Bagaimana ‘Black Adam’ Merakamkan Cameo Itu Secara Rahsia

[This story contains spoilers for Black Adam.]

Adam Hitam menerima kejutan saat-saat akhir terima kasih kepada adegan pasca kredit yang dipulihkan Henry Cavill kepada peranan Superman.

Merundingkan kepulangan Cavill buat kali pertama sejak 2017 Liga Keadilan telah berjuang keras dan datang kepada wayar, dengan Adam Hitam penggambaran pasukan Dwayne JohnsonSeparuh daripada adegan itu tidak mengetahui sama ada bintang akan sejajar dengan kepulangan Cavill.

“Jika kita boleh mendapatkan Henry untuk menyertainya, maka kita akan memikirkannya pada tarikh yang akan datang,” kata ahli sinematograf Lawrence Sher dalam episod terbaru Wartawan Hollywood‘s Di Sebalik Skrin podcast.

DP dimaklumkan tentang idea Superman pada lewat dalam permainan. Dia ingat Adam Hitam pengarah Jaume Collet-Serra menerangkannya begini: “Mari kita ambil set bilik takhta ini dengan cepat … Kami akan mencipta sesuatu untuk Dwayne ikuti … Dan kami akan merakamnya dalam masa 10 minit .”

Separuh adegan Johnson dirakam sebagai syot terakhir pada hari terakhir fotografi tambahan. Selepas penggambaran separuh masa Johnson, pasukan itu menyusun babak kedua adegan dengan dua badan dan versi John Williams 1978 Superman tema yang mereka temui di Google. Dalam versi babak ini, mereka tidak pernah menunjukkan wajah pelakon itu, hanya lambang Superman di dadanya. Tetapi jelas idea itu kukuh.

“Melihat seorang pelakon keluar dari siluet penuh ke dalamnya, sebenarnya merinding. ‘Wah, ini 100 peratus akan berfungsi. Sekarang mereka perlu memikirkan sama ada mereka boleh mendapatkan lelaki berkepala itu untuk berada di sana,’” ingat Sher.

Adam Hitam mula menguji filem dengan adegan itu dilemparkan, dan reaksi itu memperbaharui keperluan mendesak untuk mengamankan Cavill.

“Saya pergi ke saringan ujian … di mana mereka melakukan versi tanpa kepalanya … dan ia memainkan gangbuster,” kata Sher. “Kemudian ia seperti, ‘Sekarang kita perlu mendapatkan Henry.’”

Sebagai Wartawan Hollywood terperinci dalam a sekeping diterbitkan Isnin, Johnson melobi keras untuk kepulangan Cavill. (Johnson berkongsi pengurus dengan Cavill, yang juga berusaha keras.) Bos Filem DC ketika itu, Walter Hamada menolak idea itu, kerana dia mempunyai rancangan sendiri untuk Superman. Johnson pergi ke belakang Hamada kepada bos filem Warner Bros yang baharu, Michael De Luca dan Pamela Abdy, yang meluluskan idea itu.

Sebaik sahaja perjanjian itu selesai, separuh adegan Cavill dirakamkan bulan lalu di London, tempat pelakon itu berada pada masa itu. Sher melakukan kerjanya dari jauh, kerana dia tidak dapat melancong ke UK, tetapi walaupun berada di seberang dunia, Sher merasakan gravitas Cavill.

“Ada orang tertentu yang ikonik sebagai watak yang mereka lakonkan, dan dia benar-benar salah seorang daripada mereka,” kata Sher.

DP kini bersiap sedia untuk satu lagi projek berprofil tinggi, kepulangannya ke dunia Todd Phillips pelawak dengan Joker: Folie à Deux.

Sher mendedahkan bahawa filem itu sebahagian besarnya akan dirakam dalam peringkat bunyi di Los Angeles, serta di lokasi di New York, di mana projek itu ditetapkan. Penggambaran bermula dalam masa lima atau enam minggu, dengan Lady Gaga menyertai pemenang Oscar Joaquin Phoenix.

“Dia akan menjadi sangat sesuai untuk filem ini dan akan mencipta sejenis sihir yang sama yang Joaquin bawa sendiri,” kata Sher. “Gabungan kedua-duanya akan menjadi seperti yang kami harapkan, yang menarik, dan kami akan menemui keajaiban setiap hari di set. Mudah-mudahan kita juga akan mempunyai sedikit kegilaan di sana. Kami suka apabila terdapat sedikit huru-hara.”

Dengar episod penuh Di Sebalik Skrin podcast di bawah.

We wish to say thanks to the writer of this short article for this awesome content

Bagaimana ‘Black Adam’ Merakamkan Cameo Itu Secara Rahsia


Visit our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/