Beyonce Menggugurkan Single Baharu Disko, ‘Break My Soul’

Tiga jam sebelum masa keluaran single baharunya yang diumumkan, Beyonce “Break My Soul” yang mengejutkan, single pertama daripadanya album studio solo ketujuh yang akan datang “Renaissance,” dan itulah yang ditunggu-tunggu oleh peminat jem Bey: Trek tarian pemanduan yang diterbitkan bersama oleh pasukan “Wanita Tunggal” Tricky Stewart dan The-Dream, dengan cangkuk yang berdenyut-denyut, rentak panas dan seruan berkala daripada Big Freedia .

“Lepaskan kemarahan anda, lepaskan fikiran anda / Lepaskan pekerjaan anda, lepaskan masa / Lepaskan perdagangan anda, lepaskan tekanan / Lepaskan cinta, lupakan yang lain.”

Turut dalam kredit penulisan ialah Jay-Z, Adam Pigott (aka BlaqNmilD, yang bekerja dengan Drake, Quavo, Megan Thee Stallion dan ramai lagi), Freddie Ross, aka Big Freedia, dan penulis hit Robin S 1993 “Show Me Love ,” yang menjadi contoh dalam lagu itu.

Bagi pihaknya, Bey menyampaikan mesej dengan kepulangannya dan tema disko lagu itu: Tajuknya diterbalikkan dengan mengatakan “Anda tidak akan mematahkan jiwa saya,” dan pernyataan niat berikut:

“Saya akan menggulung rambut saya kerana saya hilang akal
Bey sudah kembali dan saya tidur nyenyak pada waktu malam
Ratu di hadapan dan Dom di belakang
Tidak mengambil sebarang filem tetapi seluruh kumpulan itu tersentak.”

Ia dipenuhi dengan baris mesra lantai tarian seperti: “Motivasi/ Saya sedang mencari asas baharu/ Saya menggunakan getaran baharu itu/ Saya sedang membina asas saya sendiri” dan seruan berulang “Semua Orang”.

Dalam sedikit perkhidmatan penstriman utama seperti Spotify dan Apple Music, lagu itu pada mulanya hanya muncul pada pasang surut — perkhidmatan penstriman yang dimiliki bersama oleh suami Beyonce, Jay-Z — tiga jam sebelum waktu keluaran yang diumumkan pada tengah malam ET, dan di Vevo/YouTube sejam atau lebih kemudian. Beyonce mempunyai sejarah ini: Album “Lemonade” 2016 beliau hanya tersedia di Tidal selama tiga tahun, satu langkah yang mungkin menelan belanjanya berjuta-juta royalti penstriman.

Beyonce mengumumkan awal Khamis bahawa album yang telah lama dijangka akan tiba pada 29 Julai. Sumber memberitahu Kepelbagaian bahawa album itu akan menampilkan kedua-dua lagu tarian dan bersandarkan negara, kata sumber itu, dengan sumbangan daripada penulis lagu hit Ryan Tedder, yang bersama-sama menulis hit 2008 beliau “Halo” serta hits untuk Adele, Taylor Swift, Jonas Bros dan kumpulannya sendiri, OneRepublic. Turut dikatakan terlibat ialah Raphael Saadiq, yang telah mencipta lagu-lagu hits untuk Mary J. Blige, D’Angelo, Stevie Wonder, John Legend dan Andra Day serta album solo cemerlangnya sendiri, dan terbitan eksekutif “A Seat at the Table ,” album 2016 kakak Beyoncé, Solange yang mendapat pujian ramai.

Tidak jelas sama ada lagu negara itu akan muncul sebagai album berasingan atau sebagai sebahagian daripada edisi pertama “Renaissance.” Negara bukan rupa bumi baharu bagi penyanyi itu: “Daddy Lessons,” daripada “Lemonade” 2016, banyak didengari malah turut diliputi oleh Chicks (ketika itu dikenali sebagai Dixie Chicks).

Peminat telah pun mencari maklumat yang mencadangkan bahawa album itu akan mengandungi 16 lagu, dan hakikat bahawa ia adalah keluaran berbilang bahagian jelas daripada wajah bahawa ia dibilkan sebagai “Akta 1.” Laman web Beyoncé juga memaparkan pra-pesanan pada empat set kotak yang berbeza untuk album itu, dibilkan “Pose” 1-4 dan termasuk CD, baju-T dan kotak. Walau bagaimanapun, memandangkan kesemuanya dihantar pada hari keluaran album, nampaknya ia hanyalah pakej yang berbeza untuk “Akta 1”.

Penyanyi itu membunyikan penggera bahawa sesuatu akan datang awal bulan ini, apabila dia menghapuskan akaun media sosialnya, yang, sebagai bukti kekurangan gambar profil, masih belum diisi semula sepenuhnya.

Beyoncé sebenarnya telah mengeluarkan empat album sejak filem blockbusternya pada 2016 “Lemonade”, walaupun tiada satu pun daripadanya adalah album solo Beyoncé penuh: Pada 2018, dia menggugurkan “Everything Is Love,” sebuah pasukan tag dengan suaminya Jay-Z di bawah nama The Carters ; pada April 2019, dia mengeluarkan “Kepulangan,” album persembahan tajuk utamanya pada tahun 2018 di Coachellayang mana dia diiringi oleh pancaragam penuh (yang turut dikeluarkan sebagai rancangan khas Netflix sebagai sebahagian daripada perjanjian $60 juta ; dan musim panas itu dia diikuti dengan “The Lion King: The Gift,” album pendamping kepada filem Disney yang menampilkan beberapa lagu baharu daripadanya — menampilkan sumbangan daripada Kendrick Lamar, Donald Glover dan lain-lain — serta lagu yang menampilkan 070 Shake, Tierra Artis Whack dan Afrika seperti Burna Boy, En. Eazi, Tiwa Savage dan lain-lain; edisi deluxe album itu yang menampilkan tiga lagu tambahan dikeluarkan setahun kemudian.

We want to give thanks to the writer of this post for this outstanding material

Beyonce Menggugurkan Single Baharu Disko, ‘Break My Soul’


Check out our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/