Cardi B Menembak Kembali Madonna Selepas Disebut dalam Renungan Buku ‘Sex’ Star: ‘Jangan Hina Saya’

Kemas kini: Sehingga Ahad lewat pagi (23 Okt), Cardi B dan Madonna telah membuat perubahan. Cardi menulis pada Twitter bahawa dia mempunyai perbualan “cantik” dengan Madonna. Permaisuri Pop tweeted, “Saya sayang awak @iamcardib!! Sentiasa ada dan akan sentiasa ada.” Cardi juga telah memadamkan tweet reaksinya.

Cardi B berasa tidak dihormati selepas disebut dalam MadonnaRenungan pada ulang tahun ke-30 dia Seks buku meja kopi.

Rapper superstar itu melalui media sosial pada pagi Ahad (23 Okt.) untuk membalas serangan Ratu Pop berikutan Siaran Instagram petang sebelumnya tentang bagaimana buku terkenal penyanyi ikonik itu — dikeluarkan bersempena dengan albumnya pada 1992, Erotika — membantu membuka jalan untuk artis wanita lain menyatakan seksualiti mereka.

“30 tahun yang lalu saya menerbitkan sebuah buku berjudul SEX Selain gambar saya telanjang terdapat foto Lelaki mencium Lelaki, Wanita mencium Wanita dan Saya mencium semua orang,” Madonna menulis pada hari Sabtu, dengan menyatakan bahawa dia menghadapi banyak kritikan pada masa itu. “Kini Cardi B boleh menyanyi tentang WAPnya. Kim Kardashian boleh menghiasi muka depan mana-mana majalah dengan bogelnya dan Miley Cyrus boleh masuk seperti bola yang merosakkan.”

Dia menutup dengan, Anda dialu-alukan b—-es,” diikuti dengan emoji badut.

Dalam siri tweet yang dipadam sejak pagi Ahad, Cardi menulis bahawa dia berasa tidak dihormati dengan siaran itu, terutamanya penggunaan emoji badut oleh Madonna.

“Saya benar-benar memberi penghormatan kepada wanita ini berkali-kali kerana saya membesar dengan mendengarnya … dia boleh menyatakan maksudnya tanpa meletakkan emoji badut dan meleleh keluar dari mulut,” penyanyi rap menulis bersama tangkapan skrin 2018 Papan iklan artikel di mana dia memuji Madonna. “Ikon-ikon ini benar-benar menjadi kekecewaan apabila anda berjaya dalam industri itulah sebabnya saya berdiam diri.”

Beberapa pengguna Twitter menulis bahawa Cardi gagal memahami maksud Madonna, sambil menyatakan bahawa Madge berkata dia “membuka jalan untuk lagu-lagu seksual menjadi arus perdana” dan penyanyi itu tidak cuba menghina penyanyi rap itu.

“Saya tahu betul apa yang dia katakan dan saya faham,” Cardi menjawab, “tetapi ini tentang THE TONE …Memanggil saya b—-es dan meletakkan emoji badut ? f—!”

Dalam reaksi yang sama, penyanyi rap menulis“BETUL-BETUL CAKAP APA YANG AWAK NAK CAKAP TAPI JANGAN HINA SAYA F— …nobody gonna lil girl me (terutama perempuan kulit putih).”

Pagi Ahad kemudian, pengasas Hollywood Unlocked Jason Lee tweeted bahawa dia “bertelefon dengan Madonna dan Cardi” dan mendengar bintang “berkongsi perspektif mereka tentang komunikasi yang berlaku telah meluaskan kasih sayang mereka antara satu sama lain.”

Tidak lama selepas itu, kedua-dua Cardi dan Madonna menggunakan Twitter untuk berkongsi bahawa mereka telah memperbaiki keadaan. “Saya bercakap dengan Madonna … Ia indah … Semoga hari yang hebat dan memandu dengan selamat yallll,” penyanyi rap menulis. Madonna tambah, “Saya sayang awak @iamcardib!! Sentiasa ada dan akan sentiasa ada.”

Pada 2018, Cardi terpancut selepas bertemu dengan “idolanya” Madonna di majlis selepas majlis Oscar, di mana dia bergambar bersama penyanyi dan Kardashian.

“Saya bertemu IDOL Madonna dalam kehidupan sebenar saya. Saya tidak percaya saya membuat persembahan di acaranya dan ia adalah persembahan paling bermakna pernah,” tulis Cardi di Instagram ketika itu. “Saya membesar dengan ibu saya mendengar Madonna selama berjam-jam. Saya mempersembahkan ‘Material Girl’ tahun pertama di sekolah menengah, mendengar dia pada semua penggambaran saya untuk mempunyai keyakinan yang tinggi dan sentiasa menyebutnya dalam temu bual saya. Bahagian terbaik mengenainya ialah dia adalah segala-galanya yang saya fikir dia akan menjadi jalang feminis Liberal Kick. Saya sangat gembira.”We want to give thanks to the writer of this article for this remarkable web content

Cardi B Menembak Kembali Madonna Selepas Disebut dalam Renungan Buku ‘Sex’ Star: ‘Jangan Hina Saya’


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/