Bintang ‘Toddlers and Tiaras’ Kailia Posey diingati oleh keluarga dan rakan-rakan

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Nota editor: Cerita ini membincangkan bunuh diri. Jika anda atau seseorang yang anda kenali terfikir untuk membunuh diri, sila hubungi Talian Hayat Pencegahan Bunuh Diri Kebangsaan di 1-800-273-TALK (8255).

milik Kailia Posey keluarga dan rakan-rakan meraikan kehidupan mendiang bintang “Toddlers and Tiaras”.

Pada hari Sabtu, orang tersayang berkumpul di North County Christ the King Church di Lynden untuk memperingati Posey, yang disiarkan secara langsung di gereja itu. laman web.

Bapa tiri Posey, Steve Gatterman, mengumumkan acara itu pada Facebook pada hari Jumaat. “Ia akan menjadi perayaan yang dipenuhi dengan foto, video dan cerita tentang bagaimana dia menyentuh begitu banyak hati dengan cara yang positif,” tulisnya. “Akan ada juga beberapa kejutan yang tulen Kailia…”

Kailia Posey diingati oleh keluarga dan rakan-rakan dalam perayaan kehidupan pada hari Sabtu.

Orang ramai yang ramai berkumpul dan lebih 700 orang menyertai secara maya untuk mengingati bintang pertandingan itu melalui gambar, video dan kenangan peribadi Posey. Perkhidmatan itu diakhiri dengan resepsi dan gerai swafoto sebagai penghormatan kepada “kecintaan terhadap swafoto” Posey.

BINTANG ‘KANAK-KANAK DAN TIARAS’ KAILIA POSE MATI PADA 16 TAHUN, KATA KELUARGA

Abang Posey, Jayden Kai, adalah salah seorang individu yang bercakap pada ingatannya. Dia menahan air mata apabila dia mengenangkan sorakan dia pada pertandingan pertandingan, sama seperti dia menyokongnya pada perlawanan bola sepaknya. Jayden berkongsi dengan orang ramai bahawa dia baru-baru ini menghiburkan Posey ketika dia sedih.

“Saya hanya mahu dia tahu bahawa dia mempunyai seseorang dan saya sentiasa ada untuknya,” katanya.

Punca dan cara Posey kematian telah disahkan oleh Pejabat Pemeriksa Perubatan Whatcom County hari Rabu dalam siaran yang dikongsi dalam talian.

Kailia Posey terus bersaing dalam pertandingan pertandingan selepas membintangi "Kanak-kanak dan Tiara."

Kailia Posey terus bersaing dalam pertandingan pertandingan selepas membintangi “Toddlers and Tiaras.”

Yang berumur 16 tahun bintang pertandingan meninggal dunia akibat “asfiksia akibat gantung ligatur dan caranya membunuh diri,” menurut pihak berkuasa.

Ibu Posey, Marcy Posey Gatterman, menyiarkan tentang kematian anak perempuannya di Facebook minggu lalu.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR SURAT BERITA HIBURAN

“Saya tidak mempunyai kata-kata atau apa-apa fikiran,” tulisnya. “Seorang bayi perempuan yang cantik telah tiada. Tolong berikan kami privasi semasa kami meratapi kehilangan Kailia. Bayi saya selamanya.”

Sejak kematian Posey yang mengejutkan, komunitinya melancarkan a Kempen GoFundMe yang melepasi matlamat asalnya $15,000, yang dinaikkan untuk membantu membiayai kos pengebumian.

Beberapa rakan mendiang remaja mula menjual pakaian sebagai penghormatan kepadanya di sekolah menengah mereka selepas melancarkan “Dana Intervensi Krisis Remaja Kailia Posey.” Tabung ini diwujudkan sebagai sumber untuk membantu pelajar lain yang memerlukan.

Kailia Posey meninggal dunia akibat bunuh diri pada usia 16 tahun.

Kailia Posey meninggal dunia akibat bunuh diri pada usia 16 tahun.
(Facebook – Marcey Posey Gatterman)

“Mencuba untuk mencari kecantikan dalam abu adalah sukar untuk dilakukan apabila anda berumur 16 tahun dan memproses perkara seperti ini. Terutama apabila ia adalah kawan baik anda, orang anda,” halaman asas membaca.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

“Kami mahu hoodie ini mewakili cahayanya. Kehidupannya. Dan kegembiraannya. Kami juga ingin menyedarkan bahawa ADA CAHAYA walaupun anda tidak merasakannya. Bantuan hanya tinggal satu cabang zaitun sahaja. Sila pastikan anda sentiasa memanjangkan dahan zaitun, dan jangan takut untuk mengambil dahan orang lain jika perlu.”

We wish to say thanks to the writer of this write-up for this amazing material

Bintang ‘Toddlers and Tiaras’ Kailia Posey diingati oleh keluarga dan rakan-rakan


Discover our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/