Bintang ‘Love Is Blind’ Kyle Abrams dan Deepti Vempati akhirnya mengesahkan percintaan

Akhirnya!

Bintang “Love is Blind” Kyle Abrams dan Deepti Vempati mengesahkan percintaan mereka selepas beberapa bulan spekulasi.

Semasa tayangan perdana “Love Is Blind: After the Altar” Musim 2 pada hari Jumaat, kamera menunjukkan detik apabila pasangan kini memutuskan untuk pergi ke peringkat seterusnya.

Kyle Abrams dan Deepti Vempati
Kyle Abrams dan Deepti Vempati secara rasmi berpacaran.
lifewithdeeps/Instagram

“Saya hanya mahu memulakan hubungan – seperti hubungan yang sah dengan anda,” kata Abrams kepada Vempati, 31, sambil menambah bahawa dia mahu “menjadi eksklusif” dan bukannya “hanya, seperti, dalam limbo.”

“Kita akan cuba ini sebenarnya?” dia memberitahunya semasa pasangan itu bercakap di balkoni.

“Ya, pasti,” Abrams, 30, menyindir kembali. “Saya mahu.”

'Love Is Blind' dibintangi Kyle Abrams dan Deepti Vempati.
Vempati berkongsi foto dia dan Abrams ke Instagram pada hari Jumaat.
lifewithdeeps/Instagram

Abrams telah merenung kembali detik yang menyayat hati itu, memberitahu Peoplel dia hampir tidak mengambil lompatan iman.

“Saya meletakkan begitu banyak tekanan kepada diri sendiri kerana saya seperti, ‘Saya tidak mahu ini gagal’. Saya teragak-agak untuk masuk atas sebab itu kerana dia adalah kawan baik saya,” katanya kepada outlet itu.

“Dan jika ia tidak berjaya, anda akan kehilangan persahabatan. Kerana jika anda berpisah atas apa jua sebab — dan saya tidak merancang untuk berpisah — tetapi anda perlu sentiasa memikirkan apa yang berlaku selepas itu.”

Abrams – siapa sebelum ini bertunang dengan Shaina Hurley — terus berkata hubungannya dengan Vempati kekal hampir sama sejak menjadi teman lelaki dan teman wanita.

“Selepas itu, ia seperti tiada apa yang benar-benar berubah kerana saya merasakan kami sudah berpacaran,” jelasnya. “Kami berjumpa hampir setiap hari. Kami menghabiskan berjam-jam bersama. Kami melakukan semuanya bersama-sama. Dia juga pernah bertemu dengan keluarga saya, jadi ia tidak pelik atau apa-apa.”

Walaupun Vempati masih belum mengulas mengenai hubungannya dengan Abrams, dia melakukannya siarkan kekili Instagram dengan gambar di sebalik tabir dari rancangan itu manakala lagu “Woke Up in Love” oleh Kygo dimainkan.

cinta itu buta
Semasa perjumpaan semula, Abrams mendedahkan dia berharap dia melamar Vempati.
lifewithdeeps/Instagram

Peminat mula-mula mempersoalkan hubungan rumit pasangan itu apabila Abrams mendedahkan dia “menyesal” tidak melamar Vempati semasa perjumpaan semula “Love is Blind” pada bulan Mac.

“Saya sepatutnya berusaha lebih keras untuk [Deepti],” katanya kepada hos Nick dan Vanessa Lachey. “Saya sangat sayangkan dia, dia yang terbaik. Dan saya harap saya melihat apa yang ada di hadapan saya dan itulah penyesalan terbesar saya. Saya minta maaf.”

Ternyata perasaan Abrams tidak berat sebelah sebagai Vempati didedahkan kepada Majalah New York bahawa dia juga mempunyai perasaan yang kuat untuknya semasa persembahan itu.

Kyle Abrams dan Deepti Vempati
Pasangan itu memutuskan untuk mencuba cinta semasa menonton “After the Altar.”
lifewithdeeps/Instagram

“Dia adalah orang No. 2 saya, jadi ia bukan sesuatu yang luar biasa,” Vempati – yang hampir berkahwin dengan Abhishek “Shake” Chatterjee — memberitahu outlet itu. “Kami mempunyai ikatan asas ini. Ia menyentuh hati dan sangat manis untuk didengar.”

Bagaimanapun, peminat membuat spekulasi pasangan itu mula berkencan ketika mereka berpacaran dilihat kelihatan selesa semasa melepak di Chicago hanya beberapa minggu kemudian.We would love to give thanks to the writer of this post for this awesome material

Bintang ‘Love Is Blind’ Kyle Abrams dan Deepti Vempati akhirnya mengesahkan percintaan


Take a look at our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/