Brad Pitt melancarkan rangkaian penjagaan kulit tanpa jantina

Ditulis oleh Amarachi Orie, CNN

Brad Pitt telah melangkah ke dunia kecantikan dengan melancarkan barisan penjagaan kulit — dan ia untuk semua jantina.
“Le Domaine,” yang diasaskan bersama pelakon dengan penanam wain organik keluarga Perrin, berusaha untuk memperlahankan proses penuaan kulit supaya semua orang — tanpa mengira jantina atau jenis kulit — boleh menua dengan baik, menurut laman web syarikat.
“Saya tidak mahu lari dari penuaan,” kata Pitt Vogue dalam temu bual yang diterbitkan pada hari Rabu. “Ia adalah satu konsep yang tidak boleh kita larikan, dan saya ingin melihat budaya kita menerimanya sedikit lagi, bercakap mengenainya dalam istilah tersebut.”

Dia menambah bahawa, walaupun idea anti-penuaan adalah “tidak masuk akal” dan “kisah dongeng,” “apa yang sebenarnya adalah merawat kulit anda dengan cara yang sihat.”

Krim dan Serum dari Le Domaine. Kredit: Penjagaan Kulit Le Domain

Produk itu, yang berkisar antara $80 hingga $385, menampilkan dua bahan aktif eksklusif yang dipatenkan GSM10 dan ProGR3, tambah laman web itu.

GSM10 diperbuat daripada gabungan marc daripada biji grenache, biji syrah dan kulit yang bermanfaat kepada mikrobiom kulit, mengikut garis kecantikan. Ia mempunyai sifat antioksidan, bertindak menentang pemusnahan kolagen, dan boleh membantu mengimbangi kulit, tambah Le Domaine.

ProGR3 dibuat daripada gabungan molekul semula jadi yang terdapat dalam ekstrak tumbuhan, keratan anggur, chamomile dan teh hijau, kata laman web itu, sambil menambah bahawa ia menyasarkan tanda-tanda penuaan kulit yang boleh dilihat.

“Maksud saya, saya jenis orang yang akan menukar bilik hotel jika saya dapat menghidu cologne orang terakhir yang tinggal di sana. Ia terlalu banyak. Ia terlalu kuat. Pastikan ia halus,” tambah Pitt. “Biar orang datang kepada awak. Jangan paksa orang lain. Itu perasaan saya.”

Rangkaian penjagaan kulit tanpa jantina memberi tumpuan kepada "keindahan hijau."

Rangkaian penjagaan kulit tanpa jantina memberi tumpuan kepada “kecantikan hijau.” Kredit: Penjagaan Kulit Le Domain

Idea untuk rangkaian penjagaan kulit tercetus di kilang wain Château Miraval. Estet ladang anggur kini berada di tengah-tengah pertempuran undang-undang antara Pitt dan bekas isterinya Angelina Jolie.

Menurut laman web itu, barisan penjagaan kulit, yang memfokuskan pada “kecantikan hijau,” menampilkan produk yang boleh diisi semula, bahan pembungkusan kitar semula dan formula yang antara 96% dan 99% daripada asal semula jadi. Ia mesra vegan dan tidak termasuk bahan “yang menjadi subjek kontroversi mengenai alam sekitar,” tambah laman web itu.

“Mendarat di sini — di Château Miraval — membuka banyak idea yang biasanya saya tidak akan pertimbangkan. Dan sebahagian besar daripadanya adalah kemampanan, idea sisa sifar ini adalah sesuatu yang sangat penting untuk kawasan ini dan penting. kepada saya,” kata Pitt kepada Vogue.

Sudah beberapa hari yang sibuk untuk Pitt, yang juga membuat penampilan sulungnya sebagai pengukir di pertunjukan kumpulan di Finland. Pemenang Oscar, yang tiba di pratonton filem untuk “Bullet Train” awal tahun ini dalam a Skirt linen coklat yang menyipit lututmempunyai sembilan karya yang dipamerkan di Muzium Seni Sara Hildén di Tampere.

Selebriti lain yang menceburkan diri dalam kecantikan

Pitt hanyalah A-lister terbaru yang telah menembusi industri kecantikan.

November lalu, gaya Harry melancarkan rangkaian kecantikan vegan dan bebas kekejaman yang menampilkan pengilat kuku, serum bibir dan mata dua roller ball dan serum muka.
Bekas profesional besbol Alex Rodriguez melancarkan penyembunyi “Blur Stick” dalam lapan warna berbeza pada tahun 2021 sebagai “penyelesaian penjagaan kulit yang dibangunkan khusus untuk lelaki.” Ini adalah sebahagian daripada kempen untuk jenama kesihatan lelaki Hims.
Sementara itu, bintang “Queer Eye”. Karamo Brown melancarkan rangkaian penjagaan kulit untuk lelaki botak dan botak pada 2020 untuk “memperkasakan lelaki yang menerima kebotakan mereka” dan “meninggalkan idea kelelakian yang lapuk,” katanya.
Dan Rihanna melancarkan rangkaian penjagaan kulit yang merangkumi jantina “Kulit Fenty” pada 2020 — tiga tahun selepas dia mengeluarkan barisan kosmetik “Fenty Beauty,” yang menampilkan asas dalam 40 warna berbeza.

We would like to thank the author of this article for this amazing content

Brad Pitt melancarkan rangkaian penjagaan kulit tanpa jantina


Check out our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/