Chris Rock memecah kesunyian mengenai tamparan Will Smith semasa pertunjukan Boston yang habis dijual – terkini

Will Smith menumbuk Chris Rock di Oscar

Oscar tahun ini menampilkan kejutan, keluhan dan kejutan – tetapi semua orang akan mengambil berat tentang tamparan. Anugerah Akademi berlangsung pada malam Ahad, dengan filem termasuk Kuasa Anjing, Kisah Sebelah Barat, Pizza Licorice dan Coda bertarung dalam kategori besar.

Kisah terbesar malam itu hampir tiada kaitan dengan anugerah: pertengkaran mengejutkan antara Will Smith dan Chris Rock yang dicetuskan oleh jenaka tentang isteri Smith, Jada. Smith naik ke atas pentas dan kelihatan memukul muka Rock, sebelum menjerit kepadanya supaya tidak merujuk isterinya lagi.

Ia sudah pasti membayangi malam secara keseluruhan, dan terutamanya – hanya beberapa minit kemudian – kemenangan Smith untuk Pelakon Lelaki Terbaik Oscar untuk Raja Richard. Dengan linangan air mata, Smith menggelar dirinya sebagai “wadah cinta” dan meminta maaf kepada Akademi. LAPD mengesahkan bahawa Rock tidak mengenakan pertuduhan. Akademi berkata ia “tidak membenarkan keganasan dalam apa jua bentuk” dan melancarkan “semakan rasmi” terhadap apa yang berlaku. Beberapa jam kemudian, Smith meminta maaf kepada Rock dan berkata dia “malu”.

Smith juga dilaporkan diminta meninggalkan Oscar selepas melanggar tatakelakuan Akademi, tetapi dia menolak.

Berikutan insiden di atas pentas, selebriti termasuk Alec Baldwin dan Adam Sandler telah bersuara menyokong Rock, yang jelajah komedinya yang akan datang sejak itu telah mengalami lonjakan minat yang besar.

Pada hari Rabu, semasa pameran Boston miliknya yang habis dijual Kematian Ego lawatan, Rock akhirnya menangani pertengkaran antara dia dan Smith.

Anda boleh mengikuti semua perkembangan tentang “tamparan yang kedengaran di seluruh dunia” dalam blog langsung kami di bawah…

1648712443

Penerbit Summer of Soul mengkritik Chris Rock kerana jenaka ‘lelaki kulit putih’ yang dibuat selepas Will Smith menampar Oscar

Musim Panas Jiwa penerbit Joseph Patel telah mengkritik Chris Rock kerana jenaka yang dibuatnya semasa menyampaikan filem itu dengan Oscar.

Dia menulis di Twitter: “Kami terkejut berjalan ke pentas bukan kerana menang, tetapi kerana kami juga, masih cuba memahami apa yang berlaku.”

Semasa Patel menyeru Will Smith kerana menampar Rock, dia juga meluahkan kemarahan terhadap pelawak itu kerana mendakwa Musim Panas Jiwa telah dibuat oleh “Questlove… dan empat lelaki kulit putih”.

“Apa yang saya tidak dengar ketika itu berjalan ke pentas tetapi diberitahu selepas itu adalah apa yang Chris Rock katakan apabila membaca nama kami daripada kad pemenang,” dia tweet, sambil menambah: “APA YANG SEBENARNYA F***??? ??”

Patel berkata bahawa “sebab yang membuatkan saya SANGAT SANGAT MARAH adalah kerana saya sangat berbangga menjadi salah seorang daripada segelintir warga Asia Selatan yang pernah memenangi Oscar dalam sejarah anugerah itu”.

Dia menambah bahawa dia adalah “orang Asia Selatan ketiga yang menang malam itu” berikutan kemenangan Riz Ahmed dan Aneil Karia dalam kategori Aksi Langsung Terbaik untuk Selamat tinggal yang panjang.

Jacob Stolworthy mempunyai cerita penuh:

Peony Hirwani31 Mac 2022 08:40

1648711834

Chris Rock menangani khabar angin yang dia bercakap dengan Will Smith selepas pelakon memukulnya di Oscar

Chris Rock telah membincangkan sama ada dia telah bercakap dengan Will Smith berikutan pelakon itu memukulnya di Oscar.

pada dia persembahan berdiri pertama sejak kejadian itu, Rock merujuk perkara itu. Tanpa menyebut nama Smith, dia berkata mengenai kejatuhan pada hari Rabu (30 Mac): “Saya tidak bercakap dengan sesiapa pun, walaupun apa yang anda dengar.”

Jacob Stolworthy mempunyai cerita penuh:

Peony Hirwani31 Mac 2022 08:30

1648711205

Donald Glover berkata orang ramai ‘sudah bosan’ membaca tentang insiden Will Smith-Chris Rock

Donald Glover telah berkongsi pendapatnya tentang detik yang paling banyak diperkatakan dalam Oscar 2022.

Apabila pelakon berusia 38 tahun itu ditanya mengenai tamparan Oscar Will Smith Jimmy Kimmel Livedia berkata: “Semua orang agak adil, agak berbual.”

“Saya rasa anda seperti berada di ruang tamu seseorang. Dan ia agak berlaku,” tambahnya. “Bagi saya, saya tidak mahu masuk ke dalamnya. Ia seperti, apa sahaja.

“Orang ramai sudah bosan dengannya. Orang seperti, ‘Dang, saya perlu membaca artikel lain. Sudah lapan artikel.’ Dan juga, seperti, saya mempunyai banyak perkara yang berlaku kepada saya semasa saya bercakap jenaka di atas pentas, perkara semacam itu.”

Peony Hirwani31 Mac 2022 08:20

1648710043

Pegawai akademi ‘apoplektik’ selepas Will Smith tidak mengendahkan permintaan mereka untuk meninggalkan Oscar selepas tamparan Chris Rock

Dua sumber yang hadir di tempat kejadian memberitahu TMZ bahawa David Rubin, presiden Akademi, dan Ketua Pegawai Eksekutif Dawn Hudson adalah “apoplectic” dan “berang” kepada Smith apabila dia enggan meninggalkan tempat itu selepas menampar Chris Rock.

Sumber juga mengatakan bahawa terdapat banyak “berteriak” dan “perbualan hangat” di belakang pentas dengan Raja Richard wakil pelakon selepas kejadian itu.

Berikutan situasi Ahad (27 Mac), The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences kini telah memulakan “prosiding tatatertib” terhadap Smith.

Leonie Cooper mempunyai cerita penuh:

Peony Hirwani31 Mac 2022 08:00

1648709443

P Diddy berkata dia ‘tidak pernah mengesahkan’ Will Smith dan Chris Rock telah berdamai

P Diddy telah menjelaskan bahawa beliau “tidak pernah disahkan” bahawa Will Smith dan Chris Rock telah berdamai selepas insiden Oscar 2022.

Selepas peristiwa malam Ahad berlangsung, Muka surat Enam melaporkan bahawa P Diddy mengesahkan di pesta Vanity Fair Oscars bahawa Rock dan Smith telah berdamai selepas kejadian itu.

Bagaimanapun, P Diddy kini telah meluruskan rekod itu.

“Saya tidak pernah mengesahkan mereka telah berdamai,” katanya TMZ, mengikut Kompleks. “Saya berkata, ‘Sebagai saudara, mereka akan menyelesaikannya, dan mari kita teruskan dengan cinta’.”

Peony Hirwani31 Mac 2022 07:50

1648707605

James Corden menuduh Will Smith tidak boleh ‘bergurau’

Bercakap mengenainya Rancangan LewatCorden secara langsung menangani kontroversi dari Oscars di mana Smith menampar Rock selepas dia membuat jenaka tentang penampilan isterinya.

“Saya akan katakan ini, Will Smith tidak boleh bergurau,” kata Corden.

Dia terus memuji cara Rock menangani insiden itu: “Secara serius, saya memuji Chris Rock kerana pulih, memastikan persembahan itu bergerak. Ia adalah respons yang sangat bermaruah.”

Sam Moore mempunyai cerita penuh:

Peony Hirwani31 Mac 2022 07:20

1648706018

Chris Rock disambut dengan tepukan gemuruh pada persembahan pertama selepas tamparan Oscar

Sebaik sahaja Chris Rock muncul di Teater Wilbur yang penuh sesak untuk persembahan pembukaannya Kematian Ego lawatan, dia disambut dengan tepukan gemuruh selama 2-3 minit.

“Biar saya berkabut dan sial,” katanya dengan air mata. “Saya tidak mempunyai banyak perkara untuk mengatakan tentang itu, jadi jika anda datang ke sini untuk itu,” kata Rock sambil menambah: “Saya telah menulis keseluruhan rancangan sebelum hujung minggu ini.”

“Saya masih memproses apa yang berlaku, jadi pada satu ketika saya akan bercakap tentang perkara itu. Ia akan menjadi serius. Ia akan menjadi kelakar, tetapi sekarang saya akan memberitahu beberapa jenaka,” Rock, yang mendarat di Boston untuk pertunjukan langsung pertamanya selepas insiden Oscars Will Smith, berkata pada hari Rabu (30 Mac).

Peony Hirwani31 Mac 2022 06:53

1648700405

Apakah jenaka yang dibuat oleh Chris Rock tentang Jada Pinkett Smith di Oscar?

Chris Rock berada di atas pentas untuk menyampaikan anugerah Dokumentari Terbaik apabila dia membuat kenyataan tentang penampilan Pinkett Smith.

“Jada, saya sayang awak. GI Jane 2tak sabar nak jumpa awak,” sindirnya, kelihatan merujuk kepada kepala Pinkett Smith yang dicukur.
GI Jane ialah sebuah filem drama Amerika 1997 yang dibintangi Demi Moore dalam sebuah cerita fiksyen tentang wanita pertama yang menjalani latihan operasi khas, serupa dengan US Navy Seals. Moore, yang memenangi anugerah Golden Raspberry untuk Pelakon Terburuk untuk persembahannya, mempunyai kepala yang dicukur untuk filem itu.

Roisin O’Connor mempunyai cerita penuh:

Peony Hirwani31 Mac 2022 05:20

1648697164

Chris Rock memecah kesunyian pada tamparan Oscars Will Smith

Chris Rock memecah kesunyian kerana Will Smith memukulnya di atas pentas di Oscar pada Ahad (27 Mac).

Pelawak itu menangani pertengkaran itu pada malam Rabu (30 Mac) di pameran Boston miliknya yang habis dijual Kematian Ego lawatan, di mana dia berkata dia “masih memproses” apa yang berlaku hujung minggu lalu.

Selepas orang ramai menyambutnya dengan tepukan gemuruh, Rock, 57, berkata: “Biarlah saya berkabus dan s***”, dengan linangan air mata. “Saya tidak mempunyai banyak perkara untuk mengatakan tentang itu, jadi jika anda datang ke sini untuk itu…” Rock menambah, berkata: “Saya telah menulis keseluruhan rancangan sebelum hujung minggu ini.”

“Saya masih memproses apa yang berlaku, jadi pada satu ketika saya akan bercakap tentang perkara itu. Ia akan menjadi serius. Ia akan menjadi kelakar, tetapi sekarang saya akan memberitahu beberapa jenaka,” kata pelawak itu.

Maanya Sachdeva mempunyai cerita penuh:

Peony Hirwani31 Mac 2022 04:26

1648686720

Membongkar dakwaan pelik tentang tamparan Will Smith

Walaupun keseluruhan drama Will Smith/Chris Rock dirakam kamera, beberapa ahli teori konspirasi internet telah secara palsu mendakwa bahawa keseluruhannya telah dirancang atau aksi.

Pada pautan di bawah, kami telah menafikan beberapa teori paling liar yang mendakwa bahawa The Slap (tanda dagangan) adalah palsu…

Isobel Lewis31 Mac 2022 01:32We would love to say thanks to the writer of this short article for this amazing content

Chris Rock memecah kesunyian mengenai tamparan Will Smith semasa pertunjukan Boston yang habis dijual – terkini


You can find our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/