Brad Pitt mengeluarkan rangkaian penjagaan kulit tanpa jantina dengan anggur dari ladang anggurnya

Brad Pitt mempunyai usaha perniagaan baharu di atas lengannya dengan keluaran jenama penjagaan kulit baharunya, Le Domaine.

“Le Domaine tidak dimaksudkan untuk menjadi jenama selebriti,” kata Pitt dalam satu kenyataan berita. “Ia adalah rangkaian kosmetik anti-penuaan untuk setiap lelaki dan wanita. Saya suka idea garis tanpa jantina.”

Pitt memberitahu British Vogue mengapa dia memutuskan untuk melakukannya jadikan garis penjagaan kulit neutral jantinasambil berkata, “Saya tidak tahu sama ada saya percaya untuk menjadi inklusif sebanyak mungkin? Atau mungkin tentang kita yang memerlukan bantuan daripada orang lain untuk memahami bagaimana kita boleh merawat kulit kita dengan lebih baik? Maksud saya, saya mungkin mendapat lebih banyak daripada pasangan wanita saya pada masa lalu.”

Pelakon itu, yang memiliki Château Miraval di Provence, sebuah kilang wain Perancis yang terkenal dengan rosé, bergabung tenaga dengan keluarga Perrin, yang juga menghasilkan wainnya, untuk mencipta rangkaian penjagaan kulit yang mewah.

OLIGARCH RUSIA DI PUSAT ANGELINA JOLIE, BRAD PITT FRENCH WINERY BATTLE

Barisan penjagaan kulit tanpa jantina Brad Pitt menggunakan bahan yang dipatenkan dan antioksidan untuk melambatkan proses penuaan kulit. (Penjagaan Kulit Le Domaine / Fox News)

“Apabila Perrins memberitahu saya tentang penyelidikan yang mereka lakukan dengan seorang profesor mengenai sifat antioksidan anggur dan daun, ia mengklik, ” kata Pitt. “Kami dengan pantas bergerak dengan konsep membangunkan jenama penjagaan kulit mampan yang unik, menggabungkan penyelidikan terkini dengan bahan semula jadi terbaik.”

Kilang wain, yang pada asalnya dibeli oleh Pitt dan isterinya ketika itu Angelina Jolie, telah sumber perbalahan untuk bekas.

Walaupun lelaki berusia 58 tahun itu kini memiliki Château, yang dibeli secara rasmi oleh pasangan itu pada 2012 selepas memajak harta itu, bekas syarikat Jolie menyamannya, mendakwa dia merampas kawalan kilang wain. Pitt menyaman Jolie kerana didakwa menjual bahagian kilang wainnya tanpa kebenarannya.

Brad Pitt dan Angelina Jolie

Angelina Jolie dan Brad Pitt berkahwin pada 2014 dan berkongsi enam anak. Pertempuran hangat mereka selepas perceraian termasuk tindakan undang-undang ke atas kilang wain Perancis mereka. (Jason LaVeris/FilmMagic / Imej Getty)

KLIK DI SINI UNTUK BACA LEBIH LANJUT MENGENAI PERNIAGAAN FOX

Barisan penjagaan kulit mahal Pitt, yang berharga antara $80 hingga $385, menggunakan semula bahan untuk pembungkusannya, sesuatu yang penting bagi Pitt.

“Saya peminat tegar seni bina dan reka bentuk, dan saya menyukai idea mengitar semula kayu oak daripada tong wain di ladang wain Perrin. Kami bekerjasama dengan pereka tempatan untuk mencipta topi unik ini untuk balang dan botol. Ia adalah dibuat di Perancis oleh tukang, dan setiap bahagian adalah unik. Hasilnya adalah minimalis dan deria.”

Produk Le Domaine

Krim dan krim cecair adalah dua daripada produk yang ditawarkan oleh Le Domaine. (Penjagaan Kulit Le Domaine / Fox News)

DAPATKAN PERNIAGAAN FOX DALAM PERJALANAN DENGAN KLIK DI SINI

Pitt menghargai sejarah kreatif Château Miraval dengan memberinya inspirasi untuk memulakan barisan.

Dia memberitahu Vogue British bahawa kompaun itu “sentiasa menjadi hab kreativiti ini. Ia mempunyai begitu banyak tempat di dalamnya di mana anda ingin duduk dan berfikir dan mengembangkan serta meneroka dan membuat perkara yang indah. … Saya tahu terdapat produk baharu hampir setiap hari yang orang cuba melancarkantetapi jika saya tidak melihat perbezaan nyata secara visual pada kulit saya, kami tidak akan peduli.”

We would love to thank the author of this post for this outstanding content

Brad Pitt mengeluarkan rangkaian penjagaan kulit tanpa jantina dengan anggur dari ladang anggurnya


You can find our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/