Celine Dion berkongsi gambar jarang tiga anak lelakinya dalam penghormatan Hari Ibu yang tulus ikhlas

Celine Dion berkongsi gambaran jarang mengenai tiga anak lelakinya Rene-Charles, 21, dan kembar berusia 11 tahun Eddy dan Nelson di Instagram pada hari Ahad untuk menandakan Hari Ibu.

Menerusi Instagram, lelaki berusia 54 tahun itu, yang berkongsi ketiga-tiganya dengan arwah suaminya Rene Angelil, menyiarkan gambar manis itu bersama-sama dengan mesej tulus yang dia dedikasikan kepada ibu-ibu yang ‘berani’ di Ukraine yang dilanda perang.

Dia menulis: Hari Ibu ini, saya berasa sangat bertuah kerana dapat bersama anak-anak saya, dan saya memikirkan tentang ibu di Ukraine dan di seluruh dunia yang kehilangan anak mereka…

Keluarga: Celine Dion, 45, berkongsi pandangan jarang anak-anaknya (LR) Kembar Eddy, Nelson, 11, dan Rene-Charles, 21, dalam penghormatan Hari Ibu pada hari Ahad ketika dia memberi penghormatan kepada mereka di Ukraine

Cinta: Celine berkongsi beberapa kata-kata pedih di samping imej anak lelaki kesayangannya

Cinta: Celine berkongsi beberapa kata-kata pedih di samping imej anak lelaki kesayangannya

‘Dan untuk ibu-ibu yang sentiasa bimbang tentang bagaimana untuk memastikan anak-anak mereka selamat… dan bagi ibu-ibu yang menumpukan setiap tenaga mereka hanya untuk menyediakan anak-anak mereka dengan keperluan hidup yang kosong’.

Dalam gambar itu, Celine tanpa solekan bergambar bersama anak-anaknya ketika mereka meraikan hari itu dengan kek yang diterangi lilin.

Bintang Perancis-Kanada itu memotong susuk tubuh kasual dalam baju sejuk kelabu yang bersaiz besar, rambut berambut perangnya dikikis dari wajah cantiknya.

Anak sulung Rene, yang dipeluk Celine dalam sekejap, memilih baju sejuk Montreal tentera laut yang dia aksesori dengan rantai perak dan topi besbol hitam.

Eddy yang berusia 11 tahun memakai kemeja-T kelabu yang tertera perkataan Bronx dan New York, sambil dia berseri-seri di sebalik sepasang cermin mata berbingkai jelas.

Sementara abang kembar Nelson membongkok di belakang ibunya dengan baju atasan yang serupa, rambut gelapnya jatuh ke bahunya dengan gaya santai.

RIP: Bintang itu berkongsi trio dengan arwah suaminya Rene Angelil yang meninggal dunia pada 2016 (gambar bersama pada 2003)

RIP: Bintang itu berkongsi trio dengan arwah suaminya Rene Angelil yang meninggal dunia pada 2016 (gambar bersama pada 2003)

Celine juga menulis: ‘Ibu-ibu ini benar-benar seorang yang berani, dan saya mendedikasikan Hari Ibu ini kepada mereka semua. Kami berdoa agar mereka mendapat ketenangan dan keselesaan untuk keluarga mereka – Celine xx’.

Bintang itu mengakhiri mesej yang dirasai dengan emoji hati hitam sebelum menyiarkan perkataan yang sama sekali lagi dalam bahasa Perancis asalnya.

Ini berlaku selepas Celine mengumumkan bahawa dia akan menangguhkan lawatan Eropahnya sekali lagi dalam video Instagram yang penuh sebak bulan lepas.

Dijadualkan semula: ini berlaku selepas Celine mengumumkan bahawa dia akan menangguhkan lawatan Eropahnya sekali lagi kerana 'kekejangan' otot dalam video Instagram yang penuh sebak

Dijadualkan semula: ini berlaku selepas Celine mengumumkan bahawa dia akan menangguhkan lawatan Eropahnya sekali lagi kerana ‘kekejangan’ otot dalam video Instagram yang penuh sebak

Pemenang Anugerah Grammy mendedahkannya dia ‘masih mengalami kekejangan’ dan dia mahu berada dalam keadaan ‘top shape’ apabila dia berada di atas pentas.

Lawatan superstar Kanada, Keberanian, bermula pada September 2019, tetapi pada Januari 2022 dia telah membatalkan baki tarikh di Amerika Utara dengan alasan ‘kekejangan otot yang teruk dan berterusan yang menghalangnya daripada beraksi.’

‘Nah, di sini kami sekali lagi, dan saya sangat menyesal kerana kami terpaksa menukar rancangan lawatan kami untuk Eropah sekali lagi,’ katanya pada permulaan video.

‘Mula-mula kami terpaksa mengalihkan rancangan kerana wabak, kini masalah kesihatan saya menyebabkan kami menangguhkan beberapa rancangan. Dan, malangnya, kami terpaksa membatalkan beberapa juga.’

Bintang bintang itu terus memberi kemas kini kesihatan pantas kepada peminatnya, dengan mengatakan bahawa walaupun berasa lebih baik, kemajuannya mengambil masa lebih lama daripada yang dijangkakan.

‘Berita baiknya ialah saya melakukan sedikit lebih baik…tetapi ia berjalan sangat perlahan. Dan ia sangat mengecewakan saya. Anda tahu saya mendapat rawatan daripada doktor saya, mengambil ubat, tetapi saya masih mengalami beberapa kekejangan, dan ia mengambil masa yang lebih lama untuk saya pulih daripada yang saya harapkan.’

‘Saya perlu berada dalam keadaan terbaik apabila saya berada di atas pentas. Sejujurnya saya tidak sabar, tetapi saya belum sampai di sana. Cuma nak bagitahu awak perasaan saya,” katanya sambil suaranya serak.

‘Dan saya ingin awak tahu, bahawa saya minta maaf atas berita ini. Saya tahu anda semua telah menunggu begitu lama untuk konsert itu, dan saya menghargai kesetiaan anda.’

‘Sekarang ini saya yakin awak sepatutnya sudah muak dengan semua ini. Dan menunggu begitu lama. Tetapi apa yang boleh saya katakan ialah saya sedang melakukan yang terbaik untuk kembali ke tahap yang saya perlukan, supaya saya boleh memberikan 100% pada rancangan saya, kerana itulah yang anda layak,’ sambungnya.

‘Dan terima kasih banyak atas mesej kasih sayang dan sokongan yang anda sentiasa hantar ke media sosial saya. Ia amat bermakna bagi saya.’

Si cantik berambut perang itu mengakhiri videonya dengan mesej sokongan untuk rakyat Ukraine.

‘Saya juga ingin mengatakan bahawa, seperti anda semua, saya berdiri bersama rakyat Ukraine, dan saya berharap dan berdoa agar perang ini berakhir tidak lama lagi. Menghantar anda semua cinta dan doa saya untuk keamanan. Harap kita jumpa lagi. Sampai bila-bila, awak jaga, okay? Saya sangat sayangkan awak.’

Jelajah Celine ditetapkan untuk bermula pada Mei 2022, tetapi rancangan itu kini telah ditunda semula ke Februari 2023.

Bentuk tip top: Pemenang Anugerah Grammy mendedahkan bahawa dia 'masih mengalami beberapa kekejangan' dan dia mahu berada dalam 'top bentuk' apabila dia berada di atas pentas

Bentuk tip top: Pemenang Anugerah Grammy mendedahkan bahawa dia ‘masih mengalami beberapa kekejangan’ dan dia mahu berada dalam ‘top bentuk’ apabila dia berada di atas pentas

We wish to give thanks to the author of this short article for this awesome material

Celine Dion berkongsi gambar jarang tiga anak lelakinya dalam penghormatan Hari Ibu yang tulus ikhlas


Our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/