Camila Cabello membawa X-factornya ke ‘The Voice’ sebagai jurulatih baharu untuk ditewaskan

Beberapa jurulatih terbaik dalam sejarah Suara pernah menjadi alumni pertandingan bakat sendiri, seperti American Idol’s Kelly Clarkson dan Jennifer Hudson. Kini, dengan Kelly mengambil cuti dari persembahan itu selepas lapan musim berturut-turut, seorang lagi bintang terkenal dengan latar belakang pertandingan nyanyian memenuhi kerusi merahnya: Camila Cabello, yang terkenal dengan permulaannya dalam Faktor X kumpulan gadis Fifth Harmony. Dan selepas persembahan mengecewakan musim lalu jurulatih bintang pop mesra Gen Z Ariana Grande, diikuti oleh SuaraHiatus selama setahun yang tidak pernah berlaku sebelum ini, setakat ini Camila yang disenangi nampaknya betul-betul seperti yang diperlukan oleh siri ini. Untuk menggunakan slogan kegemaran Kelly, Camila mungkin mempunyai pilihan terbaik mengemudi persembahan ini pada tahun ini.

“Rasanya sangat bulatan, kerana saya juga memulakan rancangan pertandingan nyanyian,” jelas Camila pada tayangan perdana Musim 22 Isnin, walaupun – sama seperti Kelly dan J.Hud sebelum dia – dia dengan mudah tidak pernah menyebut rancangan pertandingan nyanyian sebenar yang memberi dia rehat besar dia. Malah para peserta turut bersusah payah apatah lagi Faktor X di udara. Dan ada sedikit lucu kemudian apabila rakan pelakon Camila mengira dia sebagai seseorang yang pernah muncul di America’s Got Talent, Carian Bintangatau Video Rumah Paling Lawak di Amerikatetapi tidak Faktor X.

Bagi mereka castmates, menduduki kerusi lain ini Suara musim adalah tiga jurulatih yang kembali: John Legend pemenang EGOT (“bestie” Camila, kerana dia berkhidmat sebagai penasihat pasukannya tahun lepas) dan bertemu dengan comel Suara pasangan berkuasa Blake Shelton dan Gwen Stefani. Blake nampaknya gembira untuk mendapatkan Gwen kembali dalam rancangan itu (ini menandakan kali pertama mereka duduk di panel bersama sebagai suami dan isteri), tetapi jurulatih penyandang itu jelas diancam oleh Camila, yang datang ke set dengan sikap, berani, dan sebenar. strategi licik yang nampaknya berjaya. Pada satu ketika, Camila malah memberanikan Blake untuk memilih penyanyi country, Orlando Mendez, khususnya kerana dia dikehendaki untuk bertanding dengan Blake. Dan (amaran spoiler), Blake hilang!

Blake mengalami malam yang sukar secara keseluruhan – dia tidak merekrut seorang peserta untuk pasukannya semasa episod dua jam – jadi dia menarik keluar semua perhentian, pada satu ketika mengeluarkan maskot berbulu, berkuku, akhirnya tidak bekerjasama yang mengingatkan saya daripada kambing yang diculik Raquel daripada Kumpulan Brady. (Kerana Blake kononnya KAMBING Suarafaham?)

Blake juga memperkenalkan taktik/gimik Musim 22 yang teduh, mengarahkan tangan pentas untuk membisukan mikrofon Camila apabila dia terlalu mulut. Blake cuba memotong Camila semasa uji bakat pertama Isnin oleh penyanyi country/pop Morgan Myles, dan dia masih mencuba semasa uji bakat terakhir oleh burung penyanyi Kate Kalvach yang menyalurkan Kacey Musgraves. Tetapi Camila begitu tekad, dia tidak boleh diam. Dan ketika itulah keseronokan memastikan.

Berikut ialah Ujibakat Buta yang berjaya pada tayangan perdana Musim 22 Isnin:

Morgan Myles, 35: “Hallelujah”

Wah, serius? ini lagu berlebihan, terus keluar dari pintu gerbang? Jelas sekali terdapat banyak persembahan yang indah, selalunya diilhamkan oleh Jeff Buckley bagi “Hallelujah” Leonard Cohen pada Suara (dan Idoladan X Faktor, dan setiap rancangan bakat TV lain), jadi saya tidak pasti kami memerlukan rancangan lain. Walaupun begitu, versi Morgan adalah “sangat cantik,” seperti yang dinyatakan oleh Gwen, dan apabila veteran industri “pinggir negara” ini mengotorkannya sedikit dan mengeluarkan geraman itu, dia menarik perhatian semua jurulatih. John memanggil persembahannya sebagai “indah” malah “salah satu Ujibakat Buta terbaik yang pernah saya lihat dalam masa yang lama.” Camila memberitahu Morgan, “Anda mempunyai nada yang cantik. Saya mahu mendengar rekod daripada awak.”

Siapa yang berpaling? Keempat-empat jurulatih, tetapi Camila disekat Gwen! “Saya buat kerja rumah. Saya tahu cara Blocks berfungsi, dan saya terfikir serta-merta, ‘Gwen akan mahukan dia,’” jelas jurulatih baharu yang licik itu. “Kanak-kanak baru di blok itu menyekat saya!” Gwen tersentak.

Keputusan: Pasukan Camila! Saya rasa Camila membandingkan Morgan dengan Rihanna lebih meyakinkan daripada Blake berkongsi cerita perang tentang zaman Nashville yang awal dan bergelut. “Kita semua sepatutnya takut sedikit dengan Camila,” kata John.

Omar José Cardona, 33: “Cara Berasingan”

Omar pemain pertunjukan mempunyai kecenderungan teater seperti itu, saya harap dia akan melakonkan semula video muzik Journey yang sangat buruk “Separate Ways”, dengan band Paul Mirkovich meniru bersama instrumen udara di latar belakang. Saya fikir ia mungkin telah meningkatkan prestasi ini, secara jujur. Saya menghargai penjenamaan mic-stand-branding Omar dan pengaruh rock ’80-an, tetapi dia kelihatan tegang untuk mencapai nota kuasa Steve Perry itu. Gwen terlalu bersemangat apabila dia berkata, “Saya tidak pernah mendengar suara seperti itu sejak tahun 80-an,” dan Camila benar-benar menghujat apabila dia berkata Omar mempunyai “getaran Freddie Mercury.” Mungkin persembahan ini terdengar berbeza/lebih baik di dalam bilik.

Siapa yang berpaling? Keempat-empat jurulatih, mengejutkan. Semua orang kelihatan sangat terkejut apabila John berputar terlebih dahulu.

Keputusan: Lagenda Pasukan! Saya fikir pasti Omar akan memilih ratu ’80-an Gwen, tetapi nampaknya komen John, “Anda adalah jenis artis yang boleh menang Suara,” memeterai perjanjian itu. Saya tidak pasti John begitu betul tentang itu, walaupun.

Ian Harrison, 20: “Malam Kami Bertemu”

Token indie folky musim ini, Ian membawakan lagu Lord Huron yang indah, didedikasikan untuk bapa pemuziknya yang meninggal dunia akibat bunuh diri ketika Ian berumur 9 tahun. Dia bukan penyanyi yang berkuasa – lebih kepada jenis Lewis Capaldi/Damien Rice, dengan vokal bulat yang pelik kedengaran British — jadi jurulatih mengambil masa untuk berpatah balik. Tetapi Gwen, seorang artis yang sering memakai hati sendiri pada lengan perekanya, nampaknya sangat tertarik dengan “suara watak” dan kelemahan Ian. “Anda seorang artis yang sangat menarik. Anda menunjukkan hati anda, dan ia sangat murni,” katanya.

Siapa yang berpaling? Blake, John, dan Gwen.

Keputusan: Pasukan Gwen, sudah tentu.

Emma Brooke, 19: “California Dreamin'”

Lantunan Emma yang dramatik dan perlahan untuk merangkak bagi jenis klasik Mamas & the Papas mengingatkan saya kepada Singa dari Penyanyi Bertopeng Musim 1 (ini ialah a baik perkara; Singa, aka Rumer Willis, telah dirompak!). Emma dilatih secara klasik, dan ia menunjukkan, ia baik dan buruk; dia akan melakukannya dengan baik untuk mengotorkan dirinya pada masa hadapan.

Siapa yang berpaling? John dan Gwen.

Keputusan: Lagenda Pasukan. John juga dilatih secara klasik, jadi gandingan ini paling masuk akal.

Orlando Mendez, 26: “Beer Never Broke My Heart”

Yang ini boleh pergi ke mana-mana. Sebagai penyanyi Cuba-Amerika yang dilahirkan di Miami – kampung halaman Camila – Camila kelihatan seperti jurulatih yang jelas untuk Orlando. Tetapi… Orlando ialah seorang negara penyanyi, yang menyanyi tentang bir! (Hadiah insentif/tahniah Blake kepada ahli pasukannya musim ini adalah bir yang disesuaikan.) Gwen nampaknya mahu pemain yang yakin ini juga, cuba meyakinkan Orlando, “Pada asasnya, saya negara sekarang.”

Siapa yang berpaling? Keempat-empat jurulatih. Camila sebenarnya mendesak Blake untuk berpaling kerana dia mahu mendapat kepuasan memikat seorang peserta negara dari Pasukan Blake. berani!

Keputusan: Pasukan Camila. “Camila, mari kita lakukan perkara ini, perempuan!” jerit Orlando. Ini adalah peserta empat kerusi kedua Camila pada malam itu — dan episod itu masih belum berakhir.

David Andrew, 25: “Jatuh”

Penyanyi latar belakang profesional seperti Ed Sheeran, Mickey Guyton dan Kane Brown, David mempunyai kehadiran pentas dan penampilan yang sangat keren. Malah, dia kelihatan seperti John Legend, dan pernah menjadi stand-in John dalam rakaman TV, berduet dengan Carrie Underwood semasa latihan. Tetapi “impian David adalah untuk menjadi pentas tengah,” dan dia berhak mendapat peluang itu. Saya menyukai kecanggihan, kekangan dan nada tulennya, begitu juga dengan Gwen, yang memanggilnya “membangun fikiran” dan memuji “gaya, tenaga, getaran dan kilauannya”.

Siapa yang berpaling? John dan Gwen, yang kedua-duanya memberinya tepukan gemuruh.

Keputusan: Lagenda Pasukan. Sudah tentu, David telah untuk pergi dengan doppelganger berambut pendeknya.

Jay Allen, 36: “Sehingga Anda Tidak Boleh”

Ibu Jay telah disahkan menghidap Alzheimer awal, dan meninggal dunia tiga tahun lalu pada usia 54 tahun. Dia menulis single manfaat untuk menghormatinya, “Negeri Kosong,” yang akhirnya mengumpul lebih daripada $50 juta. Kemudian dalam episod hari Isnin, dia mempersembahkan lagu itu untuk jurulatih, dan ia jauh lebih berkuasa daripada muka depan Cody Johnson yang lebih berbual yang dia uji bakat; sebenarnya, ia hampir terasa seperti detik lagu pertabalan yang menang. Tetapi tidak dapat dinafikan kualiti bintang Jay sejak awal lagi. Blake bergurau bahawa Jay bertatu jantung kelihatan seperti pejuang UFC, dan Jay boleh memberikan perlawanan yang baik pada rancangan ini.

Siapa yang berpaling? Blake dan Gwen.

Keputusan: Pasukan Gwen! Jay memang berkata dia mempunyai “sebelah rock”, jadi nampaknya itu memberi kelebihan kepada frontwoman No Doubt yang menyinari muzik negara itu. “Blake, saya peminat gergasi dan saya sangat menghormati awak, tetapi saya perlu memilih isteri awak,” jelas Jay dengan malu-malu.

Kate Kalvach, 27: “Pelangi”

Anak perempuan kepada pastor muzik yang mengembara, Kate mula menyanyikan muzik sekular dengan dorongan suami dan mentornya yang dilahirkan di Republik Czech. Saya menjangkakan suara injil yang besar, tetapi Kate mempunyai suasana indie yang menarik. Pada mulanya saya fikir lafaznya terlalu tertutup dan bercelaru, tetapi apabila dia mula membuka mulut, secara vokal dan emosi, keajaiban berlaku dan jurulatih akhirnya berpusing. Dia mempunyai gaya yang benar-benar unik. “Saya tidak fikir kita mempunyai sesiapa yang boleh keluar masuk dari suara kepala dan suara dada mereka dengan begitu sempurna,” kata Gwen.

Siapa yang berpaling? Blake, Gwen dan Camila — semuanya pada saat akhir.

Keputusan: Ianya adalah penyangkut tebing! Kami akan mengetahui apabila episod Ujibakat Buta Musim 22 kedua disiarkan pada hari Selasa. Blake melakukan yang terbaik untuk membisukan Camila semasa dia membuat jualan besar, sudah tentu, tetapi dia hanya melompat dari kerusinya dan menjerit kata-kata pujiannya kepada Kate. Sementara itu, Kate merungut, “Blake adalah pilihan pertama saya, dan dia juga berjuang untuk saya,” jadi saya tidak menjangkakan nasib Blake akan berubah pada minit pembukaan episod Selasa. Jumpa awak nanti.

Baca lebih lanjut dari Yahoo Entertainment:

Ikuti Lyndsey di Facebook, Twitter, Instagram, AmazonWe would like to thank the writer of this short article for this incredible web content

Camila Cabello membawa X-factornya ke ‘The Voice’ sebagai jurulatih baharu untuk ditewaskan


You can find our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/