Bintang Love Is Blind Shayne Jansen menafikan dakwaan bahawa dia menggunakan kokain semasa persembahan itu

Bintang Love Is Blind, Shayne Jansen, telah meluruskan dakwaan bahawa dia menggunakan dadah – khususnya kokain – semasa penggambaran rancangan temu janji popular itu.

Bintang realiti TV, 32, membuat penampilan di Fail Viall pada hari Rabu dan menjelaskan bahawa walaupun dia telah menggunakan dadah pada masa lalu, ia tidak berlaku semasa dia menjalani penggambaran musim kedua siri itu.

‘Orang ramai menyangka saya melakukan kokain. Saya mic’d sepanjang masa. Semua orang pasti mendengar saya melakukannya. Sangat liar untuk berfikir bahawa saya membawa kokain pada saya, dan saya mendengus garis dan melakukan semua jenis ini di dalam bilik mandi apabila saya mic’d,’ jelasnya.

Menetapkan rekod lurus: Bintang Love Is Blind Shayne Jansen, 32, telah menafikan dakwaan bahawa dia menggunakan dadah semasa penggambaran rancangan temu janji popular itu

‘Adakah saya [used drugs]? ya. Pada rancangan itu saya tidak melakukannya,’ kata penduduk asli Wisconsin itu dengan tegas.

‘Saya mempunyai pengalaman dengan beberapa daripada mereka. Tiada apa-apa yang telah disuntik ke dalam badan saya, tetapi saya fikir kita semua mempunyai masa kita dalam hidup kita di mana kita telah melakukan perkara-perkara tertentu,’ Jansen meneruskan.

Bintang berambut perang itu – yang ditinggalkan di penjenayah oleh tunang Natalie Mina Lee pada penghujung rancangan itu – mencetuskan kebimbangan di kalangan peminat kerana tingkah lakunya yang tidak menentu dan perangai gelisah.

Salah: Bintang realiti TV membuat kemunculan di The Viall Files pada hari Rabu dan menjelaskan bahawa walaupun dia telah menggunakan dadah pada masa lalu, ia tidak berlaku semasa dia menjalani penggambaran rancangan itu

Salah: Bintang realiti TV membuat kemunculan di The Viall Files pada hari Rabu dan menjelaskan bahawa walaupun dia telah menggunakan dadah pada masa lalu, ia tidak berlaku semasa dia menjalani penggambaran rancangan itu

Walau bagaimanapun, semasa podcast dengan tawas Sarjana Muda, dia terus menjelaskan mengapa hampir mustahil baginya untuk menggunakan dadah di dalam rumah.

‘Mereka benar-benar boleh mendengar anda berbisik. Setiap perkataan yang awak ucapkan. Bagaimana mereka tidak mendengar saya melakukannya?’ dia menambah.

Jansen juga berkata bahawa dia ‘sakit’ daripada orang yang mengulas emoji kepingan salji – untuk menandakan kokain – di bawah siaran media sosialnya.

Tiada dadah: 'Adakah saya [used drugs]? ya. Pada rancangan itu saya tidak melakukannya,' kata anak kelahiran Wisconsin itu dengan tegas, selepas dia mencetuskan kebimbangan di kalangan peminat kerana tingkah lakunya yang tidak menentu dan perangai gelisah.

Tiada dadah: ‘Adakah saya [used drugs]? ya. Pada rancangan itu saya tidak melakukannya,’ kata anak kelahiran Wisconsin itu dengan tegas, selepas dia mencetuskan kebimbangan di kalangan peminat kerana tingkah lakunya yang tidak menentu dan perangai gelisah.

Teori liar: 'Adalah liar untuk berfikir bahawa saya membawa kokain pada saya, dan saya mendengus garis dan melakukan semua jenis ini di dalam bilik mandi apabila saya mic'd,' jelasnya

Teori liar: ‘Adalah liar untuk berfikir bahawa saya membawa kokain pada saya, dan saya mendengus garis dan melakukan semua jenis ini di dalam bilik mandi apabila saya mic’d,’ jelasnya

‘Saya tidak naif untuk mengatakan saya tidak pernah melakukannya sebelum ini, seperti tidak, tetapi tidak dalam rancangan itu, saya tidak bodoh. Saya tidak akan mempertaruhkan segala-galanya untuk itu dalam rancangan itu,’ katanya.

Mengenai punca sebenar sikap gugupnya, dia mendedahkan bahawa dia mempunyai ‘ADHD yang teruk’ dan tabiat lima pukulan espresso sehari tidak membantu.

‘Saya mempunyai ADHD yang teruk dan teruk, dan anda duduk di dalam bilik kecil ini selama tiga jam. Bukan 30 minit. Ia seperti tiga jam, dan anda mempunyai kamera di sini, kamera di sini, merenung anda semasa anda mengaku cinta anda dan anda bercakap tentang semua emosi anda yang mendalam.’

‘Ia adalah keadaan yang sangat tidak selesa, bukan? Anda tidak biasa dengannya,’ jelasnya.

Tidak selesa: Dia mendedahkan bahawa punca sebenar sikap gugupnya dalam rancangan itu ialah 'ADHD yang teruk' dan kebimbangannya, serta kurang tidur

Tidak selesa: Dia mendedahkan bahawa punca sebenar sikap gugupnya dalam rancangan itu ialah ‘ADHD yang teruk’ dan kebimbangannya, serta kurang tidur

‘Saya akan menjadi yang pertama mengakui, saya tidak membantu kebimbangan saya. Saya minum…ini adalah lima butir espresso di sini,’ katanya sambil mengambil cawan kopinya dan menambah bahawa dia biasanya mempunyai lima butir espresso pada waktu pagi, tiga pada waktu malam, serta minuman sebelum bersenam.

Jansen kemudian menjelaskan bahawa penampilan gelisahnya dalam rancangan itu banyak berkaitan dengan kebimbangan dan kurang tidurnya.

‘Hari perkahwinan saya di mana saya kelihatan seperti hilang akal, saya tidak tidur selama dua hari berturut-turut kerana saya tidak tahu apa yang dia akan katakan di altar, tidak tahu,’ sambungnya.

‘Ibu saya berada di bandar, seluruh keluarga saya berada di bandar. Saya sangat malu, kebimbangan saya menjadi gila,’ katanya.

Sakit hati: 'Saya tidak tidur selama dua hari berturut-turut kerana saya tidak tahu apa yang dia akan katakan di altar,' dedah lelaki berambut perang itu. Dia ditinggalkan di alter oleh tunang Natalie Mina Lee pada musim kedua siri Netflix

Sakit hati: ‘Saya tidak tidur selama dua hari berturut-turut kerana saya tidak tahu apa yang dia akan katakan di altar,’ dedah lelaki berambut perang itu. Dia ditinggalkan di alter oleh tunang Natalie Mina Lee pada musim kedua siri Netflix

We wish to thank the writer of this short article for this awesome material

Bintang Love Is Blind Shayne Jansen menafikan dakwaan bahawa dia menggunakan kokain semasa persembahan itu


You can find our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/