Bianca Belair berada di atas kepalanya

mentah disiarkan malam ini (26 Sept) dengan pertunjukan langsung dari Rogers Place di Edmonton, Alberta, Kanada. Ini adalah episod keempat mentah dalam tempoh lima minggu membina ke arah Peraturan melampau, yang berlangsung pada 8 Oktober.

Bianca Belair berada di atas kepalanya

Bayley telah mencabar mentah Juara Wanita Bianca Belair ke perlawanan gelaran di Peraturan Melampau.

Belair telah mendominasi senarai wanita dalam WWE sejak dia mendapat emas perseorangan pertamanya di WrestleMania 37 apabila dia mengalahkan Sasha Banks.

EST WWE terbukti lebih baik daripada Bayley pada Mei dan Jun 2021. Carmella tiada tandingan untuk Belair pada musim panas itu.

Bianca meraih dua kemenangan besar ke atas Becky Lynch pada 2022, memenanginya mentah gelaran wanita daripada Becky di WrestleManiadan mengekalkannya terhadapnya di SummerSlam.

Pada masa ini, telah ditetapkan bahawa setiap kali terdapat perlawanan satu lawan satu yang adil antara Belair dan mana-mana wanita lain, Bianca adalah ahli gusti yang lebih baik.

Satu perkara yang Bianca tidak perlu hadapi sebagai juara ialah peperangan kumpulan. Itulah sebabnya seluruh dunianya berubah apabila Bayley kembali ke WWE di SummerSlam 2022 dengan IYO SKY dan Dakota Kai di sisinya.

Belair telah menentangnya sejak itu kerana jumlahnya terlalu banyak untuk dikendalikan oleh seorang. Bayley bukan sahaja mempunyai beberapa jabronis seperti Curtis Axel dan Bo Dallas di sisinya; SKY dan Kai sudah pun menjadi Juara pasukan tag wanita WWE. Sesetengah orang akan berhujah bahawa IYO SKY ialah ahli gusti wanita paling berbakat di Amerika Syarikat.

Kerosakan CTRL adalah ancaman terbesar yang pernah dihadapi oleh Bianca Belair dalam senarai utama WWE. Jika Belair mahu keluar dari peperangan ini tanpa kehilangan gelarannya, dia perlu bergantung pada beberapa sekutu dan strategi yang lebih baik untuk meneutralkan SKY dan Kai. Sehingga tahap ini, Asuka dan Alexa Bliss telah cuba mengisi kekosongan itu, tetapi Belair masih mendapati dirinya disemat oleh Bayley di Pertembungan di Istana. Dia masih mendapati dirinya berbaring di atas tikar untuk menutup episod minggu lalu mentah. Trio Bayley, SKY dan Kai mungkin terlalu banyak untuk diatasi oleh Belair.

Belair akan cuba membuat kenyataan malam ini apabila dia bertanding satu lawan satu dengan IYO dalam pertarungan tanpa gelaran. Tetapi kebarangkalian bahawa ia kekal sebagai pertarungan perseorangan yang adil adalah rendah, kerana itu bukan cara Damage CTRL beroperasi. Mari kita lihat jika Bianca mempunyai helah baharu malam ini untuk menunjukkan bahawa dia boleh mengatasi trio Bayley dan merampas beberapa tahap kawalan daripada mereka.

Selebihnya adegan tajuk

Juara Amerika Syarikat Bobby Lashley berjaya mempertahankan gelarannya terhadap semua pendatang, termasuk kemenangan besar minggu lalu ke atas Seth Rollins. Siapa yang berani mengeluarkan cabaran seterusnya kepada juara All Mighty?

The Usos masih lagi Juara pasukan tag WWE selepas mengalahkan Brawling Brutes pada SmackDown. Tiada pasukan mentah yang menimbulkan ancaman kepada Jimmy dan Jey. Itu sebenarnya perkara yang baik untuk malam ini kerana beberapa tangkapan DUI Jimmy dan Jey berkemungkinan menghalang mereka daripada dapat menyeberangi sempadan ke Kanada.

The Kejohanan 24/7 telah jarang muncul pada mentah sejak Triple H mengambil alih kreatif WWE pada akhir Julai.

Juara Universal WWE Pemerintahan Rom mungkin kurang relevan mentah sekarang daripada tajuk 24/7. Dia bertelagah dengan Logan Paul SmackDown ketika mereka membuat persiapan untuk perlawanan mereka di PPV Saudi pada bulan November. Roman tidak dijangka akan ditempah Peraturan Melampau pada bulan Oktober, jadi jangan tahan nafas anda menunggu juara sambilan muncul mentah.

Perkara lain yang perlu diperhatikan

– Kevin Owens dan Johnny Gargano berganding bahu malam ini untuk menentang Akademi Alpha. Laman web WWE menggambarkan KO dan Gargano sebagai “pasukan impian,” jadi saya rasa itu menjadikan mereka kegemaran berat. Adakah Teori Austin akan menunjukkan wajah bodohnya semasa perlawanan ini dan cuba membantu Chad Gable & Otis mencuri kemenangan?

– Lelaki Alpha Kanada Sami Zayn mewakili The Bloodline malam ini (bersama Solo Sikoa) untuk pergi satu lawan satu dengan AJ Styles. Perlawanan ini adalah ditetapkan di media sosial pada hujung minggu. WWE sangat bijak untuk menempah KO dan Zayn untuk perlawanan malam ini di Kanada, di mana penonton secara langsung akan sangat teruja untuk menonton persembahan mereka. Saya tertanya-tanya jika Pejuang Hadiah dan Uce Kehormat akan menyeberang jalan di belakang pentas dan berkongsi beberapa perkataan antara satu sama lain.

– Selepas tewas menentang Lashley minggu lalu, Seth Rollins akan mendapatkan Rey Mysterio malam ini. Semoga Seth tidak mencabut bola mata Rey kali ini. Adakah Rhea Ripley akan mengarahkan Dominik untuk campur tangan dan kacau bapanya semasa perlawanan ini?

– Matt Riddle memerlukan kemenangan malam ini selepas hampir dua minggu lepas mentah. Dia akan cuba mengubah keadaan terhadap kawan lamanya Damian Priest. Setelah perlawanan dengan Priest ini berakhir, Riddle boleh menumpukan seluruh perhatiannya pada bertarung dengan Rollins di dalam Fight Pit di Peraturan Melampau.

– Miz dan Tommaso Ciampa tidak dapat memikirkan cara untuk maju selangkah di hadapan Dexter Lumis yang menjalar itu. Selepas membuat lubang di gelanggang untuk menakutkan Miz minggu lepas, apakah ketakutan yang ada dalam fikiran Lumis untuk A-Lister malam ini?

– Saya tertanya-tanya berapa lama masa yang diambil untuk Elias yang dicukur sepenuhnya untuk menumbuhkan janggutnya sepenuhnya. Mungkin dia akan kembali ke mentah segera dan beritahu kami.

– Omos tidak mencederakan pekerja minggu lepas, jadi mungkin dia akan kembali melakukannya malam ini.

– Nampaknya Arnab Putih yang misteri sedang menuju ke mentah malam ini, tetapi ia hanya boleh menjadi muslihat menjual lebih banyak barangan manakala arnab memberi petunjuk kepada kami ke arah destinasi seterusnya.

Apa yang anda akan cari mentah?

We would love to give thanks to the author of this article for this awesome material

Bianca Belair berada di atas kepalanya


Take a look at our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/