Ayah Jeffrey Dahmer menjadi sasaran peminat yang gila dan membaling seluar dalam

Ayah Jeffery Dahmer dikatakan seluar dalam serang.

Berikutan siri tular Netflix yang meletup, “Dahmer — Monster: The Jeffery Dahmer Story,” peminat terlalu bersemangat antologi 10 bahagian telah didakwa mengerumuni rumah Ohio daripada bapa mendiang pembunuh bersiri, Lionel Dahmer, 86, dengan mesej ganas dan kadang-kadang bernafsu untuk warga emas itu.

“Kami menyuruh seorang wanita berhenti di hujung jalan masuk, menanggalkan seluar dalam dan membuangnya di halaman rumah,” kata penjaga Lionel, Jeb, 34, Matahari.

“Saya terpaksa pergi ke sana dengan sepasang penyepit untuk mengambil seluar dalam nenek wanita ini,” tambah bantuan yang kecewa itu. “Gadis itu kelihatan seperti berusia awal dua puluhan dan menjerit ‘Saya sayang awak Lionel.’”

Jeb, yang menggariskan harta Lionel dengan papan tanda “Dilarang Menceroboh” dengan harapan untuk menghalang fanatik lain yang taksub Dahmer, terus menyerang fanatik pembunuhan kanibal untuk menyasarkan oktogenarian.

Harta milik Lionel Dahmer dikatakan diserang oleh peminat gila siri “Dahmer” Netflix.
AP

“Orang seperti itu yang kami cuba untuk tidak ada di sini, itulah sebabnya saya tidak meletakkan tanda pencerobohan dan harta persendirian,” jelas Jeb. “Lionel berusia 86 tahun dan inilah wanita berusia 20 tahun ini melemparkan seluar dalamnya ke arahnya. Ia seperti, berhenti.”

Siri gelap yang menyeramkan, cetusan idea pengarah Ryan Murphy, 56, yang mengatasi “Bridgerton” sebagai Netflix kedua paling popular Pertunjukan berbahasa Inggeris sepanjang zaman, mencungkil butiran mengerikan tentang pembunuhan Dahamer antara 1978 dan 1991.

Sebelum penahanannya pada Julai ’91, pembunuh, yang digambarkan oleh pelakon Evan Peters, 35, membunuh dan memotong 17 lelaki dan kanak-kanak lelaki, yang kebanyakannya adalah gay dan kulit berwarna, dalam Ohio dan Milwaukee, Wisconsin.

Jeffrey Dahmer

Dahmer membunuh 17 orang antara tahun 70-an, 80-an dan 90-an sebelum akhirnya ditahan.


Jeffrey Dahmer di mahkamah

Kebanyakan mangsa Dahmer apabila lelaki muda dan lelaki warna.


Dahmer sering makan anggota badan mangsanya dan melakukan hubungan seksual dengan mayat mereka. Dia diperintahkan menjalani 15 hukuman penjara seumur hidup atas kesalahannya, tetapi akhirnya dipukul hingga mati oleh rakan banduan. Christopher Scarverkini berusia 53 tahun, di penjara Wisconsin pada tahun 1994.

Tetapi di sebalik kesalahan Dahmer yang kejam, Jeb berkata bahawa peminat jenayah benar berduyun-duyun ke rumah Lionel setiap kali tindakan baharu nyawa pembunuhan itu mencecah pasaran.

“Apa-apa yang berkaitan dengan Dahmer meletup,” kata penjaga itu. “Nampaknya setiap kali filem atau siri keluar, ketika itulah banyak perkara gila mula berlaku dengan peminat lelaki dan peminat perempuan.”

Jeb menyedari kemarahan Lionel terhadap Netflix kerana gagal meminta kebenarannya untuk menstrim rakaman yang tidak pernah dilihat sebelum ini daripada Dahmer dengan pasukan pembela undang-undangnya dalam dokumenseri baharu “Conversations With A Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes.” Temu bual yang baru digali juga telah mencetuskan gelombang pelawat yang marah dan tidak diundang Kediaman Lionel.

Penjaga Lionel, Jeb, mendakwa lelaki berusia 86 tahun itu marah kerana Netflix mengeluarkan rakaman anaknya yang pernah digali sebelum ini.
Penjaga Lionel, Jeb, mendakwa lelaki berusia 86 tahun itu marah kerana Netflix mengeluarkan rakaman anaknya yang pernah digali sebelum ini.
Netflix

“Kira-kira dua minggu lalu kami mempunyai seorang lelaki berhenti di dalam kereta yang kelihatan bagus betul-betul di tengah jalan masuk, kira-kira 20 atau 30 ela dari pintu depan,” ingat atendan itu.

“Saya keluar dan dia bertindak tidak menentu dan ganas, berkata dia mahu berjumpa dengan Lionel. Dia seorang yang besar dan bertindak sangat bermusuhan,” sambung Jeb, yang sejak itu mula membawa pistol untuk perlindungan.

“Dia mula memaki hamun saya dan saya memberitahunya: ‘Hei kawan, kamu perlu pergi, kamu tidak akan masuk,'” kata Jeb, yang mempunyai latar belakang keselamatan. “Dia mula bertindak lebih gila jadi saya berundur selangkah. Saya bersenjata sekarang tetapi saya tidak pada masa itu.”

Berfikir pantas, Jeb berpura-pura bersenjata dalam usaha untuk menakutkan penceroboh itu.

“Saya meletakkan pinggul kanan saya ke belakang, menunjukkan rupa saya bersenjata dan saya memberitahunya: ‘Anda perlu pergi atau saya akan menghubungi polis,” katanya. “Saya fikir lelaki ini akan membahayakan saya. Saya tidak tahu sama ada dia melakukan sesuatu, tetapi dia kelihatan seperti sedang mengagak.”

Jeffrey Dahmer di mahkamah
Ramai penonton “Dahmer” di media sosial telah meluahkan rasa meluat dan marah mereka terhadap pembunuh bersiri itu.
Netflix

Jeb bimbang dia dan Lionel nyawa berada dalam bahaya.

“Lelaki itu masuk ke dalam keretanya dan dia bersumpah dan dia membakar getah sepanjang jalan keluar dari sini, hanya mengelupas tayar,” katanya. “Saya tidak akan mengambil peluang saya, terutamanya apabila Lionel berusia lewat 80-an, dan satu-satunya perkara yang boleh dia lakukan untuk mempertahankan diri ialah menjerit.”

Jeb juga telah dipaksa untuk melarang Lionel daripada keluar untuk melakukan kerja di halaman, yang sering dilakukannya sebagai satu bentuk senaman ringan, kerana bimbang kacang “Dahmer” mungkin menyamakan serangan yang tidak dijangka.

Dan Lionel yang semakin tua, yang memperkenalkan Dahmer kepada seni taxidermy pada usia muda, dilaporkan “masih marah” tentang pembunuhan anaknya.

“Dia masih sangat marah mengenainya.”

We want to say thanks to the author of this post for this outstanding content

Ayah Jeffrey Dahmer menjadi sasaran peminat yang gila dan membaling seluar dalam


We have our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/