisahkan hubungannya yang keruh dan berpisah dengan Josh.

Orang asli Atlanta itu ialah bekas peguam pertama yang membintangi The Bachelorette.

Perkara kegemaran: Andi dalam catatan Malam Tahun Baru berkata Blaine adalah 'setakat ini' 'perkara kegemarannya dari 2021'

Perkara kegemaran: Andi dalam catatan Malam Tahun Baru berkata Blaine adalah ‘setakat ini’ ‘perkara kegemarannya dari 2021’

We wish to give thanks to the author of this write-up for this incredible web content

Andi Dorfman sudah bertunang dengan Blaine Hart


Discover our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/