Beyoncé untuk Menampilkan Lagu Tarian dan Desa pada Album Berbilang Bahagian ‘Renaissance’ (EKSKLUSIF)

Hanya beberapa jam selepas Beyoncé mengumumkan bahawa dia album solo keenam akan datang, “Renaissance,” akan tiba pada 29 Julai, Kepelbagaian menerima lebih banyak maklumat mengenai keluaran daripada sumber yang biasa dengan projek itu.

Album itu akan menampilkan kedua-dua lagu tarian dan lagu desa, kata sumber itu, dengan sumbangan daripada penulis lagu hit Ryan Tedder, yang bersama-sama menulis lagu hit 2008 beliau “Halo” serta hits untuk Adele, Taylor Swift, Jonas Bros dan lagunya kumpulan sendiri, OneRepublic. Turut dikatakan terlibat ialah Raphael Saadiq, yang telah mencipta lagu-lagu hits untuk Mary J. Blige, D’Angelo, Stevie Wonder, John Legend dan Andra Day serta album solo cemerlangnya sendiri, dan terbitan eksekutif “A Seat at the Table ,” album 2016 kakak Beyoncé, Solange yang mendapat pujian ramai.

Tidak jelas sama ada lagu negara itu akan muncul sebagai album berasingan atau sebagai sebahagian daripada edisi pertama “Renaissance.” Negara bukan rupa bumi baharu bagi penyanyi itu: “Daddy Lessons,” daripada “Lemonade” 2016, banyak didengari malah turut diliputi oleh Chicks (ketika itu dikenali sebagai Dixie Chicks).

Walaupun sumber tidak mengatakan ini, nampaknya juga begitu Beyonce boleh menurunkan lagu baharu sejurus malam ini untuk menghormati Juneteenth, seperti yang dilakukannya dengan single “Black Parade” pada tahun 2020.

Seorang wakil untuk Beyoncé tidak segera bertindak balas Kepelbagaianpermintaan untuk pengesahan atau maklumat lanjut.

Peminat telah pun mencari maklumat yang mencadangkan bahawa album itu akan mengandungi 16 lagu, dan hakikat bahawa ia adalah keluaran berbilang bahagian jelas daripada wajah bahawa ia dibilkan sebagai “Akta 1.” Laman web Beyoncé juga memaparkan pra-pesanan pada empat set kotak yang berbeza untuk album itu, dibilkan “Pose” 1-4 dan termasuk CD, baju-T dan kotak. Walau bagaimanapun, memandangkan kesemuanya dihantar pada hari keluaran album, nampaknya ia hanyalah pakej yang berbeza untuk “Akta 1”.

Satu-satunya maklumat awam tentang muzik dalam album itu datang daripada ketua editor Vogue British Edward Enninful, yang menulis dengan semangat British yang tersendiri dalam majalah itu. Ciri muka depan Beyoncé: “Seketika, dinding bunyi mengenai saya. Vokal yang melambung tinggi dan rentak garang bergabung dan dalam sekelip mata saya dibawa kembali ke kelab-kelab zaman muda saya. Saya mahu bangun dan mula melontar gerakan. Ia adalah muzik yang saya suka sepenuh hati. Muzik yang membuat anda bangkit, yang mengalihkan fikiran anda kepada budaya dan subbudaya, kepada orang kita dahulu dan sekarang, muzik yang akan menyatukan ramai di lantai tarian, muzik yang menyentuh jiwa anda. Seperti biasa dengan Beyoncé, ini semua tentang niat. Saya duduk, selepas gelombang, menyerap semuanya.”

Beyoncé sebenarnya telah mengeluarkan empat album sejak filem blockbusternya pada 2016 “Lemonade”, walaupun tiada satu pun daripadanya adalah album solo Beyoncé penuh: Pada 2018, dia menggugurkan “Everything Is Love,” sebuah pasukan tag dengan suaminya Jay-Z di bawah nama The Carters ; pada April 2019, dia mengeluarkan “Kepulangan,” album persembahan tajuk utamanya pada tahun 2018 di Coachellayang mana dia diiringi oleh pancaragam penuh (yang turut dikeluarkan sebagai rancangan khas Netflix sebagai sebahagian daripada perjanjian $60 juta ; dan musim panas itu dia diikuti dengan “The Lion King: The Gift,” album pendamping kepada filem Disney yang menampilkan beberapa lagu baharu daripadanya — menampilkan sumbangan daripada Kendrick Lamar, Donald Glover dan lain-lain — serta lagu yang menampilkan 070 Shake, Tierra Artis Whack dan Afrika seperti Burna Boy, En. Eazi, Tiwa Savage dan lain-lain; edisi deluxe album itu yang menampilkan tiga lagu tambahan dikeluarkan setahun kemudian.

We wish to say thanks to the author of this article for this amazing web content

Beyoncé untuk Menampilkan Lagu Tarian dan Desa pada Album Berbilang Bahagian ‘Renaissance’ (EKSKLUSIF)


Check out our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/