Chris Redd terbaharu untuk keluar dari ‘Saturday Night Live’

Tambahkan Chris Redd ke senarai ahli pelakon veteran yang meninggalkan “Saturday Night Live.”

Redd telah memutuskan untuk keluar dari pameran larut malam yang dihormati NBC selepas lima musim dalam program itu, dan merupakan ahli terbaru yang merupakan salah satu pelakon terbesar dalam ingatan baru-baru ini untuk meninggalkannya menjelang musim ke-48nya. Lorne Michaels, penerbit eksekutif lama rancangan itu, telah menjangkakan musim perubahan pada awal tahun ini, dan baru-baru ini mencadangkan kumpulan komik semasa kekal bersama untuk membantu satu sama lain melalui wabak itu.

“Menjadi sebahagian daripadaSNL‘ telah menjadi pengalaman seumur hidup. Lima tahun lalu, saya memasuki 30 Rock kerana mengetahui bahawa ini adalah peluang yang menakjubkan untuk pertumbuhan,” kata Redd dalam satu kenyataan. “Kini, dengan rakan-rakan yang telah menjadi keluarga dan kenangan yang akan saya hargai selama-lamanya, saya berterima kasih kepada Lorne Michaels dan kepada seluruh organisasi ‘SNL’. Dari lubuk hati saya, saya tidak dapat berterima kasih kepada anda semua.”

Chris Redd sebagai Kanye West semasa lakaran “People’s Kourt” pada Saturday Night Live, pada 9 Okt. 2021, di New York.Rosalind O’Connor / NBC

Semasa berada di rancangan itu, Redd mendapat tarikan untuk tanggapannya terhadap Datuk Bandar New York Eric Adams dan mengambil bahagian dalam sejumlah besar video dan lakaran yang dirakam. Dia juga berkongsi anugerah Emmy atas usahanya dalam membantu menulis “Come Back Barack,” sebuah lagu yang meratapi pemergian bekas Presiden Barack Obama. Redd menyertai siri ini sebagai pemain pilihan pada 2017.

Dia mempunyai komedi khas HBO Max dalam karya “Chris Redd: Why Am I Like This?” yang akan ditayangkan pada akhir tahun ini. Redd mencipta bersama dan bersedia untuk menyuarakan peranan utama dalam projek bertajuk yang belum pernah dibuat daripada Michaels’ Broadway Video and Audible. Dia juga pernah membintangi filem cereka “Cyber ​​Monday,” yang sedang dalam pembangunan di Universal.

Setiap cuti musim panas membawa perubahan pada senarai bakat “SNL”, tetapi beberapa bulan lalu telah menandakan tempoh aktiviti yang luar biasa untuk persembahan itu. Pemergian Alex Moffat, Melissa Villaseñor dan Aristotle Athari telah didedahkan awal bulan ini, berikutan pengumuman pada bulan Mei bahawa Kate McKinnonAidy Bryant, Kyle Mooney dan Pete Davidson adalah berlepas.

Terdapat juga pelepasan yang ketara di belakang pentas. Penerbit kanan Lindsay Shookus berpisah dengan program itu selepas bertahun-tahun menguruskan hubungan bakat.

Apabila lebih ramai penonton TV berhijrah ke perkhidmatan penstriman untuk menonton drama skrip dan komedi kegemaran mereka atas permintaan, “SNL” telah mengambil kepentingan baharu untuk NBC. Setelah diturunkan ke siaran selepas berita tempatan lewat dalam slot masa yang tidak dianggap penting oleh eksekutif rangkaian, “SNL” kini disiarkan secara langsung di seluruh AS sekaligus, bermakna ia disiarkan pada waktu utama di bahagian tertentu di negara ini. “Saturday Night Live” pada musim 2020-2021 ialah program hiburan yang paling banyak ditonton di TV dalam kalangan penonton antara 18 dan 49, demografi yang paling disukai oleh pengiklan.

Peralihan pelakon berkemungkinan meninggalkan segelintir ahli semasa memikul lebih banyak tanggungjawab setiap seorang. minggu. Antara mereka yang mendapat masa skrin tetap dalam musim kebelakangan ini ialah Heidi Gardner, Chloe Fineman, Ego Nwodim, Mikey Day dan Bowen Yang. Status veteran termasuk Colin Jost, Michel Che, Kenan Thompson dan Cecily Strong untuk musim depan masih belum didedahkan secara rasmi oleh NBC. “SNL” telah mengumumkan bahawa ia adalah membawa empat pemain unggul baharu menjelang debut musim program pada bulan Oktober.

Bilangan besar keluar mengingatkan peralihan “Saturday Night Live” yang dilalui pada 2012, apabila Andy Samberg, Abby Elliott dan Kristen Wiig pergi pada penghujung musim, diikuti beberapa bulan kemudian oleh Jason Sudeikis, dan, setahun kemudian, oleh Fred Armisen dan Bill Hader. Baki pelakon rancangan itu dan beberapa ahli baharu terpaksa berusaha untuk menjadi lebih padu.

We would love to say thanks to the author of this post for this amazing material

Chris Redd terbaharu untuk keluar dari ‘Saturday Night Live’


Our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/