Bill Skarsgard akan Membintangi ‘The Crow’ Reboot, Rupert Sanders Pengarahan (Eksklusif)

Selepas bertahun-tahun permulaan palsu dan banyak lingkaran pembangunan neraka, Burung gagak kelihatan bersedia untuk terbang lagi.

Bill Skarsgardyang memainkan Pennywise the Clown dalam Ia filem seram, akan membintangi but semula thriller dendam ghaib yang akan diarahkan oleh Rupert Sanderspaling terkenal dengan kemudi Snow White dan Huntsman dan Hantu dalam cengkerang.

Lama gagak steward Edward R. Pressman dan Malcolm Gray, penerbit bersama thriller Chadwick Boseman 2019 21 Jambatan, sedang menghasilkan.

gagak ialah sebuah komik indie yang ditulis dan dilukis oleh James O’Barr pada akhir 1980-an yang menceritakan kisah gelap seorang lelaki dan tunangnya yang diserang dan dibunuh oleh geng selepas kereta pasangan itu rosak. Lelaki itu dibangkitkan oleh burung gagak dan membalas dendam kepada mereka yang mengambil nyawanya dan nyawa cintanya.

Skarsgard akan memainkan watak Eric Draven, lelaki dalam misi membalas dendam. Zach Baylin, yang akan mendapat pencalonan Oscar untuk menulis Raja Richardmenulis skrip.

Projek ini sedang dalam prapengeluaran sebelum tarikh mula Jun, dengan penggambaran akan dilakukan di Prague dan Munich. Bajet adalah dalam lingkungan $50 juta, dan ia kelihatan seperti filem itu benar-benar akan terbang.

Peminat Burung gagak, bagaimanapun, mempunyai banyak sebab untuk ragu-ragu bahawa lelaran ini tidak akan tergelincir pada saat-saat akhir, memandangkan sejarah francais yang terkenal itu. Filem pertama, yang dikeluarkan pada tahun 1994, adalah hit kritikal dan box office dan mendapat kultus yang sungguh-sungguh selepas kematian bintang Brandon Lee.

Sekuel, bertajuk Gagak: Kota Malaikat, dibintangi oleh Vincent Perez. Ia dikeluarkan pada tahun 1996 dan diikuti oleh dua lagi filem, Gagak: Keselamatan (2000) dan Gagak: Doa Fasik (2005), dengan Eric Mabius dan Edward Furlong sebagai peneraju masing-masing. Malah terdapat siri TV lewat 1990-an yang dibintangi oleh Mark Dacascos. Tetapi sejak Doa FasikPembukaan tahun 2005, francais telah menyaksikan banyak peningkatan dan seretan.

Pengarah Stephen Norrington (bilah) terlibat dengan satu but semula, manakala F. Javier Gutiérrez (Sebelum kejatuhan) dan pelakon Luke Evans mengerjakan yang lain. Corin Hardy (Biarawati) mengambil tugas untuk but semula pada 2017 dan melampirkan Jason Momoa sebagai bintang, tetapi kedua-dua lelaki itu pergi pada 2018 selepas pertembungan dalam isu kewangan antara pengeluar dan pengedar, memotong sayap projek sekali lagi.

Skarsgard, yang membantu Ia filem menakut-nakutkan lebih $1.1 bilion di box office di seluruh dunia, akan dilihat pada masa akan datang John Wick: Bab 4 dan kini sedang menjalani penggambaran aksi-fantasi Budak Membunuh Dunia. Ironinya, dia menyuarakan watak bernama Kro dalam filem Marvel 2021 Kekal.

Sanders mengembangkan nama sebagai pengarah komersial yang mahir dalam sihir visual sebelum membuat penampilan pertamanya dengan 2012 Snow White dan Huntsman, fantasi bajet besar yang dibintangi oleh Kristen Stewart, Charlize Theron dan Chris Hemsworth. Pemergiannya pada 2017, adaptasi manga Hantu dalam cengkerangdibintangi Scarlett Johansson.

Skarsgard diwakili oleh WME, Magnolia Entertainment dan Hirsch Wallerstein. Sanders diwakili oleh CAA, Grandview dan Independent Talent Group.

We would love to thank the writer of this post for this awesome web content

Bill Skarsgard akan Membintangi ‘The Crow’ Reboot, Rupert Sanders Pengarahan (Eksklusif)


Explore our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/