‘Black Adam’ Mendapat $7.6M Dalam Pratonton Malam Khamis

Talian Baharu-DC Dwayne Johnson filem Adam Hitam memperoleh $7.6 juta dalam pratonton di 3,500 lokasi Khamis, angka yang mengatasi pratonton malam superstar sebelum ini untuk Cepat dan Marah 6 ($7.5J), Hobbs dan Shaw ($5.8J), Jumanji: Tahap Seterusnya ($4.7J), San Andreas ($3.1J) dan Mengamuk ($2.4J). Ini sekurang-kurangnya permulaan yang sangat baik untuk Adam Hitam. Peminat selalu keluar pada malam Khamis; semoga berterusan.

Walaupun pengkritik bukan peminat pada 43% Rotten, skor penonton pada Rotten Tomatoes adalah lebih baik pada 88%. Pratonton bermula semalam jam 3 petang

Comps lain Adam Hitam adalah besting setakat ini termasuk F9 ($7.1J, yang tidak dibintangi oleh Johnson), Manusia Semut ($6.4J), Shazam! ($5.9J) dan Tiada Masa untuk Mati ($5.6J). F9 dibuka kepada $70 juta pada Mei 2021, dengan selebihnya kumpulan tersebut memulakan kerjaya dalam julat $50J.

Penjejakan terkini untuk Adam Hitam adalah $60J-plus untuk bingkai pertamanya, berkurangan daripada nombor $70Mnya apabila ia mula-mula tiba di penjejakan. Persoalannya kekal sejauh mana filem ini boleh dikritik. Dalam susunan dunia baharu box office pada tahap wabak ini, kutub tenda telah terbukti menjadi bukti pengkritik, iaitu, Penguasaan Dunia Jurassic tidak diperlahankan sebanyak 29% pada Rotten Tomatoes dan dibuka kepada $145J. Belum ada apa-apa yang berkilat, bertatah bintang dan tiang tentpole-y seperti Adam Hitam sejak Sony Kereta Api Peluru, yang dibuka kepada $30J pada hujung minggu pertama bulan Ogos. Penonton sedang kelaparan, dan diharapkan demi pameran dan Warner Bros, tidak akan meneliti wira-wira DC baharu ini terlalu teruk sebelum membuat keputusan untuk menonton wayang pada hujung minggu ini.

Seperti standard Johnson, prospek luar negara untuk Adam Hitam lebih cerah daripada domestik; prospek industri untuk permulaan global hujung minggu ini adalah sekitar $135 juta.

Dua malam pratonton tertinggi Johnson adalah pada filem di mana dia menjadi sebahagian daripada ensembel: Marah 7 ($15.8J) dan Nasib Furious ($10.4J).

‘Tiket ke Syurga’

Gambar Universal melalui YouTube

Sementara itu Universal mengadakan pratonton untuk komedi romantik George Clooney-Julia Roberts Tiket ke Syurga, yang menghasilkan $1.1 juta pada 3,000 pawagam di luar masa tayangan yang bermula pada 5 petang Studio mengharapkan sekitar $12 juta. Filem dari Working Title, Smokehouse dan Red Om Films telah menggondol hampir $73J daripada 75 pasaran luar pesisir, di mana ia adalah No. 1 dalam 45 daripadanya termasuk Brazil, Jerman, Itali, Sepanyol dan UK.

Universal mendapat filem No. 1 minggu ini dengan Blumhouse/Miramax’s Halloween Berakhir, juga tersedia di Peacock, yang mencatatkan $46.1J di 3,901 teater. Gambar dijangka merosot dengan teruk disebabkan penggunaannya pada strim, dalam julat 70%. Ia menghasilkan $1.02 juta pada hari Khamis, dan dikalahkan oleh Paramount Senyum yang mencatatkan $1.07 juta pada 3,612. Filem genre itu pada minggu ketiga tayangannya memperoleh $17.2 juta, baik untuk jumlah tayangan sebanyak $76 juta.

Minggu kedua Sony Lyle, Lyle Buaya pada 4,350 menjadi $430,000 pada hari Khamis, $9.1J untuk minggu ini dan mempunyai jumlah berjalan sebanyak $24.6J.

Label TriStar studio dimiliki keempat dengan Raja Wanita di 2,565 pawagam, $240K pada hari Khamis, $4.9J minggu kelima dan tayangan kume $61J.

Keluaran Ikonik Penggera 2 dalam 700 tapak mencapai $220K semalam, minggu kedua $1.9J dan jumlah keseluruhan $3.4J.

LAGI

We would like to thank the writer of this short article for this remarkable web content

‘Black Adam’ Mendapat $7.6M Dalam Pratonton Malam Khamis


Visit our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/