Beavis And Butt-head Do The Universe mensasarkan rendah, markah tinggi

(dari kiri) Butt-head dan Beavis (kedua-duanya dimainkan oleh Mike Judge) dalam Beavis And Butt-head Do The Universe.

(dari kiri) Butt-head dan Beavis (kedua-duanya dimainkan oleh Mike Judge) dalam Beavis Dan Kepala Punggung Melakukan Alam Semesta.
Foto: Paramount+

Salah satu “peraturan” utama penulisan skrip ialah watak utama anda perlu berubah. Bukan sahaja sepanjang filem, tetapi sedikit pada penghujung setiap babak, malah. Namun sebahagian daripada daya tarikan kebanyakan badut skrin besar klasik ialah mereka tidak berubah—atau sekurang-kurangnya, jika mereka berubah, mereka kembali ke petak satu dengan filem seterusnya. The Three Stooges tidak akan menyelesaikan perselisihan mereka secara aman. Hardy sentiasa akan menyalahkan Laurel. Costello tidak boleh belajar untuk menjadi seberani Abbott. Dan Beavis dan Butt-head, walaupun sekali-sekala talian hayat dilemparkan kepada mereka oleh kebaikan sesat orang seperti guru hippie En. Van Driessen, akan tetap menjadi horndog bisu, merosakkan, penyayang nacho yang jarang mendekati hubungan seksual sebenar daripada berganda yang tidak disengajakan. entrendre. Semuanya adalah untuk mengatakan itu Beavis Dan Kepala Punggung Melakukan Alam Semesta adalah seperti yang anda jangkakan—dan ia, uhhhhh, cukup hebat.

Pada 86 minit, dan dengan pelakon yang agak terhad, ini lebih dekat dengan episod penstriman sepanjang filem Taman Selatan daripada itu Beavis Dan Kepala Punggung Do America, yang mempunyai pelbagai jalan cerita, jujukan belanjawan yang lebih besar yang ketara dan peranan penting untuk watak sokongan kegemaran peminat seperti doktor haiwan Perang Korea Tom Anderson yang tidak tahu apa-apa. Tetapi selain daripada urutan ringkas berhampiran permulaan BABDTU, tiada seorang pun daripada kerajang dan musuh biasa pasangan itu masuk ke dalam plot. Dan bagi mereka yang mengambil berat tentang perkara sedemikian, ia memecahkan kanun, menghantar Beavis dan Butt-head melalui lubang hitam dari 1998 ke tahun 2022, dan dengan itu menafikan kewujudan garis masa musim 8 (aka The Mike Judge Collection Volume 4), di mana mereka memandu dron dan memerhati Senja. Walau bagaimanapun, ia juga menambah beberapa berita menarik pada mitologi, seperti itu, termasuk nama ibu Beavis, dan alamat jalan sebenar mereka.

Paling ketara, walaupun-dan treler sudah rosak ini-ia buaian daripada Rick dan Morty, dan setiap filem dan rancangan “multiverse” yang lain, dengan memperkenalkan tanggapan varian tak terhingga Beavis dan Butt-heads di seluruh alam semesta. Dua daripada mereka, digelar Smart Beavis dan Smart Butt-head, berpakaian seperti Marvel’s Watchers, masuk ke dalam plot di sini, sekali-sekala dan sia-sia cuba membimbing diri mereka yang lebih bodoh. Seperti dalam Buat Amerika, plot itu mula bergerak apabila Beavis dan Butt-head salah faham tawaran wanita yang menarik untuk “melakukannya dengan sebenar-benarnya.” Kerana Serena, wanita yang dimaksudkan, adalah seorang angkasawan, ini meletakkan kedua-duanya menaiki pesawat ulang-alik, dan kemudiannya melemparkan masa. Menjelang 2022, Serena adalah ahli politik yang berjaya yang yakin dia membunuh budak lelaki itu, manakala mereka pula masih bertekad untuk membuatnya menunaikan apa yang mereka anggap sebagai janjinya.

Menjadikan Beavis dan Butt-head walking anakronisme seperti keluarga utama Filem Brady Bunch mungkin kedengaran seperti gimik murahan, tetapi ia penting untuk keupayaan khalayak baharu untuk berhubung dengan mereka. Pada zaman sekolah menengah pengarah/pencipta Mike Judge, dan sepanjang tahun 90-an, remaja bodoh yang memakai kemeja-T logam berat setiap hari, meletupkan haiwan dengan bunga api, mentertawakan setiap jenaka seks, dan “tidak pernah menjaringkan gol” mungkin akan berakhir. dilupakan, dalam pekerjaan buntu di beberapa bandar kecil. Pada masa kini, bagaimanapun, jenis tersebut adalah pada 8chan merancang penembakan sekolah dan berkongsi meme Nazi. Ingat percubaan sedar MTV selepas musim pertama rancangan itu untuk menjadikan duo doofus menjadi mangsa tunggal kebodohan mereka sendiri, selepas mereka pada mulanya digambarkan sebagai pesalah yang benar-benar berniat jahat yang merokok, merompak kanak-kanak Mexico untuk bunga api dan menyedut gas dapur untuk tendangan. Menyebabkan mereka tidak dapat menggunakan Internet juga mengurangkan banyak masalah kontemporari.

(Walau bagaimanapun, adalah lucu untuk diperhatikan bahawa baju AC/DC dan Metallica kekal sebagai ruji kedua-dua era.)

Menariknya, walaupun, filem itu secara khusus berusaha untuk menunjukkan sekurang-kurangnya satu kematian sebenar yang disebabkan oleh telatah Beavis dan Butt-head kali ini, walaupun ia tidak pernah disebut lagi. Untuk sebahagian besar, mereka masih mencederakan diri sendiri lebih daripada orang lain, sambil menyebabkan sejumlah besar kerosakan. Hakim, seperti yang selalu dilakukannya, menjelaskan bahawa masyarakat tidak bersalah di sini—sebilangan besar orang dewasa dan tokoh berkuasa tidak memberikan perhatian yang cukup kepada dua orang bodoh ini. Tetapi ia juga jelas bahawa walaupun seseorang mengambil berat, ia tidak akan banyak membantu. Tingkah laku kasar yang berterusan oleh butt-head terhadap Beavis akan disoal siasat, tetapi akhirnya, nafsu dan pyromania Beavis akan sentiasa menarik dia kembali kepada pemboleh terbesarnya.

Beavis dan Butt-Head Melakukan Alam Semesta | Treler Rasmi | Paramount +

Dalam urutan filem yang paling lucu, Beavis dan Butt-head mempelajari konsep keistimewaan kulit putih, dan terus menyalahgunakannya untuk semua yang patut. Tidak jelas apakah Gen Z akan membuat semua ini, tetapi ia tidak semestinya dibuat untuk mereka. Beavis dan Kepala Punggung Melakukan Alam Semesta ialah filem untuk peminat 90-an, pencipta mereka termasuk dalam sebutan itu. Ia mengejek kami dengan meminta mereka pulang ke rumah 14 tahun kemudian dan tidak menemui mana-mana versi lama pemain sampingan yang biasa, tetapi itu mungkin suapan sekuel, jika perlu.

Dengan Titmouse mengendalikan animasi, karya seni kelihatan agak pelik kali ini, dengan beberapa watak sokongan kelihatan lebih seperti pemanah menolak daripada Hakim yang aneh. Tidak syak lagi bahawa pengeluaran semakin pesat, tetapi ia tidak sama. Namun, sekurang-kurangnya humor itu. Anda tahu betul-betul jenis jenaka yang anda perolehi dengan kedua-dua ini, dan semuanya ada dalam penyampaian.

Yeah. Peraturan penghantaran mereka. Ia memerintah! Heh heh m heh heh.

We would like to thank the author of this short article for this outstanding material

Beavis And Butt-head Do The Universe mensasarkan rendah, markah tinggi


Take a look at our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/