Camilla, Duchess of Cornwall Membuka Tentang Perkahwinan dengan Putera Charles dalam Temuduga Jarang

Camilla Duchess of Cornwall Sambut Hari Lahirnya yang ke-75 dengan Penggambaran Vogue Di Rumah ***TALIAN KREDIT UNTUK DIJALANKAN SEPENUHNYA: British Vogue keluaran Julai tersedia melalui muat turun digital dan di gerai surat khabar mulai Selasa 21 Jun. ***ARTIKEL MESTI DIPAUT KEMBALI KE: ***KREDIT JURUFOTO: Jamie Hawksworth ***IMEJ UNTUK KEGUNAAN DALAM TALIAN BOLEH DIMUAT TURUN DI SINI: ***IMEJ TIDAK BOLEH DIPOTONG, DIPOTONG ATAU DIUBAH*** ***KEGUNAAN: SATU PENGGUNAAN SAHAJA*** ***UNTUK CETAK IMEJ, SILA BALAS PERJANJIAN YANG MENGESAHKAN DENGAN T&C’S DI BAWAH Jurugambar mesti dikreditkan: Jamie Hawksworth TALIAN KREDIT UNTUK BERJALAN SEPENUHNYA: British Vogue keluaran Julai boleh didapati melalui muat turun digital dan di gerai surat khabar mulai Selasa 21 Jun . Imej tidak boleh dipotong, dipotong atau diubah. Imej yang dibekalkan tidak boleh diterbitkan semula dalam talian Sekiranya imej diterbitkan semula di muka depan akhbar, Penerbit akan mendapatkan kebenaran tambahan daripada CNP dan rujukan tajuk kepada British Vogue mesti dipaparkan bersama (bukan hanya kredit longkang). Teks yang disertakan adalah positif sepenuhnya mengenai majalah asal (British Vogue) dan subjek Penggunaan: Sekali guna sahaja

Jamie Hawksworth / Vogue British

Camilla, Duchess of Cornwallmembuka bicara tentang perkahwinannya dengan Putera Charles dalam temu bual yang terang.

Sempena ulang tahunnya yang ke-75 pada bulan Julai, Camilla bercakap dengannya Vogue Inggeris dalam temu bual yang jarang berlaku tentang kehidupan peribadi dan profesionalnya, termasuk bagaimana dia mengemudi jadual kerjanya yang sibuk sambil mengekalkan hubungannya dengan Putera Charles, 73.

“Kadang-kadang ia tidak mudah, tetapi kami sentiasa cuba untuk mendapatkan titik pada hari kami bertemu,” kongsinya. “Kadang-kadang ia seperti kapal yang lewat pada waktu malam, tetapi kami sentiasa duduk bersama dan minum teh dan membincangkan hari itu.”

Putera Charles, Putera Wales dan Camilla, Duchess of Cornwall tiba untuk hari kedua Royal Ascot 2022

Putera Charles, Putera Wales dan Camilla, Duchess of Cornwall tiba untuk hari kedua Royal Ascot 2022

SplashNews.com Putera Charles dan Camilla, Duchess of Cornwall

BERKAITAN: Camilla, Permaisuri Masa Depan, Muncul dalam Potret Jarang Bersama Ratu Elizabeth, Mengisyaratkan Masa Depan Monarki

Camilla juga menyatakan “seronok untuk mengejar ketinggalan” apabila dia dan suaminya “mempunyai sedikit masa.”

“Anda tahu apabila kami pergi, perkara yang paling menarik ialah kami duduk dan membaca buku kami di sudut berbeza dalam bilik yang sama,” jelasnya. “Ia sangat santai kerana anda tahu anda tidak perlu membuat perbualan.”

“Anda hanya duduk dan bersama-sama,” tambahnya.

Pasangan diraja pertama kali bertemu pada perlawanan polo pada tahun 1970, dan dikatakan mempunyai hubungan segera. Mereka kekal berkawan rapat sepanjang perkahwinan masing-masing — Charles ke Diana, Puteri Walesdan Camilla kepada Andrew Parker-Bowles — sehingga hubungan sulit mereka menjadi umum kepada akhbar pada tahun 1992. Camilla dan Andrew mengumumkan bahawa mereka akan bercerai pada tahun 1995. Charles dan Diana bercerai pada tahun 1996, dan Diana meninggal dunia setahun kemudian.

Jangan sekali-kali terlepas cerita — daftar untuk Surat berita harian percuma PEOPLE untuk sentiasa mendapat maklumat terkini tentang perkara terbaik yang ditawarkan oleh ORANG, daripada berita selebriti yang menarik kepada cerita menarik minat manusia.

Pada tahun 1998, Charles memperkenalkan anak lelaki Putera William dan Putera Harry kepada Camilla dan menjelang 2000, Ratu Elizabeth menghadiri makan tengah hari bersama Charles dan Camilla, menandakan persetujuannya terhadap pasangan itu. Pasangan itu kemudiannya mengikat tali pertunangan pada 2005.

Semasa berbual dengan Vogue, Camilla juga memikirkan tahap penelitian media terhadap keluarganya pada tahun 1990-an, dengan mengatakan “ia tidak mudah.”

“Saya telah diteliti untuk masa yang lama sehingga anda hanya perlu mencari jalan untuk hidup dengannya,” katanya. “Tiada siapa yang suka dipandang sepanjang masa dan, anda tahu, dikritik…”

Dia menyambung, “Tetapi saya fikir pada akhirnya, saya semacam mengatasinya dan meneruskannya. Anda perlu meneruskan kehidupan.”

BERKAITAN: Putera Charles, Camilla dan Banyak Lagi Kembali ke Royal Ascot Selepas Tertinggal Acara Lumba Kuda Tahun Lalu

Awal tahun ini, Permaisuri, 96, menyatakan perasaannya dalam satu mesej yang ditetapkan pada malam sebelum dia Hari Kesertaan yang menandakan ulang tahun ke-70 baginda menjadi raja.

Ratu Elizabeth “melihat masa depan” ketika dia berkongsi keinginannya untuk Camilla dikenali sebagai Permaisuri apabila Charles naik takhta.

Dalam perbualan dengan majalah fesyen, Camilla membincangkan kerjanya dengan mangsa keganasan rumah tangga yang terselamat. Dia berkongsi hasratnya untuk terus “menjalankan sebanyak yang saya boleh” apabila dia menjadi Permaisuri Permaisuri.

“Anda tidak boleh meninggalkan perkara yang anda berada di tengah-tengah,” katanya. “Masih banyak perkara yang perlu dilakukan.”

Isu Julai mengenai Inggeris Vogue tersedia melalui muat turun digital dan berada di gerai surat khabar mulai hari Selasa 21 Jun.

We would like to give thanks to the writer of this post for this amazing content

Camilla, Duchess of Cornwall Membuka Tentang Perkahwinan dengan Putera Charles dalam Temuduga Jarang


You can find our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/