‘Avatar: The Way of Water’ Runtime Belayar Melepasi Tiga Jam

Bersedia untuk berendam lama.

James Cameron‘s Avatar: Jalan Air mempunyai masa tayangan yang sesuai dengan penantian 13 tahun untuk sekuel, sekitar tiga jam dan 10 minit, sumber memberitahu Wartawan Hollywood.

Avatar 2 berharap untuk menyertai kelab elit tentpole Hollywood yang lebih lama yang telah melakukan perniagaan blockbuster di teater, termasuk Avengers: Endgame (tiga jam 2 minit) dan Cameron Titanic (tiga jam 14 minit). Kedua-dua filem itu masing-masing menduduki tempat No. 2 dan No. 3, dalam senarai filem terlaris sepanjang masa Comscore di seluruh dunia Box officetidak diselaraskan untuk inflasi.

Asli Cameron Avatar, dikeluarkan pada Disember 2009, kekal No. 1 sepanjang tahun ini. Filem itu adalah 29 minit lebih pendek daripada sekuelnya, atau dua jam 41 minit.

Sepanjang pandemik COVID-19, filem menjadi lebih panjang, dengan banyak gambar acara Hollywood disiarkan selama dua jam dan 30 minit, yang, mengikut piawaian tradisional, dianggap panjang. (Satu pengecualian ialah sensasi box office Sony Spider-Man: Tiada Jalan Pulangyang masuk tepat di bawah wayar pada dua jam dan 28 minit.)

Trend ini akan berterusan sepanjang tahun ini. tiang khemah Disember Babylondaripada Paramount dan pembuat filem Damien Chazelle, berjalan sekurang-kurangnya tiga jam, kata orang dalam THR. Dan Marvel dan Disney Black Panther: Wakanda Selamanyayang dibuka pada 11 Nov, ialah dua jam 41 minit. Matt Reeves Batmandikeluarkan awal tahun ini, berjalan selama dua jam dan 55 minit.

Masa tayangan filem termasuk kredit, yang boleh mengambil masa sehingga 10 minit.

20th Century dan Disney, rumah kepada Jalan Air, masih belum mengeluarkan masa tayangan rasmi untuk sekuel itu, tetapi panjang filem itu mula bocor sebaik sahaja ia menerima penarafan rasmi. (Di AS, filem ini diberi penarafan PG-13.) Sesetengah teater secara tidak sengaja menyenaraikan masa tayangan di tapak web mereka apabila menyiarkan rating.

Disney, yang mewarisi Avatar francais apabila membeli 20th Century Fox, enggan mengulas.

Pada awal September, Cameron memancar dari New Zealand di D23 untuk mempamerkan setengah dozen adegan daripada Jalan Airyang turut dihasilkan oleh pembuat filem itu bersama rakan kongsi Lightstorm lamanya Jon Landau. Bintang Zoe Saldaña, Sam Worthington, Sigourney Weaver dan Stephen Lang hadir sendiri di konvensyen tersebut. Kebanyakan rakaman itu menunjukkan kerja-kerja bawah air Cameron yang mengasyikkan.

Tidak lama selepas D23, Disney dan 20th Century mengeluarkan a versi remastered yang pertama Avatar untuk menarik penonton utama untuk sekuel itu. Siaran semula itu memperoleh kutipan $76 juta-tambah yang mengagumkan di box office global, menjadikan kutipan kasar semasa filem itu kepada lebih daripada $2.92 bilion.

Cara Air sekali lagi tertumpu pada watak Sully karya Worthington dan watak Na’vi Saldaña, Neytiri. Ia mengambil sedekad selepas yang asal dan mengikuti keluarga mereka, dengan bintang tambahan, termasuk pendatang baharu francais Vin Diesel dan Kate Winslet.

Avatar: Jalan Air dibuka di Amerika Utara 16 Dis, ditetapkan masa untuk pelancaran globalnya.

We would love to give thanks to the author of this short article for this remarkable content

‘Avatar: The Way of Water’ Runtime Belayar Melepasi Tiga Jam


Explore our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/