Bintang ‘Blonde’ Ana de Armas keliru mengapa filem mendapat rating NC-17: ‘Saya tidak faham mengapa itu berlaku’

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Ana de Armas keliru dengan penarafan NC-17 yang diberikan kepada filem Netflix akan datangnya, “Blonde,” tentang kehidupan Marylin Monroe.

Motion Picture Association of America biasanya memberikan filem penarafan NC-17 apabila filem itu mengandungi keganasan yang tidak sepatutnya, seks lucah dan/atau kebogelan dan bahasa yang kasar. Penilaian NC-17 adalah berbeza daripada penilaian R kerana kanak-kanak bawah umur 17 tahun dan ke bawah dibenarkan menonton filem R yang dinilai di pawagam apabila ditemani oleh orang dewasa dan tidak dibenarkan sama sekali dalam filem NC-17.

Pelakon Cuba itu tidak faham mengapa “Blonde” diberi penarafan yang tinggi, mendakwa dia telah menonton filem yang memaparkan kandungan yang lebih lucah.

“Saya tidak faham mengapa itu berlaku,” katanya dalam cerita muka depan L’Officielnya. “Saya boleh memberitahu anda beberapa rancangan atau filem yang lebih eksplisit dengan kandungan seksual yang lebih banyak daripada ‘Blonde.'”

Ana de Armas keliru mengapa “Blonde” diberi penarafan NC-17 sedangkan dia telah menonton filem lain yang lebih eksplisit daripada filemnya.
(Imej Sebastian Reuter/Getty untuk Netflix)

FILEM NC-17 MARILYN MONROE ANA DE ARMAS ‘BLONDE’ MUNGKIN AKAN ‘MENYALAHI SETIAP ORANG’: PENGARAH

Walaupun dia dapat memahami bahawa filem itu memaparkan beberapa adegan eksplisit, dia mendapati adegan itu perlu untuk menceritakan kisah yang mereka cuba ceritakan dalam filem itu.

“Untuk menceritakan kisah ini adalah penting untuk menunjukkan semua detik ini milik Marilyn kehidupan yang membuatnya berakhir seperti yang dia lakukan. Ia perlu dijelaskan,” katanya. “Semua orang [in the cast] tahu kami terpaksa pergi ke tempat yang tidak selesa. Saya bukan seorang sahaja.”

Ana de Armas sebelum ini muncul dalam "Pisau keluar," dan orang ramai kecewa dengan dia menghantar masuk "berambut perang" kerana loghat Cubanya.

Ana de Armas sebelum ini muncul dalam “Knives Out,” dan orang ramai kecewa dengan pelakonnya dalam “Blonde” kerana loghat Cubanya.
(Samir Hussein/WireImage)

De Armas sebelum ini muncul dalam “Knives Out,” dengan “Blonde” menjadi watak utamanya yang pertama. Apabila pelakonnya diumumkan, peminat Monroe mengambil isu dengan keputusan studio untuk menghantarnya kerana dia bercakap bahasa Inggeris dengan loghat Cuba.

Dia tidak membiarkan kritikan yang mengelilingi loghatnya menjejaskannya atau menambahkan lebih banyak tekanan daripada yang dia rasakan, sambil menyatakan bahawa semua orang harus merasakan tekanan apabila memainkan watak ikonik seperti itu. Jelasnya lagi, persembahannya bukanlah tiruan tetapi merupakan satu cara untuk memberi gambaran tentang keadaan fikiran ikon itu pada masa itu.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

“Saya bangga mendapat kepercayaan Andrew dan peluang untuk melakukannya. Saya rasa sama ada awak seorang Cuba atau seorang pelakon Amerika, sesiapa sahaja harus merasakan tekanan itu,” kata de Armas.

Pelakon itu mendapat sokongan daripada Marilyn Monroe Estate, yang mewakili, Mark Rosen, memberitahu Variety bahawa walaupun estet itu tidak membenarkan filem itu, “Ana adalah pilihan pelakon yang hebat kerana dia menangkap glamor, kemanusiaan dan kelemahan Marilyn.”

Ana de Armas tidak membiarkan kritikan terhadap loghatnya menjejaskan prestasinya atau menambah tekanan tambahan.

Ana de Armas tidak membiarkan kritikan terhadap loghatnya menjejaskan prestasinya atau menambah tekanan tambahan.
(Imej Getty)

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

berambut perang” ditetapkan untuk ditayangkan di Netflix pada 28 September dan merupakan filem pertama yang dinilai NC-17 platform penstriman itu.

We wish to thank the writer of this article for this remarkable content

Bintang ‘Blonde’ Ana de Armas keliru mengapa filem mendapat rating NC-17: ‘Saya tidak faham mengapa itu berlaku’


You can view our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/