Berita AEW Belakang Pentas Mengenai Reaksi Terhadap Pipebomb MJF – Wrestling Inc.

Apabila MJF merobek Presiden AEW Tony Khan dengan mikrofon langsung pada hari Rabu, rakan sekerjanya di belakang pentas lebih yakin berbanding sebelum ini bahawa pipebombnya adalah sebahagian daripada jalan cerita yang rumit, menurut Pilih Berjuang.

Laporan itu menyatakan bahawa promo itu direka untuk mendapatkan tindak balas polarisasi, dan ia melakukannya dengan tepat. Di antara bakat AEW yang tidak terkira banyaknya yang diajak Fightful, reaksi terhadap promo itu adalah daripada “ia sentiasa menjadi kerja di pihak MJF” kepada “baik, ia pastinya kerja sekarang.”

Seorang bakat tertentu menyatakan bahawa jika mereka mendapati situasi itu telah menjadi kerja lebih jauh daripada hujung minggu ini, mereka akan “terutamanya kecewa kerana banyak sebab.” Bakat berkenaan dilaporkan telah bercakap dengan kedua-dua MJF dan Khan secara yakin untuk mengetahui lebih lanjut tentang isu yang dilihat, yang, mengikut semua akaun, adalah sah.

Laporan itu menambah bahawa Khan telah menunjukkan kepada beberapa bakat selama bertahun-tahun bahawa “bakat bekerja” bukanlah sesuatu yang diharapkan oleh bilik persalinan dalam AEW. Tambahan pula, terdapat bakat-bakat pada pertemuan MJF yang dijadualkan di Las Vegas yang akhirnya terpaksa tinggal dan melakukan kerja tambahan untuk menebus The Salt of the Earth tidak menunjukkan acara tersebut. Bakat khusus yang mengisi ini tidak diambil kira tentang kerja yang berpotensi – dan wajar ditandakan.

Bakat lain menunjukkan kepada Fightful bahawa mereka biasanya cuba dan mengelak daripada sebarang jenis cerita yang melibatkan MJF daripada temu bual atau media sosial kerana agak “sukar untuk menghuraikan motivasi MJF.” Bakat khusus ini lebih suka bercakap dengan MJF di belakang pentas.

Walau bagaimanapun, idea bahawa “MJF sentiasa berfungsi” telah berulang kali disangkal oleh beberapa bakat AEW. Seorang bakat tertentu dipetik sebagai berkata, “Jika dia bertindak seperti MJF sepanjang masa, dia mungkin tidak akan bekerja di sini,” tetapi menunjukkan bahawa mereka telah menyedari dia menjadi lebih kecewa pada Musim Bunga ini berbanding sebelum ini.

Sementara itu, rakan lama MJF mendakwa bahawa MJF bertegas kepada mereka di belakang pentas bahawa situasi itu bukan kerja. Walau bagaimanapun, bakat itu juga menyatakan bahawa bom paip itu “berbau keputusasaan pada skrin untuk membuat sesuatu berlaku,” dan mereka tidak percaya Khan akan membenarkan promosi itu disiarkan di TV langsung tanpa bayaran atau rancangan.

Terdapat setengah dozen ahli gusti AEW lagi yang merasakan MJF “seolah-olah kecewa” apabila mereka bercakap tentang perkara itu dengannya, tetapi beberapa minggu sebelum Double or Nothing, tiada seorang pun daripada mereka tahu punca kekecewaan MJF.

Di antara bakat yang dibincangkan oleh Fightful, terdapat beberapa yang turut bersimpati dengan kekecewaan awal MJF. mengenai skala kontrak untuk bakat asal berbanding dengan bakat bekas WWE yang masuk.

Untuk nilainya, tiada seorang pun daripada bakat yang boleh atau akan mengesahkan bahawa “Khan ada [been] atau sedang dalam kerja,” walaupun kebanyakan mereka percaya bahawa MJF dan Khan menemui cara untuk mengubah isu mereka menjadi jalan cerita pada skrin semasa mesyuarat mereka yang dilaporkan pada hari Isnin.

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, semua kesan MJF telah dipadamkan daripada laman web AEW dan kedai barangan. Selain itu, tiada satu pun video dan foto rasmi YouTube yang dikeluarkan daripada “Dynamite” hari Rabu termasuk MJF.

Ada petua berita atau pembetulan? Hantar ke [email protected]

Daftar untuk Wrestling Inc. Amaran Berita Terkini

We would love to thank the writer of this article for this awesome content

Berita AEW Belakang Pentas Mengenai Reaksi Terhadap Pipebomb MJF – Wrestling Inc.


You can find our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/