Britney Spears bertindak balas terhadap komen anak lelaki Jayden mengenai ‘perjuangannya’ sebagai seorang ibu

Britney Spears berkata dia sedih mendengar anaknya Jayden meluahkan kekecewaan tentang bagaimana dia telah “berjuang” untuk menyayangi mereka sebagai seorang ibu.

“[I]t amat menyedihkan saya mengetahui [Jayden’s] tangisan mengatakan saya tidak mencapai jangkaan ibunya … dan mungkin suatu hari nanti kita boleh bertemu muka dan bercakap tentang perkara ini secara terbuka !!!!” Spears menulis pada tengah malam yang panjang siaran Instagram.

Jayden Federline, 15, bercakap tentang emosinya terhadap ibunya dalam temu bual duduk dengan pembuat filem Daphne Barak yang diusik dalam Artikel Daily Mail awal hari.

“Saya rasa Ibu telah bergelut untuk memberi perhatian dan menunjukkan kasih sayang yang sama kepada kami & saya rasa dia tidak menunjukkan cukup kepada Preston dan saya berasa sangat sedih untuk itu,” dia mula. “Kami berdua telah melalui begitu banyak tekanan pada masa lalu bahawa ini adalah tempat selamat kami sekarang, untuk memproses semua trauma emosi yang telah kami lalui untuk menyembuhkan, memulihkan keadaan mental kami.”

Jayden berkata bahawa dia merasakan ibunya Brittaney Spears telah berjuang untuk menunjukkan kasih sayang yang sama untuk dia dan Preston.
Jayden berkata bahawa dia merasakan ibunya Britney Spears telah berjuang untuk menunjukkan kasih sayang yang sama untuk dia dan Preston.
Instagram

Jayden dan abangnya Sean Preston Federline, 16, sudah beberapa bulan tidak berjumpa ibu mereka, menurut bapa mereka dan bekas suami Spears, Kevin Federline. Mereka juga tidak menghadiri majlis perkahwinan Spear dengan Sam Asghari.

Jayden, yang bercakap untuk dirinya sendiri dan abangnya, bercakap tentang kesukaran mempunyai ibu sentiasa menjadi perhatian tetapi berkata dia berpendapat hubungan mereka dengan ibu mereka boleh diperbaiki.

“Ia hanya akan mengambil banyak masa dan usaha,” katanya, menurut akaun Barak dalam Daily Mail. “Saya hanya mahu dia menjadi lebih baik dari segi mental. Apabila dia bertambah baik saya benar-benar mahu berjumpa dengannya lagi.”

Anak lelaki Brittaney Spears berkata bahawa sukar untuk membesar dengan dia sentiasa menjadi perhatian.
Anak lelaki Britney Spears berkata bahawa sukar untuk membesar dengan dia sentiasa menjadi perhatian.

Dia menghubungi Spears secara langsung, berkongsi betapa dia menyayanginya.

“Saya sangat sayangkan awak, saya harap yang terbaik untuk awak,” kata Jayden dalam rayuan kepada ibunya. “Mungkin suatu hari nanti kita boleh duduk seperti ini dan bercakap lagi.”

Spears membalas dengan kasih sayang terhadap anak lelakinya, tetapi juga mengetuk beberapa kenyataan mereka dan bapa mereka.

“Akhirnya pada usia 40 tahun tanpa sekatan apa yang keluarga saya lakukan kepada saya … Saya berkata kepada anak saya Jayden bahawa saya menghantar semua cinta di dunia kepada awak setiap hari sepanjang hayat saya!!!!” Spears menulis. “Cinta saya kepada anak-anak saya tiada sempadan.”

Anak lelaki Brittaney Spears, Jayden dan Preston, tidak menghadiri majlis perkahwinannya dengan Sam Asghari.
Anak lelaki Britney Spears, Jayden dan Preston, tidak menghadiri majlis perkahwinannya dengan Sam Asghari.
Jordan Strauss/Invision/AP

Dia juga merayu terus kepada Preston dalam jawatan itu, menghantar cintanya kepadanya juga.

Bagaimanapun, Spears sangat tersinggung dengan komen Jayden mengenai status kesihatan mentalnya dan pembelaan bapanya, Jamie Spears, yang meletakkannya dalam konservator selama 13 tahun.

“Bagi kesihatan mental saya … anak saya faham anda mesti belajar mengambil buku dan membacanya sebelum anda memikirkan tentang kekasih akal saya !!!”

Jayden berkata datuknya Jamie tidak layak menerima kebencian yang diterimanya.

Jayden (kiri) berkata dia berasa sedih terhadap Preston kerana dia merasakan dia tidak cukup disayangi oleh ibu mereka.
Jayden (kiri) berkata dia berasa sedih terhadap Preston kerana dia merasakan dia tidak cukup disayangi oleh ibu mereka.
@emoofficial718/ Instagram

“Saya sayang dia, dengan sepenuh hati saya,” kata remaja berusia 15 tahun itu. “Dia hanya cuba menjadi seorang bapa.”

Spears membidas kenyataan anaknya dalam catatan Instagramnya.

“Psss jika anda boleh jujur ​​duduk dan katakan dengan fikiran yang waras anda apa yang memaw dan paw paw lakukan kepada saya adalah baik dan memanggil mereka bukan orang jahat … maka ya saya telah gagal sebagai seorang ibu dan semoga itu sembang untuk anda dan ayah anda untuk duduk bersemuka dan cuba belajar APA YANG BAGUS.”

Bintang pop itu juga membidas bapa budak lelaki itu kerana tidak mempunyai pekerjaan dan “menghisap rumpai setiap hari” dan menggelarnya hipokrit.

Britney Spears meraikan keluarannya'Hold Me Closer' dengan gambar bogel.
Britney Spears meraikan keluarannya ‘Hold Me Closer’ dengan gambar bogel.
britneyspears/Twitter

“Sungguh mengerikan melihat ayah kamu seorang yang munafik dan mengatakan media itu mengerikan tetapi dia menyuruh kamu bercakap tentang hal peribadi kepada mereka !!!” Spears menulis. “Jika anda boleh berhenti sebentar, ingat dari mana anda datang !!! Saya harap anda boleh melihat cermin dan ingat … anda adalah anak saya dan akan sentiasa !!!”

Spears dan Federline berkahwin pada Oktober 2004 dan bercerai pada Julai 2007 selepas mempunyai Preston dan Jayden. Federline mempunyai hak penjagaan utama budak-budak lelaki.We would love to say thanks to the writer of this article for this amazing web content

Britney Spears bertindak balas terhadap komen anak lelaki Jayden mengenai ‘perjuangannya’ sebagai seorang ibu


Check out our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/