Bintang ‘Sister Wives’ Kody Brown Kata Christine ‘Bertindak Bebas’

Christine Brown lebih bersuara tentang perasaannya dalam episod terbaru “Sister Wives,” dan dia bekas suami Kody Brown mengulas mengenai anjakan dinamik.

Episod Tiga Musim 17, yang disiarkan pada 25 September dan bertajuk “The Labors of Love,” memfokuskan pada empat jalan cerita utama: Apa yang akan menjadi ulang tahun Christine dan Kody Brownpertemuan Zoom antara Kody dan empat wanita yang berkongsi anak dengannya, kematian ibu Meri Brown, Bonnie, dan kelahiran anak perempuan Mykleti Padron, menandakan cucu baru untuk Christine dan Kody.

Semasa mesyuarat Zoom keluarga, Kody bertemu dengan Robyn, Janelle, Christine dan Meri Brown miliknya. Pada permulaan mesyuarat, Kody bermula dengan mengakui bahawa mereka tidak dapat bertemu secara peribadi, berkata, “Jadi, satu lagi pertemuan COVID-19.”

Christine menjawab, “Nah, ini penting kerana dua perkara utama telah berubah. Sekolah telah dibuka, jadi kanak-kanak boleh kembali ke bilik darjah.”

Semasa dia bercakap, Kody mengangkat tangannya sebentar dan kelihatan seolah-olah dia akan mengganggunya. Dalam temu bual di sebalik tabir, Kody menjelaskan apa yang dia fikirkan ketika itu.

“Kami sedang mengadakan mesyuarat ini, tetapi nampaknya dia cuba untuk mengendalikan mesyuarat kami, seperti dia cuba untuk menguruskannya. Dia semakin ‘wanita bebas’ sekarang,” katanya.

Kody terus mengatakan bahawa dia tidak menghargai “sikap” Christine.

“Terdapat sikap, ‘Saya tidak memerlukan kamu lagi dan saya tidak perlu benar-benar menyerahkan diri saya kepada apa yang dikehendaki kumpulan itu,'” katanya.

Semasa membincangkan protokol sekolah COVID-19, Christine menyebut bahawa anak perempuan mereka Ysabel mahu pergi ke sekolah secara peribadi memandangkan dia seorang senior dan mahu berada di sekeliling rakan-rakannya.

Kody bimbang tentang mendedahkan dirinya kepada virus itu jika anak perempuannya kembali ke sekolah. Dia membayangkan bahawa dia tidak akan mahu melawat anak-anaknya di rumah Christine jika, memang, Ysabel kembali ke sekolah.

Janelle Brown mencelah pada masa ini dan berkata, “Saya tidak tahu, Kody, saya fikir, saya tidak tahu, saya rasa itu terpulang kepada anda.” Dalam temu bual di sebalik tabir, Janelle mengakui bahawa dia berasa sedih kerana Ysabel terpaksa memilih antara bertemu bapanya dan rakan-rakannya.

Kembali dalam pertemuan itu, Janelle bertanya kepada Kody bila dia akan mula berasa selesa berulang-alik antara semua rumah sekali lagi untuk melawat keluarganya.

“Saya melintasi garisan, tetapi saya tidak tahu, ia hanya mengecewakan saya sehingga saya tidak dapat menutup mulut saya,” kata Janelle dalam temu bual peribadi.

Sementara itu, Kody meluahkan kekecewaannya sendiri dalam pengakuan.

“Saya rasa seperti Christine cuba menjerumuskan saya, malah Janelle juga cuba menyematkan saya tentang apa yang saya akan lakukan,” katanya. “Saya kadangkala berasa seperti mereka mahu menangkap saya dalam beberapa jenis kemunafikan protokol COVID, jadi saya sangat berhati-hati untuk menjawabnya.”

Lelaki berusia 53 tahun itu kemudian berkata bahawa dia jelas mahu melihat anak perempuannya, tetapi sedang menunggu untuk melihat bagaimana “sejauh mana Christine akan menerimanya.”

“Dia mengembara seperti orang gila, membuatkan saya tidak dapat melihat anak-anak pula,” jelasnya.

Kemudian dalam pengakuannya, Kody berkata dia tidak suka nada Janelle dan Christine semasa perbualan.

“Saya agak mahu semua orang membuat pilihan mereka tetapi saya benar-benar berasa janggal kerana anda boleh mendengarnya dalam suara Janelle dan Christine.

“Saya mendengar nuansa seperti ini, sindiran ini, ‘Nah, adakah anda akan terus melakukan apa yang anda lakukan? Kerana ia benar-benar bodoh berbanding apa yang kami fikirkan,'” katanya. “Dan sikap dungu kecil tentang peraturan dan perkara seperti itu yang saya ada dan saya agak bosan dengan sikap hingusan itu.”

Kembali dalam pertemuan itu, Kody menjelaskan bahawa dia meminta dua anaknya bersama Robyn Brown tidak bercadang untuk kembali ke kelas.

Sebagai tindak balas, Christine meluahkan kekecewaannya dengan persediaan itu dalam pengakuan peribadi.

“Jadi dia meminta Breanna (anak perempuan Kody dan Robyn) untuk tidak kembali ke sekolah secara peribadi kerana dia mahu berada di sekelilingnya, tetapi dia berkata Ysabel boleh kembali?” dia berkata.

“Astaga, Ysabel suka panggilan telefon daripada ayahnya berkata, ‘Bolehkah kamu tidak kembali ke sekolah secara peribadi supaya saya boleh berjumpa dengan kamu? Bolehkah kamu pergi mendapatkan ujian COVID supaya saya boleh datang dan melepak dengan kamu kerana Saya sangat rindukan awak?’ Tetapi sangat sukar bagi saya dia tidak menghubungi Ysabel dan bercakap dengannya secara peribadi atau menghantar mesej kepadanya,” katanya.

Interaksi ini menyusul komen terdahulu daripada Christine mengenai cara Kody membahagikan masanya.

Dalam episod minggu lalu, Christine mengkritik Kody kerana tidak menonton kanak-kanak yang mereka kongsi. Menjawab komen Christine, Kody mengakui “hampir tidak pernah” memerhatikan anak-anaknya.

“Saya pandai memerhati anak-anak saya, tetapi saya hampir tidak pernah melakukannya. Lebih mudah bagi saya untuk membayar seseorang $20 sejam daripada kehilangan $200 sejam dengan perniagaan yang saya ada,” katanya.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada TODAY.com

We wish to thank the author of this write-up for this amazing material

Bintang ‘Sister Wives’ Kody Brown Kata Christine ‘Bertindak Bebas’


You can view our social media profiles here , as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/