Bintang Saluran Disney Mengatakan Dia Selesai Menyembunyikan ‘Hadiah’ Yang Dia Lihat Dan Dengar ‘Perkara’ Seperti ‘Roh’ | The Daily Wire

Bintang Disney Channel, Vanessa Hudgens berkata dia telah selesai menyembunyikan “hadiah”nya dan sebaliknya memutuskan untuk “bersandar padanya”, mendedahkan bahawa dia melihat dan mendengar “benda” seperti “roh”. (Pendedahan: The Daily Wire telah mengumumkan rancangan untuk kandungan hiburan kanak-kanak.)

Semasa penampilan aktres berusia 33 tahun itu di “Pertunjukan Kelly Clarkson” Selasa, hos dan penyanyi superstar bertanya kepada Hudgens tentang “keghairahan baharunya dalam hidup,” yang melibatkan mendalami dunia paranormal.

“Adakah anda taksub dengan hantu?” Clarkson berkata. “Saya dengar awak ada.”

Bintang “High School Musical” membetulkan Clarkson dan berkata ia bukan perkara baru, semestinya, sebelum dia menerangkan bagaimana sepanjang hidupnya dia berkata dia telah berselisih dengan sesuatu dari luar.

TONTON:

“Ia sebenarnya bukan keghairahan baru,” jawab aktres itu. “Awak macam nak tahu. Ya, saya rasa saya telah menerima hakikat bahawa, seperti, saya melihat sesuatu dan saya mendengar sesuatu.”

Hos memintanya untuk menjelaskan lebih lanjut dan jika dia benar-benar mempunyai “pengalaman” jenis paranormal.

“Ya, ramai daripada mereka, banyak daripada mereka selama ini,” kongsi Vanessa. “Seperti kanak-kanak yang sedang membesar.”

“Saya masih ingat bersiap untuk ke sekolah semasa saya berumur 8 tahun, dan ada, seperti – anda tahu itik itu, seperti, seperti benda itik yang anda tarik?” tambahnya. “Ia adalah mainan. Terdapat salah satu daripada mereka di atas meja makan, dan saya mula berjalan dan ia hanya mula, seperti, pergi bersama saya.

“Dan saya agak menutupnya untuk seketika kerana ia menakutkan,” Hudgens menyambung. “Yang tidak diketahui itu menakutkan, anda tidak boleh, tetapi saya baru-baru ini seperti, tidak, ini adalah hadiah dan sesuatu yang saya ada kemampuan untuk melakukannya, jadi saya akan bersandar padanya.”

Hudgens menjelaskan bagaimana dia baru-baru ini melakukan apa yang dia panggil “penyiasatan paranormal sebenar” pertamanya dengan peralatan seperti “kotak roh”, yang pada dasarnya dia katakan “mengimbas frekuensi radio dengan cepat.”

Bintang “The Princess Switch” berkongsi bagaimana ia bukan peranti yang sepatutnya digunakan di bandar dan perlu dibawa keluar ke kawasan yang lebih luar bandar supaya ia tidak “mengambil stesen”.

“Dan jika anda memakai AM, ia kelihatan seperti statik,” kata bintang Disney itu. “Tetapi sesuatu tentang elektrik yang dihasilkannya membolehkan roh bercakap melaluinya.”

Pelakon superstar itu berkongsi bagaimana dia dan seorang rakan pergi ke tanah perkuburan pada waktu malam dan duduk di hadapan batu nisan di mana dia berkata mereka berdua mendengar sesuatu dari luar berkomunikasi dengan mereka.

Clarkson berkata dia “sangat ingin melakukan” sesuatu seperti ini.

Hudgens berkata bahawa selepas gadis-gadis itu mendengar sesuatu menyebut nama pelakon itu, mereka tidak lari, dan menjelaskan mengapa itu nampaknya idea yang tidak baik.

“Anda perlu, seperti, memberitahu mereka untuk tinggal kerana anda tidak mahu roh mengikuti anda,” jelas Vanessa, sebelum Kelly bertanya “atau adakah anda?” Dan pelakon itu bertegas bahawa “tidak, anda tidak.”

Sertai peluang untuk melepak bersama Gina Carano di tayangan perdana filem Daily Wire baharunya, Terror on the Prairie! Dua ahli Daily Wire yang bertuah akan diberikan rawatan permaidani merah lengkap – tambang penerbangan percuma, hotel, perkhidmatan kereta perdana dan barangan eksklusif. Ahli Daily Wire boleh klik di sini untuk masuk untuk peluang menang. Jika anda belum lagi menjadi ahli Daily Wire, klik di sini untuk menyertai kami supaya anda boleh memenangi pengalaman sekali dalam seumur hidup ini.

We wish to thank the writer of this article for this outstanding material

Bintang Saluran Disney Mengatakan Dia Selesai Menyembunyikan ‘Hadiah’ Yang Dia Lihat Dan Dengar ‘Perkara’ Seperti ‘Roh’ | The Daily Wire


Check out our social media profiles and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/