Chris Rock pada percubaan Johnny Depp: ‘percaya semua wanita kecuali Amber Heard’

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

pelawak Chris Rock merobek Amber Heard selepas perbicaraan fitnah terhadap bekas suaminya Johnny Depp mendedahkan dia sebelum ini mengaku membuang air besar di atas katil yang pernah dikongsi bersama bekas pasangannya.

Semasa a komedi menunjukkan Khamis di London, Rock membincangkan “peraturan baharu” mengenai seks dan menangani perbicaraan, menekankan kepentingan untuk mempercayai semua wanita kecuali Heard.

JOHNNY DEPP V. AMBER MENDENGAR PERCUBAAN FITNAH: KEMASKINI LANGSUNG

Dalam gambar edaran yang disediakan oleh AMPAS ini, Chris Rock dilihat di belakang pentas semasa Anugerah Akademi Tahunan ke-94 di Teater Dolby pada 27 Mac 2022 di Hollywood, California.
(Al Seib/Getty)

“Percaya semua wanita, percaya semua wanita… kecuali Amber Heard,” kata Rock. “Apa yang dia lakukan? Dia berada di atas katilnya! Dia baik-baik saja, tetapi dia tidak baik-baik saja. Dia berbaring di atas katilnya. Sekali anda berada di atas katil seseorang. , anda hanya bersalah atas segala-galanya.… Apa yang sedang berlaku di sana? Wow. Dan mereka mempunyai hubungan selepas itu. Ia pasti menakjubkan p—y. … Saya pernah bersama seorang lelaki gila– –es tetapi Pergi—-mit.”

Insiden buang air besar yang didakwa Heard didedahkan di mahkamah pada 28 April, apabila bekas pemandu eksekutif dan pengawal keselamatan Depp Starling Jenkins III memberi keterangan bahawa aktres itu memberitahunya tentang “kejutan” yang ditinggalkannya di katil Depp berikutan pergaduhan antara bekas pasangan itu ketika mereka bersama-sama. Jenkins menjelaskan bahawa “kejutan” adalah membuang air besar.

Pengawal keselamatan itu juga menjelaskan bahawa dia memandu Heard ke festival Coachella di Indio, California pada 2016 apabila dia memberitahunya bahawa membuang air besar adalah “gurauan praktikal yang mengerikan yang salah.”

Depp teringat semasa perbicaraan bahawa dia ditunjukkan gambar katil selepas kejadian itu.

RUJUKAN AMBER HEARD KEPADA BEKAS JOHNNY DEPP, KATE MOSS MUNGKIN ‘MELETUP DI MUKANYA,’ KATA PAKAR

Pelakon Amber Heard bertindak balas semasa dia memberi keterangan di Mahkamah Litar Daerah Fairfax semasa kes fitnah terhadapnya oleh bekas suami, pelakon Johnny Depp, di Fairfax, Virginia, pada 4 Mei 2022.

Pelakon Amber Heard bertindak balas semasa dia memberi keterangan di Mahkamah Litar Daerah Fairfax semasa kes fitnah terhadapnya oleh bekas suami, pelakon Johnny Depp, di Fairfax, Virginia, pada 4 Mei 2022.
(ELIZABETH FRANTZ/POOL/AFP melalui Getty Images))

“Saya telah pergi ke En. [security guard Sean] Bett dan berkata, ‘Dia di Coachella. Saya rasa ini masa yang baik untuk pergi ke pusat bandar supaya saya boleh mendapatkan beberapa barang saya dan mengeluarkannya dari sana,’ terutamanya perkara yang berharga kepada saya,” kata Depp. “Kemudian dia menunjukkan kepada saya gambar di telefonnya … ia adalah gambar katil kami, dan di sisi katil saya, adalah najis manusia. … Ia begitu di luar. Ia sangat pelik dan menggelikan sehingga saya hanya boleh ketawa. Jadi saya tidak pergi ke sana pada hari itu.”

Depp memberi keterangan bahawa Heard telah cuba menyalahkan keadaan katil pada Yorkies cawan tehnya.

Semasa rancangan komedi hari Khamis, Rock turut membincangkan secara ringkas perbalahan dari awal tahun ini antara dirinya dan Will Smith.

Rock telah ditampar oleh Smith di Oscar pada Mac selepas pelawak itu membuat jenaka tentang isteri Smith, Jada Pinkett Smith, dan alopecianya, penyakit autoimun yang menyebabkan keguguran rambut.

AKAN KELUARAN ‘EMANCIPATION’ SMITH SECARA FLUKS BERIKUTAN OSCARS SLAP: LAPORAN

Pelakon Johnny Depp tiba di ruang mahkamah di Mahkamah Litar Daerah Fairfax di Fairfax, Va., Khamis, 28 April 2022.

Pelakon Johnny Depp tiba di ruang mahkamah di Mahkamah Litar Daerah Fairfax di Fairfax, Va., Khamis, 28 April 2022.
(AP)

“Saya OK, jika ada yang tertanya-tanya. Saya mendapat sebahagian besar pendengaran saya kembali,” kata Rock pada permulaan rancangan, sambil menambah bahawa dia tidak akan bergurau tentang tamparan itu.

Dia menambah, “Orang ramai mengharapkan saya bercakap tentang b——-, saya tidak akan bercakap mengenainya sekarang, saya akan sampai ke akhirnya. Di Netflix.”

Kemudian dalam rancangan itu, Rock bergurau, “Sesiapa yang mengatakan ‘kata-kata menyakitkan’ tidak pernah ditumbuk di muka.”

Selain itu, Rock bercakap semasa pendiriannya tentang pelawak Dave Chappelle diserang di atas pentas oleh peminat di tengah-tengah persembahan di California.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

“Semua orang menjadi mangsa hari ini … Terdapat mangsa sebenar di dunia, mereka patut didengari, mereka berhak mendapat kasih sayang dan belas kasihan kami,” kata Rock. “Tetapi jika semua orang mendakwa sebagai mangsa, maka tiada siapa yang mendengar mangsa sebenar. … Kami katakan dunia ketagih opioid, tidak… dunia tidak ketagih opioid. Ketagihan nombor satu di dunia ialah perhatian. Salah satu cara paling mudah untuk menarik perhatian ialah menjadi terkenal, cuba menikam Dave Chappelle di atas pentas. Atau anda boleh menjadi mangsa.”

We would like to say thanks to the writer of this write-up for this outstanding web content

Chris Rock pada percubaan Johnny Depp: ‘percaya semua wanita kecuali Amber Heard’


Discover our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/